salut!

ACEST SITE ESTE UN PAMFLET SI TREBUIE TRATAT CA ATARE.

20.12.2012

APOCALIPSA

Un geniu de la NASA vorbeşte despre APOCALIPSĂ. Cât timp mai avem până vine Sfârşitul Lumii? :

-“Cât să fac câţiva copii. Şi ei să facă copii. Cam atât!" ...


Marele Mircea Eliade spunea undeva că istoria spiritualităţii umane cuprinde trei stadii, care nu sunt neapărat succesive sau ordonate în timp: magia, religia şi ştiinţa.


Apocalipsa

Atâta timp cât magia a fost modul principal al spiritualităţii umane nu s-a pus problema unui Sfârşit al Lumii. Pentru că omul chema puterile ascunse să fie în slujba lui. Pretinsa superioritatea umană excludea un sfârşit al timpului, de care nimeni nu avea nevoie dacă se putea porunci lumii inefabilului. În Europa, sănătoasa şi mercantila religie a Marilor Zei şi a Primilor Strămoşi prin varianta transmisă noua a mitologiei greco-romane nu avea nevoie de un Sfârşit al Lumii.

Sigur, mereu lumea este în primejdie, Titanii se pot răscula, Atlantida se mai poate scufunda de nenumărate ori, Hades poate zgudui la nesfîrşit pamântul, apele gonite de Neptun pot acoperi uscatul, ba chiar Atlas poate să lase povara boltei cereşti pe umerii unui neisprăvit de erou (Herakle, Hercule) dar până la urmă totul se rezolvă cu bine, pentru că puternicul Zeus, stăpânul zeilor şi al oamenilor, vegheză din Olimp şi intervine, întotdeauna la timp.

Religie optimistă şi viguroasă pe măsura anticilor greci, cărora le datorăm civilizaţia actuală europeană. O notă discordată o făceau galii, de care toată lumea antică râdea pentru că se temeu că o să le cadă cerul în cap (azi, mâine, nu se ştie exact) şi nordicii cei îngheţaţi dar teribili în războaie, care credeu că există un Amurg al Zeilor şi deci un Sfârşit al Lumii. Nimeni nu-i lua pe nordici în serios, pentru că de pe atunci se ştia că se cam întrec cu băutura.

Religia a adus noutatea unui Sfârşit al Lumii

Apariţia religiilor monoteiste a adus noutatea unui Sfârşit al Lumii ca pedeapsă supremă pentru neascultare şi nesupunere. În antichitate, statele centralizate, unele foarte puternic centralizate, gen Imperiul Roman, sau Imperiul Persan, au născut obligaţia unei religii care să oglindească în lumea spirituală permisă supunera necondiţionată faţă de un singur zeu, deci, religia nu făcea altceva decât să repete şi să întărească relaţiile de subordonare stabilite în cotidian faţă de împărat sau rege.

Se pare că cea mai veche menţiune documentară despre sfîrşitul lumii este de acum circa cinci mii de ani. Isaac Asimov arată în cartea sa “Book of Facts" din 1979, că pe o tăbliţă de lut asiriană stătea scris : “Pământul decade în zilele noastre. Sunt semne că ne apropiem repede de sfârşitul lumii. Mita şi corupţia sunt un fapt obişnuit".

În 634 şi 389 î.Hr. romanii au aşteptat cu inima cât un purice să se împlinească profeţia cea cu Romulus şi cu cei 12 vulturi, care punea capăt Romei. Bineânţeles, nu s-a întîmplat nimic.

În secolul I, odată cu apariţia creştinismului, problema sfîrşitului lumii se pune foarte serios. Sfîrşitul lumii făcea parte din doctrina creştină. A doua Venire a lui Iisus pe Pământ era aşteptată în termeni de luni, poate ani. Apostolii au aşteptat toată viaţa acest eveniment şi au făcut şi pe alţii să creadă acest lucru. Credinţa celor ce fuseseră în preajma lui Iisus era puternică şi convingătoare. Convertirea neamurilor la creştinism s-a făcut şi sub această ameninţare a sfîrşitului imediat al lumii. Creştinismul avea însă soluţia, kit-ul de supravieţuire şi de mântuire a sufletului. Lunile, anii, deceniile, iată secolele treceau şi sfîrşitul lumii nu mai venea. Apostolii nu au anunţat nicio dată precisă, pentru că nici Iisus nu spusese ceva despre un termen fix. Această permanentă aşteptare a sfârşitului a încetinit dezvoltarea creştinismului ca Biserică. Abia după aproape două sute de ani au apărut Evangheliile, iar Noul Testament s-a închegat abia pe la începutul secolului al III-lea, după părerea istoricului german Adolf von Harnack.

