salut!

ACEST SITE ESTE UN PAMFLET SI TREBUIE TRATAT CA ATARE.

09.02.2012

STOP - ACTA


„Practic, daca aceasta aberatie odioasa denumita ACTA va intra in vigoare utilizatorii de internet vor fi la mana unor firme sau persoane private care se vor substitui justitiei si politiei si care protejeaza, chipurile, drepturile de autor.
Companiile private sau chiar persoane private vor putea, cu ajutorul furnizorului de internet si pe baza unei simple suspiciuni sau plangeri ce vizeaza faptul ca utilizatorul de internet descarca materiale protejate de drepturi de autor :

- sa inchida site-uri de internet suspectate ca ofera continut protejat de drepturi de autor sau linkuri catre alte siteuri cu astfel de continut
- sa monitorizeze activitatea tuturor pe internet (sa verifice un istoric al siteurilor accesate, si al descarcarilor) in scopul prevenirii sau identificarii unor fapte ce privesc continut protejat.
- sa va incalce intimitatea si dreptul la viata personala prin monitorizarea continutului e-mailurilor sau mesajelor de messenger, al descarcarilor pe care le-ati realizat, pentru a verifica daca ati trimis sau primit continut ilegal sau linkuri catre continut ilegal. Vor putea accesa astfel si datele bancare.
- sa va verifice telefonul mobil, laptopul, sau stick-ul tot pe baza unei simple reclamatii sau suspiciuni, la aeroport sau in gari, in scopul gasirii de fisiere “piratate”.
- sa foloseasca informatiile pe care le vor obtine de pe urma spionarii asazis legale (si perfect etice) a utilizatorilor de internet in scop comercial.
- sa va oblige la plata unor amenzi usturatoare sau chiar sa va trimita la inchisoare, ca pedeapsa exemplara, in cazul in care ati comis teribila crima de a descarca o melodie de pe internet. Toate acestea se vor realiza:
- pe baza unei simple suspiciuni sau plangeri, si fara niciun fel de explicatii;
- fara mandat judecatoresc;
- fara sa fiti informat in prealabil si lipsindu-va astfel de dreptul de a va apara.
- calcand in picioare drepturile fundamentale ale omului, in scopul protejarii privilegiilor unei categorii despre care s-au scris multe lucruri ce tind sa se adevereasca.”

