salut!

ACEST SITE ESTE UN PAMFLET SI TREBUIE TRATAT CA ATARE.

07.09.2011

69 de idei pentru o noapte exploziv de sexy

Ce stiti despre sex? Ce va place? Ce nu va place? Noi am facut o colectie de sfaturi/idei/pareri...Asteptam acum comentariile voastre. Si cele bune si cele rele.


1. Nu este necesar sa te penetreze foarte adanc pentru cele mai tari senzatii. Cercetatorii americani au descoperit faptul ca prima treime din vaginul tau este cea mai sensibila. Partenerul tau trebuie sa te penetreze usor in vagin – va veti simti amandoi senzational

2.Condimenteaza-ti viata sexuala printr-o partida pe balcon, pe masuta folosita la picnic – vorbesc serios. Noutatea este un afrodisiac minunat, iar locuri ciudate cu senzatii noi, miros si zgomomote diferite o sa faca sa privesti sexul dintr-o perspectiva noua, crescand nivelul de excitare.

3. Urca-te pe masina de spalat si incolaceste-ti picioarele in jurul taliei iubitului tau. Vibratiile masinii de spalat trec prin penisul sau, transformandu-l intr-un vibrator natural.

4.Selecteaza programul pentru bumbac pentru cele mai bune rezultate. Are cele mai lungi si rapide vibratii.

5. Foloseste rosu. Culorile influenteaza foarte mult starea de excitare. Rosu, albastru inchis si mov sunt cele mai erotice culori. Scapa de gri, caci e cea mai putin erotica culoare si tinde sa scada libidoul.

6.Punandu-ti o perna sub fund ai o pozitie optima pentru orgasm, caci contactul este maxim intre corpul partenerului si clitorisul tau. Astfel vei ajunge la orgasm de fiecare data.

7.Sexul in baie e amuzant dar poate deveni periculos. Incearca sa umpli cada pe jumatate cu apa, apoi toarna destul gel de baie pe corpurile voastre. Urca-te peste iubitul tau si in loc sa faceti sex, este mult mai placut sa va mangaiati. De asemenea este mult mai probabil sa ajungeti la climax numai prin frecarea dintre corpurile voastre.

8.Folositi un vibrator. Uimeste-l intr-un mod extrem de placut: cand se incinge treaba, scoate un vibrator din sertar si incepe sa te freci si sa te joci cu el. Nu uita sa te uiti din cand in cand la prietenul tau ca sa nu creada ca ai uitat de el. De fapt tot show-ul ii este dedicat, iar vibratorul nu este decat o sugestie a penisului sau.

9.Jucati twister. Goi. Renunti la inhibitii si ajungi in pozitii pe care altfel nu ai fi avut curajul sa le incerci.

10.Numai 25% dintre femei ajung la climax doar prin sex vaginal. Revenind la ideea unui vibrator, convinge-l pe iubitul tau sa iti ofere un cadou si sa te stimuleze si cu ajutorul vibratorului.

11. Roaga-l sa-ti vorbeasca in timp ce iti face sex oral. Vibratiile vocii lui si noutatea situatiei o sa te faca sa ajungi la orgasm mult mai repede.

12. Daca ai de gand sa ii oferi placeri orale in seara aceasta iubitului tau, prepara-i o cina cu scortisoara, lamaie, nucsoara sau menta. Sperma lui o sa aiba un gust mult mai bun.

13. Tine-l departe de usturoi, ceapa, curry sau sparanghel – aceste ingrediente ii dau spermei un gust neplacut.

14. Dupa ce v-ati intors acasa, scoate-ti colierul de perle si ofera-i senzatii de neuitat. Foloseste mult lubrifiant, iar apoi infasoara-i penisul in perle, masand usor in sus si in jos. O sa-i ofere diferite nivele de stimulare.

15.Roaga-l sa isi foloseasca nasul atunci cand e acolo jos. Majoritatea barbatilor adora pur si simplu mirosul partenerei, iar nasul devine un stimulator genial pentru clitorisul tau (Acum intelegi de ce anumite femei iubesc barbatii cu nasul mare!)