Până în anul 156 nimeni nu a avut curajul să stabilească o dată certă pentru sfârşitul lumii. Montanus şi Tertullian, care au fost apoi catalogaţi drept sectanţi, au stabilit data Venirii lui Iisus şi a Sfârşitului Lumii, de Paştii anului 156. Eveniment care, bineânţeles nu s-a produs.

În 247 Roma a sărbătorit cu mare fast o mie de ani de la fundarea măreţului oraş. Prilej pentru persecuţii ale creştinilor, care au văzut în aceasta adeverirea Apocalipsei şi deci iminentul sfârşit al lumii. Care, bineânţeles, nu s-a produs.
Cam odată la cîteva sută de ani, cineva se găsea să profeţească sfîrşitul lumii. Este edificator episodul din anul 793 relatat în raportul său către Vatican de Elipandus, episcop de Toledo. Totul s-a petrecut în Ajunul Paştilor, pe 6 aprilie 793. Biserica episcopală era plină şi plină era şi piaţa din faţa sfîntului locaş.

Cam la o mie cinci sute de oameni, apreciază episcopul. Nu începuse slujba, cînd din mulţime apare făptura deşirată şi lugubră a călugărului Beatus din Liébana care începe să strige că Iisus I s-a arătat şi că sfîrşitul lumii este în acea noapte. Toată noaptea şi toată ziua de Paşti lumea prezentă la care s-a mai adăugat ca la o mie de persoane a stat în genuchi, oamenii s-au rugat, s-au iertat şi şi-au mărturisit păcatele. Văzînd totuşi că sfîrşitul lumii întârzie, Hordonius, un mic nobil local a strigat : "Haideţi să mâncăm şi să bem. Dacă vine sfârşitul lumii, măcar să ne găsească cu burta plină!"
Cam acesta era sfîrşitul sfîrşitului lumii. Nu se întîmpla niciodată!

Sfârşitul lumii a fost anunţat de 476 de ori

La început lumea avea ruşine şi era mai credincioasă, aşa că nu oricine şi oricînd anunţa sfîrşitul lumii. Apoi sfîrşitul lumii a fost anunţat din ce în ce mai des. Cineva, cred că Lucian Boia, a numărat că până în prezent sfârşitul lumii a fost anunţat de 476 de ori.

Dar care este interesul anunţării atît de obsesive a sfârşitului lumii? La început era un exerciţiu de disciplină religioasă. Apoi Biserica s-a detaşat de anunţurile din ce în ce mai dese şi nu a mai făcut nimic public. Intern, s-au pus bazele escatologiei sau eschatologiei, ştiinţa despre sfârşitul lumii. Escatologia poate fi mesianică, milenaristă sau apocaliptică. Escatologia este, evident, o ştiinţă canonică, o ştiinţă creştină. Escatologia mesianică crede că a Doua Venire a lui Iisus, Mesia, Cel Uns, va duce la răzbunarea nedreptăţilor celor asupriţi astăzi şi că cei care astăzi suferă vor avea un viitor bun. Escatologia milenaristă crede că odată cu Sfârşitul Lumii vor începe cei o mie de ani ai Împărăţiei lui Iisus, împărăţie în care cei care suferă astăzi vor stăpâni peste duşmani. Escatologia apocaliptică spune că Dumnezeu va interveni de parte celor nedreptăţiţi, dar aceasta va fi însoţită de cataclisme îngrozitoare.