Apologeticum

Amant cu carte de munca

Ca să ajungă pe funcţia pe care o avea acum, Nina se zbătuse din răsputeri. Pe lângă sarcinile de serviciu, îndeplinite întotdeauna exemplar, a trebuit să treacă prin patul multor bărbaţi de care depindea cariera sa, de la primul său şef de birou la cei doi patroni ai firmei, unul italian, iar celălalt francez. Acum toată această activitate se încheiase odată cu numirea sa ca director general. Nimeni nu mai îndrăznea să-i propună o partidă de sex, bineînţeles că în afară de proprietarii boşorogi, care aveau o plăcere deosebită de a o face poştă, lucru care se întâmpla destul de rar. Nina putea să spună că pisicuţa ei şoma, iar ea, la cei 32 de ani ai săi, dorea cât mai mult sex. Soţul, fiind pilot, dădea destul de rar pe acasă şi era sigură că însoţitoarele de bord aveau grijă de el Pe ea se plângea, aşa că, având un post liber de consilier, mai bine zis băiat bun la toate, se gândi să-şi angajeze un amant.
Azi urma ca al treilea candidat să susţină proba practică. Cel care se prezentase alaltăieri o decepţionase. Ca bărbat arăta trăsnet, bine dotat, dar se dovedise lamentabil la capitolul preludiu. De cum înţelese care îi vor fi îndatoririle se şi repezi la ea, o întinse pe birou şi o penetră în forţă, dur. Trăise senzaţia că e victima unui viol, senzaţie care o făcu să aibă un prim orgasm. De al doilea n-a mai avut parte. Scula celui aflat între picioarele ei se descărcă violent într-un concert de gfieli.
Candidatul prezentat cu o zi în urmă dovedise că e mult mai priceput. O lucrase încet, cu răbdare, ştiind să-şi dozeze plăcerea, oferindu-i o partidă de sex mulţumitoare. O catalogase astfel în comparaţie cu larga paletă de partide pe care le trăise până acum.
Secretara intră în birou şi o anunţă că ultimul înscris aşteaptă să fie primit.
-Şefa, dacă nu-l vrei, îl iau eu, mai adăugă ea.
Nina o privi mirată ştiind-o lesbiană.
-De ce?!
-Are o faţă de copil nevinovat, de-ţi vine mai degrabă să-l alăptezi decât să-l pui să ţi-o tragă.
-Văd eu. Invită-l!
Secretara avea dreptate. Tânărul, chiar dacă din dosarul de pe birou reieşea că are peste douăzeci de ani, părea un licean. Directoarea îl invită să ia loc pe fotoliul din faţa sa , apoi începu să-i pună întrebări. Mulţumită de răspunsuri, trecu la faza a doua, aceia în care, mai mult sau mai puţin direct, îi explică cam ce dorea de la el în cazul în care va fi angajat.
Văzându-l stânjenit, luă ea iniţiativa, propunându-şi să-i ofere bărbatului un mic spectacol. Aşa că se ridică, veni în faţa biroului şi privindu-l în ochi, începu să-şi descheie nasturii taiorului lăsându-l să cadă, sutienul, mai mult o piesă erotică, poposi şi el la picioarele ei. La vederea sânilor, puşi în evidenţă datorită ridicării braţelor pentru a da drumul părului blond, lung şi uşor ondulat, tânărul simţi că nu mai are aer. Femeia îi întoarse spatele, îşi desfăcu fermoarul fustei şi prin unduirea trupului aceasta alunecă la podea. Se aplecă uşor peste birou, oferindu-i mai bine vederii tânărului fesele sale apetisante şi în poziţia asta îşi dădu jos chiloţii minusculi.
- Dezbracă-te!, porunci ea în timp ce se întoarse cu faţa spre el.
- Masturbează-te!
Uimită de cerinţa lui, privindu-l cum se dezbracă şi îşi aşează hainele tacticos pe fotoliu, femeia depărtă coapsele şi cu degetul arătător îşi despică vulva, apoi începu să-şi frece uşor clitorisul.
Rămas gol, mirat de erecţia dureroasă a penisului, tânărul veni între picioarele ei, o împinse uşor cu spatele pe birou şi începu să-şi plimbe mâinile pe interiorul coapselor, pe abdomen, sâni şi înapoi până când femeia îl imploră să se ocupe şi de păsărica ei. El îşi coborî capul ca pentru ai mirosi triunghiul minuscul al pubisului şi pe neaşteptate, cu limba îi şchifui mugurele inflamat. Trupul femeii se încordă. Nina începu să respire sacadat şi primul orgasm îl avu nu după mult timp de când limba bărbatului îi explora vaginul. Penisul tânărului o pătrunse pe când trăia ultimele zvgniri ale primei plăceri şi totul reîncepu. Cu fiecare lovitură de ciocan dată interiorului său, urca pe o nouă treaptă a următorului extaz. Acesta sosi destul de curând, ca şi următorul dealtfel, dar cu ei aflaţi într-o altă poziţie, ea cu sânii pe birou, iar el lucrând-o pe la spate. Femeia hotărî să-l angajeze, nu atât pentru dimensiunea penisului, cât de vigoarea acestuia, de ştiinţa împingerii, de mâinile care nu stăteau o clipă locului, de buzele care ştiau s-o sărute exact unde îşi dorea cel mai mult.
Fiind în continuare cu pieptul pe birou şi simţind că un nou orgasm devastator o va cuprinde, luă stiloul şi semnă contractul de angajare a amantului său.
După ce respiraţia proaspetei sale şefe reveni la normal, tânărul se aşeză pe fotoliul ei şi o invită să se înfigă în paloşul său. Dorea să-i vadă sânii săltându-i la fiecare urcare şi coborâre, să-i dezmierde, să-i sărute, să-şi plimbe mâinile pe pântecul suplu, primitor...
Ea voia astfel să-i privească faţa şi ochii nevinovaţi, mai ales în momentul în care şi el va juisa, moment pe care îl simţii că se apropie. Jetul o arse făcând-o pe Nina să ţipe extaziată, iar spasmele muşchilor săi vaginali stoarse şi ultimele picături de lichid din scula bărbatului aflat sub ea.
- Şampanie!, ordonă ea secretarei, care la auzul ţipetelor intrase în birou pentru a vedea ce se întâmplă.
- Imediat, şi ieşi.
- Te-ai speriat şi tu? Diseară la mine acasă vei avea parte de un tratament nemaiîntâlnit de tine până acum. Dă-mi să pup noul angajat, mai spuse directoarea pe când îl descăleca şi se lăsa între picioarele lui.
Secretara intră, lăsă tava cu paharele de şampanie pe birou şi înainte de a pleca privi curioasă la şefa ei care se înverşunase în a face ca penisul tânărului să explodeze precum sticla de şampanie în gura ei.