16. Daca esti fana a sexului in aer liber, incearca asta: ia masina pana la primul camp sau padure, deschide acoperisul decapotabil sau un geam si scoate capul pe geam, ca si cum te-ai bronza. In acest timp, iubitul tau, care se afla inca in masina, te mangaie si saruta intre picioare pana ajungi la orgasm. Daca trece cineva pe langa voi, nu te va vedea decat pe tine care stai la soare. Dupa ce ajungi la climax, e randul partenerului tau.

17. Fa sex pe un scaun rotitor pentru senzatii tari. Prin rotire, fluidele ajung in urechea interioara, iar astfel se modifica echilibrul tau si ai impresia ca plutesti.


POZITII SEXUALE


18. Fa astfel incat iubitul tau sa se simta mai mare inauntrul tau: pune-ti picioarele peste umerii lui atunci cand faci sex in pozitia misionarului. Prin aceasta miscare canalul vaginal se micsoreaza, iar el va avea impresia ca penisul sau se lungeste.

19.Asaza-te cu fata in jos pe pat si cheama-l pe prietenul tau sa se puna deasupra ta. Contactul dintre coapsele tale si penisul lui va intensifica senzatiile.

20.Stai deasupra lui cu picioarele in jurul fundului sau. Acum intinde-te pe spate ca si cum ai calari un taur la rodeo si bucura-te de extra stimularea vaginului intr-un punct extrem de sensibil.

21. Ingenuncheaza la marginea patului si pune-ti fata si partea de sus a pieptului pe saltea. Aceasta pozitie iti alungeste vaginul, strangandu-i penisul in tine. In plus sfarcurile tale au parte de extra stimulare de la saltea.

22. Obtine mai multa stimulare clitoridiana in clasica pozitie a lingurei. Stand pe partea stanga, pune-ti piciorul drept peste piciorul lui iar piciorul stang inre picioarele lui. Acum asaz-te astfel incat sa stai aproape orizontal pe spate. Strange piciorul lui drept si legana-ti coapsele – stiu ca pare cam complicat dar aceasta pozitie este un drum sigur pentru tine catre orgasm.


MANCAREA DRAGOSTEI


23. Foloseste inghetata astfel inca sexul oral sa devina mai bun pentru amandoi. Dar nu folosi doar niste linguri. Cumpara un cornet de inghetata, musca-i capatul si introdu penisul in el. Acum adauga inghetata si tacticos incepe sa sa sugi si lingi pana cand e atat de atare incat rupe cornetul. Cine o fi spus ca inghetata e doar pentru copii! J

24. Foloseste un topping de inghetata pentru a infierbanta viata sexuala: tu alegi unde sa fii sarutata prin pictarea unui numar pe locul acela. Incepe cu numarul 1, si mancati pana la numarul 69.

25. Raceste niste struguri in congelator timp de 20 de minute. Foloseste-i pentru a desena contururi pe corpurile voastre – senzatia rece, umeda, va va da fiori pe sira spinarii.

26. Curata de coaja un castravete si lasa-l in frigider timp de 40 de minute. Roaga-l pe iubitul tau sa te maseze cu el pe sani si coapse, si tu foloseste-l pentru a-i stimula sfarcurile si testiculele.

27. Uita de cuburile de gheata greoaie si alunecoase pentru sexul oral – ia o gura de fragi inghetati sau fructe tropicale. Sunt mult mai bune si mai usor de tinut in gura in timp ce ii sugi penisul.

28. Pe rand turnati picaturi de lichior sau ce bautura alcoolica preferati voi si inmuiati limba, desenand forme pe trupurile voastre. Acum suflati usor astfel incat sa se evaporeze, actiune ce va creste stimularea.

29. Uitati de invechitele recomandari legate de sex si ciocolata – branza te face sa te simti mult mai bine decat ciocolata, deoarece contine mai multa feniletilamina. Asa ca dupa masa comandati un platou cu branzeturi – stiau francezii ce stiau.

30. Daca totusi preferi ciocolata, alege ciocolata simpla si renunta la cea cu lapte. Cea neagra are mai multa cacao si astfel mai mulet chimicale de simtit bine.