Biserica, deci, nu lansează zvonuri! Atunci cine are interes să lanseze periodic bomba cu Sfârşitul Lumii? Răspunsul este acelaşi din mai multe surse: negustorii şi islamiştii! O strategie de vânzare bine pusă la punct se axează pe un eveniment. Şi ce eveniment mai important poate fi decât Sfârşitul Lumii? RAND este de părere că toată povestea cu maya, cu calendarul, cu centura fotonică, cu dezaxarea Pământului, demagnetizarea polilor şi cu alinierea cu centrul galaxiei (trebuie să fac o pauză după ce am înşirat atâtea prostii) ei bine, toate acestea sunt doar o tactică de creştere a consumului într-o perioadă de criză. Buuun! Dar de ce islamiştii? Ei sunt băieţi deştepţi. Au observat că după fiecare anunţ major al Sfârşitului Lumii (şi care bineânţeles, nu se perece) Creştinismul are de suferit. Foarte puţin, sau chiar mai mult. MI5 şi MI6 spun că au constatat o activitate mărită a multimediei controlate de islamişti pe subiectul sfârşitului lumii. Islamiştii uneltesc de sute de ani ca să dividă unitatea creştină şi apoi să învrăjbească între ele diferitele Biserici creştine. De exemplu, la 22 octombrie 1844, în America zeci de mii de oameni, baptişti sau catolici prcticanţi, au aşteptat Evenimentul, Sfârşitul Lumii. Care sfârşit, bineânţeles, nu s-a produs dar a fost prilejul unei noi diviziuni. A apărut Biserica Adventistă (A Evenimentului). O nouă rupere în unitatea creştină. Buuun! Deci ceea ce era de demonstrat s-a demonstrat. QED.
Orice are un început, trebuie să aibă şi un sfârşit. Aşa este cu viaţa noastră, aşa este şi lumea noastră. Sfârşitul Lumii este o certitudine pe care trebuie să o acceptăm cu linişte, credinţă şi speranţă. De fapt nimeni nu vrea extincţia totală. Ar fi prea simplu. Când se spune sfîrşitul lumii, mincinoşii de serviciu se grăbesc să aduge, tainic aproape – sfîrşitul unei lumi, sfîrşitul lumii acesteia. În secret îţi dau iluzia şi speraţa deşartă că sfîrşitul acestei lumi va aduce una mai bună. Dar niciodată nu a venit o lume mai bună! Nu confundaţi tehnologia care, sigur că a progresat pentru că este o afacere care aduce bani, deci nu confundaţi tehnologia cu cerinţele sufletului. Toate religiile din lume, care cuprind necesităţile sufletului, au în comun câteva reguli simple: să ai o credinţă clară şi sinceră - să crezi într-un Dumnezeu, să nu ucizi, să nu minţi, să nu furi, să respecţi bătrânii, să ajuţi orfanii şi pe văduvă, să fii moral. Lumile care s-au schimbat, orînduiri, sisteme, nu au schimbat nimic. Lumea nu este nici mai bună, nici mai morală – nici nu vrea să fie. Ne confruntăm mereu cu acelaşi probleme: crime, furturi, vanitate nemăsurată, criză, războaie, revoluţii şi nu le dăm de capăt. În istoria omenirii nu există nicio zi dată de Dumnezeu ca, undeva pe Pămînt să nu fi existat un război, un conflict. În aceste condiţii ameninţarea cu sfârşitul lumii ar trebui să aibă un singur răspuns: un imens hohot de râs…

Ce spune un geniu de la NASA

Cam aici voiam să termin articolul, cu un hohot de râs. Care mi-a rămas în gât. Viaţa bate orice roman, orice ficţiune. Am o sursă la NASA. Protejatul meu este un geniu, doctor în astrofizică la vârsta când unii abia învăţau să conducă automobilul. De doi ani de zile lucrează la un proiect pentru care a semnat trei contracte de confidenţialitate. Doar titlul proiectului poate să mi-l spună: “Star Gate". Ieri a trecut pe la mine acasă. I s-a făcut de însurătoare şi i-am spus mereu că româncele sunt frumoase. Ca să fac conversaţie l-am întrebat pe musafir : “Şi cu Sfârşitul Pământului ce se aude?" apoi mi-am dat seama că trebuia să spun Sfârşitul Lumii.
Americanul s-a schimbat la faţă şi m-a întrebat “De unde ştii?". “De aici, de acolo" i-am răspuns. Tânărul s-a uitat pe fereastră: afară ningea frumos. Apoi s-a lansat într-o disertaţie savantă în care era vorba de multă substanţă neagră, o super gaură de vierme, un vortex spaţio-temporal, “string-uri" cât cuprinde şi aberaţia cromatică în roşu. La sfârşit l-am întrebat “Peste cât timp?" “Cred că mai am timp să fac câţiva copii. Şi ei să facă copii. Cam atât!". “Dar nu este o cruzime să ai copiii ştiind cu certitudine că vine sfârşitul?" “Doar Dumnezeu Tatăl ştie cu certitudine când va fi Sfârşitul. Nici măcar Sfântul Duh sau Fiul nu ştiu… doar dumneavoastră ne-aţi învăţat, domnule profesor! Şi noi putem să ne înşelăm, noi emitem doar ipoteze ştiinţifice. Omul greşeşte. S-a mai întâmplat şi altă dată. Viaţa trebuie să-şi urmeze cursul!" a replicat tânărul savant. Şi avea dreptate, multă dreptate!