chestii....

mi-e lehamite...
-de fandositele ce-si burdusesc personalitatea in blugi fasonati, de damele partaite cu falcile si burtile supte,de astea a caror prestatie orala le incoroneaza fruntile cu un gigant semn de intrebare:”sa i-o sug sau sa nu i-o sug pe toata?asta-i intrebarea,si daca nu,poate nu mai ma duce-n paris..fie deci,sug” ..si nu sug,stau pironite cu gurile dilatate,ori le scapa cate-o tentativa de sugatura,prudente fiind la un factor esential,vital cum ar fi boiala mutrei.
-de puslamalele cu-n portofoliu impresionant de zeci de mile de pule mancate ,asa-zisele domnite mironosite,alea -de se fataie-n stanga si dreapta impunand reguli de disciplina si conduita morala...niste magarite de duzina,mereu tragand din fumuri manjite de ruj ieftin.
-de providenta care ma pricopseste cu matroane masate,parfumate,ce se poarta cu cururi aproape cincantenare, cu siluete buhaite de grasimi revarsate-n pliuri deloc strategice,dar care se scutura mult mai bine-n pula decat tinerele “talente” sclifosite,chanelizate.

Astea-s motive pentru care n-am pretentii de mic dejun la pat,cafea imbatatoare-n dimineata...fut fara scrupule lighioane,zgaltaindu-mi scula prin scobituri mereu jilave si primitoare iar dupa searbadele copulari animalice imi ambalez scula si-o sterg onorabil,or, de sunt in vagauna mea,le conving sa-si ia talpasita odat’ cu prima raza zburdalnica de soare.
Dar asta-i viata arhicotidiana plantata la orice colt lumesc ,ce inveleste slutenia rasei umane; un banal ce se raspandeste precum o ciuma bubonica..n-a fost toata viata asa,dar asta latura umbreste neiertat orice suflet inca nu mort.ma cobor plictisit, precum o ultima frunza de toamna ,printre perne,pricinuiesc incediu gatului cu-o spirtoasa camuflata intr-un ceai absurd si ma las condus pe poteci de somn,onirice...adorm...dupa,de cum deschid ochii,realizez,dau nas in nas cu realitatea,astfel o tristete sumbra imi sodomizeaza intreg sufletul amintindu-mi de visul ce tocmai l-am inchis,vis ce l-as fi dorit pururea ca viata!
Ciclul vietii se repeta...ce sa-i faci?!?

visul si virusul bunic:))

Ma si visez acu' intr-o seara bunic, stand cu cei doi nepotei pe picior si  povestind o aventura de la vanatoare, in fata semineului....

- Eram in padure cu pusca mea si dintr-o data apare un mistret mare in fata mea … POC! … fiind prea mare m-am multumit cu pulpele. I-am pus o pulpa pe un umar si cealalta pulpa pe celalat umar. Ma indrept spre casa, cand …
- Bunicule nu uita sa iti iei medicamentele! striga babuta mea din bucatarie, pe care inca o iubesc la fel ca in prima zi...
Luandu-mi medicamentele:
- Deci unde am ramas cu povestea?
- Ia-i pus o pulpa pe un umar si cealalta pulpa pe celalat umar …
- Ahhh … da! … si asa i-am tras-o de am lasat-o moarta pana dimineata!

Razbunarea fetelor pentru toate bancurile misogine

Care-i asemanarea dintre un barbat si un soarece?
Amandoi trag la gaura.

Ce este un sot?
Un amant care si-a fortat prea mult norocul.

Care este asemanarea dintre un barbat si o telecomanda?
Ambii sunt simpli, usor de folosit si de obicei ii gasesti pe langa televizor.

De ce ce sunt barbatii ca zapada?
Nu stii cand vin(e), nu stii cati centimetri va avea, si nu stii nici cat va dura …

De ce sunt barbatii ca si cabinele telefonice?
Ori sunt “ocupate”, ori e “telefonul” defect …

Cum se numeste un barbat aratos, inteligent, atent si sensibil?
Basm …

De ce sunt barbatii ca ceapa?
Daca dai jos invelisul iti vine sa plangi …

De ce exista barbati?
Pentru ca vibratoarele nu aduc bani in casa...

Doua prietene se intalnesc :
- Vai, draga, ce haina frumoasa ai! De la ce animal e?
- De la sotul meu !