31. Pentru a-l pregati de sexul de dimineata, pregateste-i cereale cu alune si bucatele de mere – amandoua au multa feniletilamina, care o sa-l ajute sa intre in atrmosfera.

32. Mananca avocado pentru a ti se face chef de sex – este plin de feniletilamina, substanta ce te face sa te simti bine si iti intensifiaca placerea.

33. Ia o gura de sampanie inainte sa cobori acolo jos. Tine-o in gura si foloseste-ti limba pentru a-i gadila penisul cu bulele din sampanie. Nervii sai reactioneaza la bule, intensificandu-i senzatiile. Dupa ce termina, vine randul tau sa fii satisfacuta.

34. Toata lumea stie ca bomboanele de menta fac sexul oral mult mai placut. Dar nu te rezuma doar la menta, incearca toate combinatiile de bomboane: lapte, vanilie, fructe de padure, capsuni: incearca toate aromele!

35. Nu fi prea blanda atunci cand il masturbezi. Desi nu trebuie niciodata sa indoi un penis in erectie (il poti rupe), in schimb trebuie sa il masturbezi cu oarece forta – in special cand se pregateste sa ejaculeze. Daca ai inca indoieli, incercati sa va masturbati unul in fata celuilalt – va veti excita amandoi si in plus vei vedea cum procedeaza el.


UN PRELUDIU DE NOTA 10


36.Barbatii iubesc sa isi simta penisul adanc introdus pe gatul tau. De ce? Pentru ca pe capul penisului sunt foarte multe terminatii nervoase, iar atunci cand acesta este masat de capatul gatului tau, e o senzatie grozava. Asa ca pentru ca sa intre in gura ta cat mai mult din penisul lui, incearca asa: el sta in picioare iar tu ingenunchezi in fata lui. Barbia iti este ridicata, astfel incat gatul ti se lungeste.

37. Daca penisul lui adanc introdus pe gatul tau te face sa te ineci, foloseste-ti mainile. Misca-te cu buzele de-a lungul penisului sau, si formeaza un semn de okay cu degetele tale, urmand miscarea buzelor. Acesta este drumul cel mai usor pentu a-i oferi un orgasm de nota 10.

38. Lingerea penisului ca o acadea este un preludiu bun, dar ca sa ajunga a orgasm e nevoiie de niste frecare. Formeaza-ti buzele ca un O, in asa fel incat sa ii misti si preputul. Fa un efort sa ii stimulezi si capul penisului cu limba atunci cand ajungi acolo. Invata aceata smecherie si va fi mai mult decat fericit sa te rasplateasca asa cum se cuvine.

39. Nu ramane fixata doar sa sugi. Nu e nimic mai rau pentru  tip decat o femeie care “munceste” prea mult la o felatie. Relaxeaza-te, incearca sa te bucuri, exploreaza-i penisul cu limba, buzele si mainile – nu sta stresata si minute intregi sa incerci tot felul de scheme in speranta ca va ejacula curand. Va ajunge mult mai repede la orgasm daca va vedea ca te bucuri de aceasta experienta la fel de mult ca el.

40. Canta-i in timp ce ii faci sex oral. Cu cat sunt mai joase notele, cu atat mai multe vibratii va simti si crede-ne, nu ii va pasa daca falsezi sau nu – se va simti grozav.

41.Exploreaza partile care de obicei nu se bucura de prea multa atentie. Multi barbati nici nu isi dau seama cat de excitanta poate fi stimularea anala pana cand niste exploratori adventurosi nu le arata. Foloseste foarte mult lubrifiant si pune-ti degetul peste anusul sau, initial stimulandu-l fara penetrare. Odata ce se simte mai confortabil, iti poti introduce usor degetul. Apoi stimuleaza-i prostata: vei fi surprinsa cat de mult ii va placea.

42. Uita-te la filme erotice. Un sondaj recent a descoperit ca femeile sunt excitate de filmele erotice la fel de mult ca barbatii. Asa ca fa-te comoda pe canapea si bucura-te de o noapte fierbinte.