problemesex - Cum sa faci sa te sarute ea prima - freedigitalphotos.net

Primul sarut nu e niciodata o treaba prea simpla. Esti nesigur si usor speriat si nu stii de unde s-o apuci. In plus, te tot intrebi daca si ea o sa raspunda la sarut sau nu…  Daca isi va intoarce brusc capul, ceea ce ar fi de-a dreptul devastator pentru tine?!


Cum s-o faci sa te sarute
Trebuie sa stii ca fetele niciodata nu sunt initiatoare ale sarutului. Ca sa faci o fata sa te sarute ea prima, trebuie sa lucrezi strategic si sa faci cateva miscari “magice” care vor declansa minunea.

Incalzeste-o bine
Da, fa-o sa fiarba putin, incalzeste-o bine si creeaza-i o stare de excitatie. Fa sa apara chimia sexuala intre voi. Iata cum poti crea aceasta atmosfera in 10 pasi:


1. Petreceti timp singuri

Daca vrei sa-ti raspunda la sarutul mult asteptat, trebuie sa construiesti momentul. Eventual, invit-o la tine acasa, sa fii sigur ca sunteti doar voi doi. Conteaza foarte mult intimitatea. O atmosfera intima de apartament lucreaza in favoarea unui sarut reciproc.


2. Nu-i cere ei sa te sarute

Cu toate ca ti se poate parea cel mai simplu si direct, nu functioneaza niciodata. Fetele au nevoie sa simta din plin tensiunea sexuala inainte de orice.


3. Stai aproape de ea si flirteaza subtil

Gaseste o “scuza” ca sa stai chiar foarte aproape de ea – eventual propune-i sa cititi impreuna pasaje dintr-o carte sau uitati-va peste un album foto, care sa va permita sa stati lipiti unul de altul. Nu intra imediat in subiecte sexuale. Spune-i cat de draguta ti se pare si fa-i complimente despre ea, ca om.


4. Atinge-o din cand in cand

Atinge-i mainile sau joaca-te cu unghiile ei. Complimenteaza-i parfumul si finetea pielii.


5. Nu rade si nu te apuca sa faci glume
Poate ca esti un tip haios si glumet de felul tau, dar acum chiar nu e momentul.  Vorbeste-i pe un ton scazut si catifelat, ca sa creezi atmosfera necesara sarutului mult dorit. Vei vedea ca si ea va folosi acelasi ton, daca-si va dori sarutul.


6. Condu-o catre starea necesara sarutului
Daca o vezi ca rade, se distreaza, vorbeste mult si agitat, clar inca nu e momentul pentru un sarut. Du-o acolo, usor usor, indu-i starea de excitatie si magie.


7. Pup-o delicat pe obraz.
E un pas delicat, dar in mod categoric necesar catre marele sarut pe care il astepti. O data cu micul pupic de pe obraz, puteti incepe sa vorbiti despre voi insiva si relatia voastra. Dupa ce o vei pupa, o sa vezi ca-ti va zambi. Mai ai putin! Esti aproape acolo!


8. Fii atent la reactiile ei!
Cum a reactionat cand ai pupat-o? S-a inrosit in obraji? Sau doar  ti s-a parut usor derutata? Daca s-a inrosit in obraji, e clar ca i-a placut gestul tau! Daca ai vazut-o derutata, inseamna ca inca nu e pregatita pentru un sarut adevarat si e usor speriata. Nu-i nimic, intoarce-te cativa pasi inapoi, reincepe sa te joci cu mainile si unghiile ei.

