salut!

ACEST SITE ESTE UN PAMFLET SI TREBUIE TRATAT CA ATARE.

17.05.2011

sex bizar... alergica la sperma iubitului ...holly fuck...


A descoperit ca este alergica la… partenerul sau in noaptea nuntii
Omireasa a avut parte de o surpriza neplacuta in noaptea nuntii, atunci cand a descoperit ca este alergica la sperma alesului ei. Mike si Julie Boyde au avut o relatie normala de cuplu timp de doi ani, dar au decis ca numai dupa “marele pas” sa faca pentru prima oara sex neprotejat. Imediat dupa acest moment insa, femeia a inceput sa aiba dureri insuportabile, avand sa descopere putin mai tarziu ca acest lucru se datora spermei lui Mike. Cei doi au fost fortati de aceasta imprejurare sa isi abandoneze planurile de concepere a unui copil, deoarece organismul lui Julie distruge substanta fertilizatoare masculina.

Mike, in varsta de 27 de ani si Julie, de 26, amandoi din Ambridge, Pennsylvania, au inceput sa formeze un cuplu din vremea facultatii si s-au logodit doi ani mai tarziu, avandu-si nunta in anul 2005. Dar dupa consumarea nuntii, lucrurile au inceput sa decurga foarte prost.

Julie a descris durerea pe care a resimtit-o ca urmare a actului sexual cu sotul ei ca fiind asemanatoare cu cea a impungerii unor ace in interiorul trupului sau. Uneori, acest disconfort dura si pana la trei saptamani, declara femeia.

Dupa numeroase teste si vizite medicale, cei doi au aflat ca Julie sufera de o afectiune denumita hipersenzitivitate la plasma seminala. Din cauza acestei deregleri, organismul recunoaste sperma ca pe o proteina straina, asadar apar umflaturi si mancarimi, precum si o inflamare a terminatiilor nervoase. Altfel spus, corpul lui Julie ataca sperma lui Mike, facand-o inactiva. Cei doi sunt condamnati sa nu poata concepe copii impreuna, asa ca au facut deja demersurile necesare unei adoptii. Mai multe despre acest cuplu sunt prezentate intr-un documentar marca Discovery Health, denumit "Sexul Bizar".
Sursa: Dailymail

O postare...de nimic...ca sa nu zic de cacat....

2.012 vizualizari. HA HA HA!!!...e clar va veni sfarsitul lumii...candva...eu stiu cand (neah- neah- neah) dar nu va spun ca sa nu creez panica. Oricum si asa multi dintre voi sunteti al dracu' de paranoici in momentul asta(stiu casta ca te vad..., deci nu are rost sa intrati in paranoia asa degeaba, doar ca am spus eu ca vine sfarsitul lumii...si nu, nu o zic numai eu...o spun si multi, multi  altii, mult mai documentati ca mine despre chestia asta cu apocalipsa...deci asa si prin urmare hai sa facem un joint mare sa ne-apuce iar damblaua, sa deschidem debaraua...sa te-apuce paranoia si sa crezi ca esti in troia...nah ca am pus-o si de un vers...hi hi!! nu e cel mai reusit dar merge, asa la mint cum a fost debitat..pula mea cui nui place...sa astepte apocalipsa...sau sa-i spun armaghedon? suna mai pompos,nu? In fine tot un drac...e acelasi cacat, hai da-va-n pula mea de maimute aprindeti jointul ala,si pasati-l mai departe ascultand melodia aia de la spike....scuze adica asta...   



Despre suferinta

Exista suferinta in viata, si exista infrangeri. Nimeni nu le poate evita . Dar e mai bine sa pierzi unele batalii in cadrul luptei pentru visele tale, decat sa fii infrant fara sa sti macar pentru ce lupti.Oamenii trebuie sa sufere inainte de a risca sa faca ceea ce iubesc.Care este adevarul despre suferinta? Nasterea inseamna suferinta, imbratranirea inseamna suferinta, durerea si lamentarea si disperarea inseamna suferinta.Singura modalitate de a fi fericit este aceea de a iubi suferinta.E nevoie de mai mult curaj pentru a suferi decat pentrru a muri.

despre suferinta ...
by sebastian raul pavel
Durerea care nu se poate localiza fizic intr-o singura parte a corpului dar se regaseste pe intreaga lui suprafata este suferinta. Suferinta este tatonarea suprafetei subiectului, inserandu-se pe sine precum o mie de seringi deodata, In acelasi timp si cu aceeasi intensitate. Suferinta este comprimarea prezentului, reducerea lui la trairea durerii psihice, cand timpul cotidian dispare in favoarea timpului suferintei, in care fiecare posibilitate este uitata si sublimata in insasi posibilitatea de a trai intr-un “dupa” al durerii si suferintei. Dar niciodata suferinta nu este singura, ea intotdeauna este singulara, insa suportul existentei sale se regaseste in vietuirea cu ceilalti. “ceilalti sunt infernul” nu se poate compara cu durerea completa a unei incompletitudini, a unei suferinte a carui posibilitate este prezenta si exista intotdeauna in tine ca un “celalalt”. Infernul inseamna pedepsirea intr-un timp ulterior, pentru care individul se poate pregati sau pe care individul il poate ignora, insa suferinta nu tine cont de astfel de calcule. Ea vine cand nu te astepti si nu se stie cand mai pleaca. Prin infern, suferinta iti este programata pentru o eternitate cu al carui gand te poti obisnui mai repede decat cu gandul la o suferinta neasteptata prin care este imposibil sa “treci”, caci suferinta nu are praguri. Ca este deodata si totala, cu ea trebuie sa-ti re-negociezi fiinta si relatiile cu ceilalti, ea este “tranzit fara trecere”, timp incremenit in strainul propriei noastre  persoane, mai strain decat “celalalt”, fara a-l cunoaste, fara a-l domina, resursa ultima a vietii noastre dominate inaintea dominatiei totale si permanente. Ca si aceasta din urma (moartea), suferinta ese numai “a noastra”. a o controla, a o avea in putere este o iluzie. Precum un baraj atacat de valuri prea puternice, lacrimile vor trece prin crapaturi, prin cimentul vietii noastre de pana acum. De acum inainte “nimic” nu va mai fi la fel, caci nimicul a izbandit prin fisurile propriei noastre neasteptari. Ramane absenta, nu ca un gol de neumplut, ci ca un timp care nu va mai avea loc: bucurii posibile, momente impreuna, durere impartasita, toate mor odata  cu moartea celuilalt. murim si noi odata cu ei, dar noi supravietuim sub-zistand intre moartea lor si viata noastra. iar in aceasta nu este niciun adevar ascuns sau esential, doar noi, mai singuri decat inainte.