DESCOPERA ANIMALUL DIN TINE



43. Inspira-te din documentarele cu maimute pentru a-ti imbunatati viata sexuala. Nu glumesc. Desi gorilele au penisuri minuscule (mai mici de 3 cm), isi iau revansa prin imbratisari tandre si afectuoase. Astfel creierul elibereaza chimicale ce induc o stare de bine si placere, constituindu-se intr-un un preludiu grozav. Roaga-l pe iubitul tau sa te spele pe cap sau sa te dea cu lotiune de corp. Sau ofera-te sa il freci pe spate cand face baie. Cine a spus ca sexul trebuie sa fie murdar?

44. Focile se musca in timp ce fac sex si se pare ca au un motiv bun pentru asta. O muscatura usoara aduce sangele la suprafata pielii, facand-o mult mai sensibila la atingere. Reactiile tale la saruturi sau mangaieri se vor intensifica, facandu-va pe amandoi sa ajungeti mult mai repede la orgasm.

45.Dar nu musca ca o nurca. Aceste animale cu blanita se excita si ele de la o muscatura, dar uneori, din greseala, masculul perforeaza creierul femelei, omorand-o. Folositi un cod atunci cand faceti sex pentru a semnala cand ceva va doare sau nu va face placere. Alegeti un cuvant pe care nu il spuneti de obicei cand faceti sex, de exemplu stejar.

46. Incita-ti barbatul sa se antreneze povestindu-i despre masculul gandac de apa. Acest gandacel plin de energie functioneaza 36 de ore: non-stop! Convinge-l pe iubitul tau sa faca macar 30 de minute sesiuni de vaslit, mers cu bicicleta sau alergat – in curand va lua aurul la Olimpiadele iubirii.



CE ZIC BARBATII


47. Cand iubita mea este deasupra, uneori face o super miscare: in loc sa se miste in sus si jos, face un numar de 8 cu coapsele. Ma face sa ma simt bestial.

48. Am cunoscut o tipa anul trecut care tinea mereu o sticla de vodca in frigider. Cand faceam sex, bea putin si apoi imi lingea sfarcurile si gatul, sufland usor pe acea zona imediat dupa. Senzational.

49.Imi place la nebunie cand o tipa ma stimuleaza cu mainile in timp ce sta in spatele meu. Neputand sa o vad face sa fie totul mai sexi, plus ca ea scapa de inhibitii.

50. Nu-i nimic mai grozav decat o fata care isi incolaceste picioarele in jurul tau, tinandu-si gleznele una langa alta. Astfel are puterea de a impinge inapoi la fiecare penetrare.

51.Iubesc fetele care pastreaza un obiect de imbracaminte pe ele cand fac sex: o fusta, bluza, sau si mai bine, cizme sau pantofi cu toc. Face ca totul sa para mai obraznic – atat de excitant! 

52. Iubitei mele ii place sa se joace cu bijuteriile mele atunci cand sunt inca “soft”. O excita enorm faptul ca poate sa ma stimuleze si sa devin tare doar cu cateva miscari de limba. Plus ca e super misto sa simt cum devin tare in gura ei.

53. Dupa ce sotia mea a avut al doilea copil sexul nu mai era la fel de bun ca inainte. A facut niste exercitii vaginale iar acum sexul e mai grozav ca niciodata.

54. Cel mai bun sex oral implica mai mult decat gura si limba. Daca o fata isi foloseste si mainile si ma mangaie pe abdomen sau pe fese, o sa am cu siguranta un orgasm foarte puternic.

55. Sotia mea tocmai a nascut, asa ca sexul e putin diferit acum. Dar a descoperit ea o smecherie: introduce mainile intre noi, cu doua degete tinute la baza penisului meu. Aceasta extra frecare ma face sa ejaculez destul de repede iar extra presiunea pe clitorisul ei o face sa aiba un orgasm mult mai rapid.

56. Penetrarea nu e esentiala pentru un orgasm reusit. O fosta prietena obisnuia sa stea deasupra mea, tinandu-mi penisul moale deasupra burtii mele. Apoi se freca in sus si jos desupra penisului fara sa ma lase sa intru. Daca inchideam ochii senzatia era ca si cum il avea in gura. 