9. Pupa-o din nou pe obraz
Daca ai reusit s-o aduci in starea in care trebuie, pup-o din nou pe obraz, insa de data aceasta in imediata apropiere a buzelor. Si ramai acolo un pic, nu pleca imediat…

10. Din nou, atentie la reactia ei.
Acum esti foarte aproape de sarutul adevarat. Uita-te atent la reactiile ei: i-a placut ultimul tau pupic? Se uita languros la tine, sau are ochii mariti, ca si cum aproape ai fi violat-o? Daca se inroseste la fata si o simti vibrand fizic toata langa tine, asta este momentul: sarut-o din plin pe buze! Atentie: nu ruina intreaga tensiune sexuala grabindu-te si mergand mai departe prea repede. Retrage-te, uita-te la ea si acordati-va timp sa va sarutati si sa va bucurati din plin de acest stadiu intre voi doi.

CE VA-TI FACE VOI FARA MINE MAI COPII, MAI ?!?...


XW C-

Afla cheia fericirii sexuale la femei

problemesex - cheie satisfactie femei

Cu cat mai in varsta, cu atat mai bine? Da! Un studiu recent arata ca pe masura ce se scurge timpul si relatia avanseaza, femeile devin din ce in ce mai satisfacute de sex si barbatii se bucura din ce in ce mai mult de relatie in general. Dureaza chiar 25 de ani de relatie pentru ca femeile sa isi atinga apogeul sexual in relatia respectiva. Cam mult
Aceste informatii sunt bazate pe noi studii ale Institutului Kinsey pentru cercetari despre sexualitate si reproducere. Deci care e treaba cu acesti 25 de ani? Chiar atat de mult ii ia, in medie, unei femei pentru a se bucura cu adevarat, la maximum de sex?
Nu te impacienta. Cercetatorii nu spun ca femeile nu se bucura si nu sunt satisfacute sexual in primii 25 de ani de relatie. Ci de fapt, acesta informatie explica faptul ca, in timp, relatia sexuala intr-un cuplu stabil se imbunatateste.
Exista niste teorii care incearca sa explice de ce se intampla asta. Una ar fi ca dupa aproximativ 25 de ani de relatie, femeia ajunge la menopauza si nu mai trebuie sa isi faca griji pentru o posibila sarcina. Nu mai are restrictii si face sex relaxata. De asemenea, femeile mature nu se mai simt stresate si ingrijorate cu privire la performanta lor sexuala. Nu prea mai stau ele sa citeasca reviste de femei pentru a afla inca 50 de metode de a-si satisface barbatul in pat. Isi cunosc deja foarte bine barbatii si stiu deja ce trucuri merg.
La barbati, lucrurile stau putin altfel. Dupa un sfert de secol, majoritatea sunt multumiti in relatiile lor, dar nu neaparat de componenta sexuala. Nivelul de testosteron scade pe masura ce inainteaza in varsta si usor, usor ajung sa se multumeasca si cu lucruri simple precum giugiuleala inainte de culcare. Si, in plus, ajung sa puna pe primul loc nevoile doamnelor si abia apoi nevoile lor personale.
Studiul a mai scos la iveala si alte aspecte interesante:
1.      Cu cat mai multe partenere sexuale are un barbat in viata, cu atat este mai putin satisfacut sexual.
2.      Cu avantaj pentru femei – un barbat care este mai ingrijorat ca partenera sa ajunga la orgasm este mult mai fericit in relatie.
3.      In mod curios, multe pupaturi si imbratisari sunt cheia fericirii barbatilor in cuplu, nu este valabil si pentru femei.
Iata cate motive pentru care o relatie serioasa pe termen lung merita cu adevarat orice efort!

Limbajul trupului: Ce-ti transmite fara sa vorbeasca atunci cand faceti sex

problemesex - Limbajul trupului: Ce-ti transmite fara sa vorbeasca atunci cand faceti sex

Limbajul trupului este foarte important si daca esti atenta la mesajele pe care partenerul ti le transmite fara sa rosteasca un cuvant, iti poti face o idee despre ceea ce simte cu adevarat. Iata cateva semnale transmise in timpul sexului pe care le poti descifra daca esti atenta la limbajul trupului.


1. Pregateste partida de sex

Daca iubitul tau pregateste atmosfera cu lumanari, muzica etc., pregateste-te pentru o partida de sex in care va incerca sa-ti satisfaca toate placerile. Desi partidele de sex romantice si pline de senzualitate, tot mai ai nevoie din cand in cand si de ceva mai “dur”. Cu acest tip de barbat, trebuie sa fii insa directa.


2. Saruturi moi

Daca saruturile si actiunile “orale” sunt super moi, asta nu inseamna ca este lipsit de interes. In realitatea, el vrea sa-ti demonstreze ca este un adevarat gentleman.