57.Prietena mea leaga un ciorap in jurul bazei penisului mei inainte sa fie erect. Apoi incepe sa ma linga pana devine tare. Continua sa linga si suga, iar cand simte ca ajung la punctul culmint, strange ciorapul un pic mai tare, dandu-i drumul dupa ce a trecut momentul. Cand ajung sa ejaculez, e foarte puternic.

58.Mi-e rusine sa ii cer sotiei mele sa ma lege, dar uneori pur si simplu ma tine de incheieturi. Este genial, ma simt ca si cum sunt la mila ei, dar fara sfori sau catuse penibile.

59. Cand fac sex oral, introdc limba in vaginul ei si o misc inauntru, iar atunci cand o scot, ma retrag lingand, sarutand si sugand usor clitorisul.

60. Avem o oglinda in dormitor, chiar langa pat. Imi place la nebunie cand prietena mea este deasupra si sta pe diagonala cu oglinda. Am ocazia sa vad actiunea si din fata si din spate. Mai bun ca orice film porno.

61. Cand ii fac sex oral prietenei mele ea sta pe o parte cu un picior in pat si cu celalalt genunchi ridicat. Imi este mult mai usor sa ajung la clitorisul ei in pozitia asta. Iar atunci cand termin, este mai mult decat bucuroasa sa imi intoarca favorurile.

62. Eu si prietena mea ne acoperim de ulei pentru bebelusi, iar atunci cand sunt inauntrul ei se asaza deasupra mea . Contactul dintre corpurile noastre in timp ce ea se freaca in sus si jos este absolut fenomenal.



CE ZIC FETELE


63. Cand iubitul meu imi face sex oral imi place ca el sa faca un semn de “vino incoace” foarte usor, cu doua degete inauntrul meu, in special daca imi linge clitorisul in acelasi timp.

64. Creeaza o scena romantica si imbraca-te in lenjerie sexi, pune lumanari si in fundal o muzica senzuala. Deschide putand doar un halat de baie si, atunci cand el inchide , arata-i ce porti sub halat.

65. In timnpul preludiului, imi place sa il maturbez pe prietenul meu, iar atunci cand se apropie de climax trcem direct la sex. Astfel il tine mult mai mult.

66. Obtin o stimulare clitoridiana grozava daca iubitul meu sta deasupra si usor intr-o poarte astfel incat am un picior usor indoit, iar celalat drept. In loc sa se miste doar in sus si jos, isi leagana soldurile si se freaca de mine in timp ce ma penetreaza.

67. Indrazneste sa fii cheala cu o epilare braziliana. “Initial m-am simtit cam goala, dar prietenul meu era atat de excitat, incat m-a facut sa ma simt mai sexi. In plus, fara par zona aceea este extra sensibila.”

68. Fara maini! Explorati-va corpurile cu nasul, limba, buzele, urechile, parul, genunchii, degetele de la picioare – vei fi uimita cat de bine e.

69. Alege sugestiile tale preferate din acest articol si citeste-le partenerului tau. Intreaba-l ce parere are – este o metoda subtila dar eficienta de a incepe o discutie sincera despre fanteziile voastre.

iarasi despre sex....

...ma omorati....fratilor mi am luat si eu diploma in ale medicinei, dar totusi nu's ginecolog sau psihiatru, oi fi un pui de psiholog; dar asta e alta poveste. Deci mai da-va-n pula mea de nesatule/uli, mai incercati si voi dupa mintea voastra, nu va duce capul la prostii? nici macar la prostii? ma da stiu ca sunteti retarzi...ooooffffffff.... Ma omoarati cu sexul vostru, cred ca am sa scriu o carte numai pt voi, asa ar fi mai bine? kamasutra o sa fie fix pula...Dar pentru asta o sa am nevoie de foarte multa cerneala, vreo 2 gemene blonde cu ochii albastri, si cu...GALETI DE TZATZE...si vreo 20 de mii de coli  A4...hi hi doar nu credeati ca dau asa de multe sfaturi online si moca, nu?...pana atunci shhhh...gandesc...

TIMPUL CARE TRECE NU SE MAI INTOARCE....

Daca as putea da' timpu' inapoi oare ce as face
Dar pur si simplu , N'ai ce face
Ca timpul care trece nu se mai ïntoarce...

 

A fost o data o fata singura si trista care a refuzat sa iubeasca.Au fost atatea posibile iubiri in viata ei!Ea era asa de singura s trista incat ziua isi ineca durerea in zambete si noaptea,atunci cand ramanea singura sa puna capul p perna ii veneau in minte mii si mii de amintiri si o inabusau lacrimile.Regretele ca odata a avut sansa sa iubeasca si a refuzat zicand: \"Nu, nu trebuie sa ma indragostesc! Nu imi convine!\".Ce trist pentru ea, acum e cufundata in singuratate!
   Acum sta singura in camera ei dintr-o mahala a orasului.Patul ei este cufundat de fiorii amintirilor si se gandeste la tot ce a fost. In camera e foarte frig si aburul ii iese pe gura in intuneric.
Da, odata a iubit si ea, poate chiar si acum mai iubeste, un baiat cu par balai si ochii caprui, erau doi copii care invatau atunci ce inseamna iubirea.
Ea era foarte fericita, zambea tot timpul,invidiile erau prea mari,"prieteni cu doua fete", ea nu stia ce sa faca. Era tare speriata de a-si incredinta inima cuiva si si-a ascultat prietenii, l-a lasat in mijlocul multimii, l-a lasat sa plece si nu s-a uitat inapoi.
Se tineau de mana si se uitau unul in ochii celuilalt si el o intreba, "De ce?" ,"Ce s-a intamplat?",iar ea a raspuns "Nu conteaza!", "Te rog frumos s-o lasi balta!" insa inima i se frangea in bucatele. Atunci si-au plecat privirile in acelasi timp si fara nici un cuvant si-au dat drumul la maini.
Ce dura a fost cu ea credea ca sufletul unui om se poate vindeca asa de usor, nu, nu stia nimic, nu stia ce inseamna sa iubesti si nu stia ce inseamna sa fii singur...
Atunci aceasta fata a dat cu piciorul in prima ei dragoste.O dragoste curata intre doi copii...
Dupa un timp se mai intalneau ocazional prin oras, insa nu mai era acelasi lucru, el nu o mai lua in brate, ea nu-l mai mangaia, acum doar treceau unul pe langa celalalt si doar dadeau din cap in semn de salut. Se mai intalneau in autobuz sau prin alte locuri dar ea se prefacea ca nu e acolo, de ce?...pentru ca ea nu voia sa-i arate cat de slaba e in realitate, nu voia ca el sa vada ca ei i se inmoaie picioarele cand il vede.
In drumul ei spre scoala trecea cu autobuzul prin apropierea casei lui si de fiecae data se uita pe strada lui ca si cum ar fi vrut sa-l vada pe el, dar ea stia ca nu o sa-l vada. Devenise obisnuita ca atunci cand trecea p acolo sa-si intoarca capul spre "locul sperantei", dar el nu a aparut...
Uneori povestea cu prietenele ei despre el si momentele frumoase pe care le-au trait inpreuna, dar nici o data nu a recunoscut cat de mult il iubea si il lasase sa plece.
Ce intorsaturi are uneori soarta, ea credea ca prima dragoste se uita, asa credea ea, si ca vor fi altele mai frumoase, se insela amarnic.
Acum ea constientizeaza lucrurile acestea pentru ca in viata ei au mai fost diferite persoane pe care ea in permanenta le-a comparat cu el. Nimeni nu se compara cu el si cu puritatea iubirii lor...
Acum sta in camera ei din mahala, este frig si lacrimile ii picura pe obrajii rotunzi si cu fata indreptata spre icoana din perete rosteste:"Doamne, ce grea e singuratatea!" si se prabuseste inconstienta pe perna...
Amintirile si regretele ii veneau in minte in cele mai multe dintre noptile ei, de atatea ori din cauza suferintei cadea inconstienta. De data asta suferinta ca pierduse singura fiinta p care o iubise cu adevarat o doboara definitiv.
Spera ca poate in alta viata sau alaturi de Dumnezeu se vor reintani si ea isi va repara greseala .
Uneori e prea tarziu sa facem ceva pentru iubirea noastra, trebuie sa trecem peste orgoliu si trebuie sa admitem ca iubirea este totul in viata!
NU IROSITI IUBIREA!!