3. Te priveste in ochi

Daca te priveste in ochi in timp ce faceti sex, chiar si pentru cateva secunde, este semnul ca vrea mai mult decat un contact fizic.


4. Iti face masaj

In timp ce barbatii raspund la stimulente vizuale, femeile raspund la stimuli tactili. Asa ca, daca iubitul iti face masaj inainte de sex, ai impuscat doi iepuri dintr-un foc. El se excita privindu-ti si simtindu-ti corpul, iar tu ai parte de senzatii nebanuite. Acest tip de barbat se da in vant dupa senzatii, iar tu nu uita sa-i intorci favorurile.


5. Te lasa deasupra
Potrivit unui sondaj realizat de Cosmopolitan, 53% dintre barbati prefera sa-si lase iubita la conducere. Si asta nu pentru ca sunt prea lenesi, ci pentru ca vor sa le lasa femeilor posibilitatea de a ajunge la un orgasm pe cinste. Barbatii se pot controla mai usor in aceasta pozitie.

6. Ii place pozitia lingura
Acest tip de barbat simte nevoia de a sta foarte aproape de iubita lui pentru a se reasigura de sentimentele ei. Aceasta pozitie ofera un maximum de intimitate, ceea ce inseamna ca barbatul este extrem de sensibil.


7. Ii place pe la spate
Iata tipul de barbat care stie ce face si care are incredere in fortele proprii. Totusi este usor distant si prefera aceasta pozitie pentru a ocoli contactul visual. In acest fel simte ca nu se expune din punct de vedere emotional.


8. II place pozitia misionarului
Barbatii care prefer aceasta pozitie vor sa faca totul ca la carte. Sunt iubitori si credinciosi si nu te vor dezamagi. Daca vrei o relatie in care sa te bucuri de stabilitate si tandrete, acesta este genul tau.


9. Adoarme cu fata in jos
Barbatii care dorm pe burta sunt pasionali si plini de energie. Este genul barbatului punctual si de succes. Daca are tendinta de a ocupa tot patul, poate inseamna faptul ca vrea sa fie tot timpul in control.


10. Adoarme in pozitia fetusului
Barbatii care adorm in pozitia fetusului isi protejeaza inima, ceea ce inseamna ca vrea sa stie clar daca sentimente lui sunt impartasite inainte de a se implica total intr-o relatie.

5 miscari sexy pe care le poti face cu penisul

problemesex - miscari penis - dreamstime.com

Sunt multe lucruri pe care le poti face cu penisul, dincolo de functia lui cea mai placuta. Iata cele mai sexu miscari pe care le poti face cu penisul astfel incat sa-ti exciti partenera, recomandate de site-ul Thefrisky.com. Exista si posibilitatea ca aceasta sa izbucneasca in ras, insa si rasul este sexy, nu? Si dupa cum multi stiu, primul pas ca sa cuceresti o femeie este sa o faci sa rada.

1. Ceasul destept

Ce poate fi mai placut decat sa te trezesti dimineata cu ajutorul unui penis desteptator (a se citi ceas desteptator)? Foloseste-te de erectiile matinale pentru a o trezi si pe ea la viata si sa va bucurati impreuna de o dimineata minunata.

2. Pliciul
Foloseste-te de penisul erect pentru a-ti lovi partenera si placerea va fi dubla.

3. Monstrul din Loch Ness
Fa-o sa creada in creatura mitica trecandu-ti penisul peste degetele ei delicate.

4. Elicopterul
O doamna va fi mereu impresionata de incarcarea partenerului de a mima miscarea elicei unui elicopter cu penisul. Incearc-o daca esti talentat la miscarea din bazin.

5. Pendulul
Agita-ti penisul inainte si inapoi. Daca in timpul miscarii iti atingi fundul, respectiv abdomenul, inseamna ca ai cu ce te lauda.

7 lucruri pe care nu le stiai despre masturbare

problemesex - despre masturbare

Masturbarea e unul dintre cele mai bune exercitii sexuale si a fost mereu inconjurata de mituri. Masturbarea e cea mai comuna forma de sex si e practicata  la nivel mondial de 92% dintre barbati si 65% dintre femei!  Iata si alte 7 lucruri pe care nu le stiai despre masturbare, dezvaluite de Worldoffemale.com.

1. Unele culturi judecau barbatia si calitatea spermei in functie de cata forta prezenta barbatul respectiv. Intre timp, stiinta a evoluat si stim sa numaram stiintific spermatozoizii.