File din jurnalul unui muribund, ep.8

 07.09.2011, Miercuri, ora 14:14


 Secretul...

Iti dezvalui un secret...

             Cand eram mic aveam un vis, unul foarte frumos. Se facea ca o zana frumoasa venea in fiecare seara la mine. In fiecare zi asteptam cu nerabdare sa se faca noapte sa pot sa dorm, sa pot sa vb cu acea zana. Cu timpul acea zana a disparut. Tot cu timpul, acea infantilitate de copil disparea in negura adolescentei, in grijile tineretii, se pierdea in lungul drum al vietii.
Intr-o zi m-am simtit gol, si ceva mi-a amintit de visul meu, de zana mea, de acea dragoste copilareasca, acel sentiment de nedescris. Eram bucuros ca zana revenise, ca ceea ce candva iubeam acum adoram. Simteam ca acel vis era un cadou de la Dumnezeu, dar necredinta mea nu imi dadea voie sa-I cer Lui mai mult. Intr-o seara asteptam sa dorm. Ceva nu imi dadea voie sa dorm, era un sentimnet de neliniste.
Imi era frica ca zana va pleca. Cu greu am intrat in misteriosul somn insa cand parasisem lumea reala si rea, acea zana nu mai aparea. Deodata din vazduh aparu un inger. El imi spusese sa cer.
M-am trezit speriat si am cerut. Nu trecuse mult timp si te vazusem. Erai zana mea, erai acel vis, acel chip frumos si imbatator, acea dragoste infantila, acea dragoste mult dorita. Acum multumesc celui de sus ca te am alaturi. Te iubesc, tu fata fara cusur, tu ingerul meu drag.

 


Te iubesc...

specii-candy//instrumental


specii-candy

Dragonu:

ia foc boxa, cox alb

fiola cu cola, nu strange din molari

ia iarba si rola, vodka rece ca polar

toarna pe gat sa-ti sara busola

bora-bora, romania, las vegas

bucuresti, ibiza, cam asta-i fitza

am felie ca pizza, furculita

mananc heroina cu lingurita

fiti calmi ca eu glumeam si nu voiam

sa deranjez cu glume de toxicoman, dar sunt tigan

am 25 de ani, am 4 inimi de-odata,

nevasta, amanta, femeie de servici si cealalta

chiar daca rapperii comenteaza, oagarii

visul romanesc, copii, se poate indeplini

cine pula mea mai crede ce-i pe la tv, bre

mefedrona e pe strazi si e mare sete

zero-zece, goa cluburile-astea sunt SF

cartoane neoane si multe chimicale, fraiere!

Chimie:

am o inima mare, un suflet imens, man

vrei bani? trag direct la cap, deci lasa vesta

filosof si jurnalist deci stiu ca-i proasta presa

printre cei mai buni si pentru unii-i proasta vestea

abrek-ad-habra e pe bune, nu-ti trag clapa

cand se trage clapa peste toba mare: Special Kappa

am o pizda care gateste, face parul cu placa

mananc peste cu paste, dau cu pumnii in taste

am una care tace, una-i taca-taca

da-i fierbinte ca lava, bagaboanta, tiganca

lasa lampa aprinsa, iti place otrava, vino la tata

pe nava lui chimie, sa vedem cum sta treaba

rap de chimicale, sex de animale

ne futem si ne lingem toata noaptea din picioare

viata mea-i un film si merita ecranizare

viata mea pe melodii e marea realizare

si ne futem si ne lingem pana-n zori de zi

tu ai munca, eu scriu poezii, deci pot sa dorm pe zi

la amandoi ne place cand te domin

cu fata la perete, mainile la spate, hai sa facem copii!

Amenintarea maimutei//PROMO//instrumental cu link de download


Intrun joc nejucat ii fur destinului pasi ..

Piesa vb de la sine, nu are rost sa mai spun eu ceva...e atat de rau pt sufletul meu:-<:(...e vraja visurilor noastre...nu are sens sa te agiti, tic-tac, mor incet...si totusi...pana la urma ai sa te prinzi care e filmul, oricum murim cu totii nu conteaza cine-i primul...