2. Masturbarea era considerate un semn de boala mentala si fizica in multe perioade din istoria omenirii. De asemenea, se mai credea ca masturbarea impiedica erectia, lucru infirmat deja in zilele noastre. Specialistii considera masturbarea ceva perfect normal si foarte benefic pentru viata sexuala a oricui. Si cine nu se masturbeaza e privit ca un caz aparte.

3. Potrivit unor mituri populare vechi, masturbarea creeaza dependenta si duce la infertilitate. In plus, poate provoaca orbire si dementa. Adevarul e ca masturbarea e sanatoasa si nu te transforma nici cum intr-o ciudatenie.

4. Nu numai ca masturbarea e o chestie extrem de placuta, insa e una dintre putinele activitati fara efecte secundare, asa cum prezinta, de exemplu, mancarea sau tutunul. Dimpotriva, masturbarea intareste sanatatea. Contribuie la sanataeta prostatei la barbati si reduce cantitatea de crampe la femei in perioada ciclului menstrual. Intinereste vizibil  si-ti intareste si sistemul imunitar.

5. Stiti care e principalul motiv pentru care unii mai blameaza masturbarea? Acesta este sentimentul de vina. Vina ca ne-am putea simti mult prea bine in urma masturbarii. Incearca sa lasi la o parte orice vinovatie si sa te bucuri de ceea ce simti.

6. Unii sexologi sunt convinsi ca, in ciuda faptului ca masturbarea e sanatoasa, dau probleme la capitolul respectului de sine.

7. Si… in mod surprinzator, afla ca si animalele se masturbeaza! Elefantii, pisicile, soarecii, cimpanzeii, albinele si chiar si pasarile.

6 partide sex pe care orice fata ar trebui sa le experimenteze

problemesex-6 partide sex pe care orice fata ar trebui sa le experimenteze

Vine o vreme cand e momentul sa te asezi la casa ta si sa fii o fata cuminte. Pana atunci insa, ar trebui sa experimentezi, sa te cunosti suficient de bine, astfel incat viata sexuala de cuplu sa fie satisfacatoare. In plus, va scadea si riscul sa te apuce curiozitatea, iar acest lucru sa duca la destramarea unei casnicii.
Iata 6 partide de sex pe care orice fata ar trebui sa le experimenteze, potrivit specialistilor de la TheFrisky.com.

 1. Partida de sex cu un strain

E chipes, dar nu prea ii intelegi vorbele? O aventura cu un strain poate fi extrem de incitanta si n-o vei uita vreodata. Atat timp cat simti ca esti in siguranta si te protejezi cand faci sex, n-ar trebui sa-ti faci probleme.

2. Partida de sex cu “EL”

Te-ai indragostit, ai crezut ca e EL, barbatul visurilor tale, si, totusi, ti-a frant inima. Ei bine, aceste partide de sex vor conta in momentul in care iti vei intalni cu adevarat jumatatea. Si asta pentru ca au fost un test de fidelitate care te-au facut pe tine (dar si orgasmele tale) mult mai puternice.


3. Partida de sex cu “Mr. Big”

Daca nu-l vei intalni niciodata pe “Mr. Big”, te vei intreba toata viata cat de mare e prea mare. Iar daca-l intalnesti, cu siguranta vei avea ce povesti prietenelor.


4. Partida de sex oribil

Daca nu experimentezi niciodata un fiasco, nu vei sti sa apreciezi celelalte partide de sex. Asa ca nu-ti plange niciodata de mila dupa o partida oribila de sex. Au si ele rolul lor in viata.


5. Partida de sex de furie/de ura/de impacare
Fie ca esti furioasa ca a pierdut echipa preferata, ca ti s-a rupt o unghie sau ca nu ti-a iesit culoarea preferata la par, ca te-ai certat cu cea mai buna prietena sau ca te-ai certat cu iubitul, furia este un bun afrodisiac. E ca in luptele sexy in miere in care nimeni nu are de pierdut.


6. Partida de sex cu cineva mai tanar si mai batran
Dupa partidele de sex cu cineva mai tanar si cu cineva mai batran decat tine, vei avea in orice moment termeni de comparatie. Tipul in varsta te va acoperi cu atentie si cadouri scumpe, iar cel mai tanar nu este interesat decat de sex (iepuresc sau nu, in functie de experienta).