salut!

ACEST SITE ESTE UN PAMFLET SI TREBUIE TRATAT CA ATARE.

10.01.2012

Bei deci vrei sa futi!


BITZA
Frate barbatii sunt criminali! =))
Barbatii in combinatie cu bautura sunt cea mai mortala combinatie,mai mortala decat bomba atomica!
Ati vazut cu siguranta cum barbatii se strang la bere,bine asta e vrajeala cu berea ca bere se bea decat o jumatate de ora pana se activeaza si se dau pe alte chestii mai tari!
E si cum stau ei asa la bautura,totu are o evolutie…..intai sunt discutii despre fotbal,apoi se trece la femei si apoi nu se mai discuta nimic pentru ca toti ajung intr-un statiu cand(nu,nu e vorba ca nu mai pot sa vorbeasca,ca asta e ultimu stadiu :)) ),e faza ca ajung atat de disperati sa dea o buca,incat nu mai stau de vorba si se tot uita la cine sa se dea!  :))
Sa fi singura fata la o masa cu 5 betivi e deja mai tare ca “Vacanta mare”   :))
Ca toti or sa inceapa sa se atace intre ei,ca sa poata sa se combine cu aia in seara respectiva si tipa nu o sa se combine cu niciunu(asta daca se respecta!).    :))
Noi barbati avem ceva la creier din punctu asta de vedere!  :))
Bei,deci vrei sa futi! asta e mai clar decat ca fara apa nu exista viata! :))

Smegma- Revista pentru femei

Eu am un prost obicei, frate cand sunt in baie trebuie sa citesc ceva, fie cand ma cac, fie cand fac baie(da in general cand sunt pe budda), citesc tot ce imi pica in mana!
Astazi,de exemplu mi-a picat in mana o revista pentru femei ( Intotdeauna am considerat ca revistele pemtru femei sunt cele mai bune cand e vorba sa citesti in timp ce te caci, pentru ca sunt in relatie buna cu ambientu si anume sunt de cacat! Revistele pentru femei nu le-am considerat cu nimic superioare hartiei igienice si asta pentru ca nu au nimic interesant in ele, nici macar pentru femei (publicul la care se adreseaza in special), exceptand poate articolele care se refera la moda si machiaj (lucruri interesante pentru femei daca intradevar arata ca niste maimute primitive si chiar aveto nevoie de asa ceva. Si cum multe dintre voi, cititoarele mele fidele va trebuie machiaj si idei in materie de moda ca asa, in felul asta sa sa ne dam si noi, barbatii, seama daca intradevar esti om sau mamuta preistorica)!
Oricum cele mai tari articole mi se par alea in care se mai gandeste o editorialista tampa, stramba si ciuta,  care saraca nu are pic de experinta de viata, sex si ce mai vreti voi, sa explice tot felu de cacaturi in legatura cu barbati sau articolele in care  principalul subiect e sexul (aberatii cu mult pe langa subiect).
In revista care mi-a picat astazi in mana am citit un articol care avea un subiect despre barbati si despre sex,si anume:”Orgasmul la barbati”.
Nu prea are rost sa va povestesc tot articolul pentru ca in principiu nu facea decat sa zica niste lucruri pe care le stie oricine si sa explice nu stiu ce cacat de metode trebuie sa stie femeile pentru a “imbunatatii” orgasmul partenerului!Oricum partea misto abia acum urmeaza…..la sfarsitul articolului erau vreo 10 intrebari cu raspuns,una din cele 10 m-a amuzat teribil da mi s-a parut si foarte foarte ciudata si anume:
“Cate calorii are sperma?
10 calorii”
Ce dracu? la o adica ce ma maimutelor, va e teama daca faceti muflex si inghititi smegma va ingrasati?...s
Pe cine cacat poate sa intereseze cate calorii are smegma? si de ce te-ar interesa asa ceva? Cumva cand ai ramas fara margarina sau fara unt in casa te duci la unu si ii zici:
-”fa o laba ca sa pot sa-mi iau micu dejun!”(asta daca esti femeie ca daca esti barbat iti faci singur :))si trebuie sa fi sigur ca nu o sa te ingrase.
 Sau ca femei daca sugi pula si iti place sa inghiti vrei sa vezi cam cat pui pe tine intr-o luna ?
Nu pot sa-mi dau seama indiferent cat de mult m-as gandi!!!

Ori aia care a scris articolu e bolnava, virgina gen dorky, ori a auzit vreo alta retardata pe strada punand intrebarea asta si sa gandit sa-i raspunda!
Pentru cei care vor sa se amuze cititi reviste de femei si sunt mai tari ca Bendeac de la “Mondenii”!!!

P.S. Mai maimutelor paroase, sa nu luati in serios tot ce se scriu pe aici ca o sa va umpleti de... cretinism!


Dragi cititori

Dupa cum bine am spus si intr-o postare mai veche, am mai zis-o si o repet: 
Nu sunt aici să vă amuz, ci să mă amuz pe mine.
Scriu ce vreau, când vreau și cum vreau. Atâta timp cât nu profit cu nimic de pe urma voastră, e evident că mă și doare în cur de părerea voastră. Îți place ce scriu, citește. Nu-ți place, plimbă ursu’. Faptul că pierzi timpul citind ceva ce te ofensează, apoi mai pierzi timp și să comentezi despre cât te ofensează, spune mai multe despre tine decât despre mine.

Nu mă consider blogger. Nu mă cred nici formator de opinii, nici artist, și nici nu am impresia că soarele răsare din curul meu, ideile mele sunt înțelepte și că lumea ar trebui să mă asculte cu gura căscată. Ăsta e doar un loc unde scriu ce îmi trece prin cap, liniștit, necenzurat și cu o gravă durere în pulă. Nu e singurul loc în care fac asta, da’ na, mai sunt idei care nu încap prin alte părți.

Cu toate că probabil fac mai mulți bani decât tine, arăt mai bine, fut mai mult și mai des și nu în ultimul rând gândesc mai adânc, nu sufăr de grandomanie. Ok, poate puțin acolo.

De la voi nu vreau nimic. Nu vreau nici să mă laudați, nici să vă comportați decent. Faceți ce vrea mușchiu vostru. Cu riscul să vă iau în pulă dacă mă enervați. Publicitate pe aici n-o să am, așa că nu am nici un interes să aplanez conflicte și să fac oamenii să mă placă și să se întoarcă erect pe aici.

În rest, nuj. Dacă vă place ce rahat mănânc și mă vedeți printr-un bar, luați-mi o bere, așa, de mulțumire. Eventual, după ce vă spăl bine pe creier, vă explic eu Cauza Justă, ne întâlnim frumos, vă rad în cap, vă cumpăr macete și începem să schimbăm lumea.





Cu stimă, respect, și ce pula mea mai vreți voi, Ciruss THE Virus

Schimbari....

(Ti-am imprumutat titulu,ideea.... stiu, sry dar alt titu mai bun ca asta chiar nu am gasit...)
Citind blogul lui sufletel si frunzarind printre comenturi, am dat de o intrebare care suna cam asa:
- Cum si cand iti dai seama ca te-ai schimbat?
 ...Te uiti in oglinda. Te-ai mai schimbat, cu o ora, cu un minut, cu o secunda, cu o idee, cu un gand...la o mica psihoanaliza ai realiza ca persoana din oglinda s-a schimbat(mult, putin in rau sau bine). Ses pune ca omul cat traieste invata. Trecem printr-o continua schimbare. Ce am fost ieri? Ce vom fi maine?

  • cand m-am schimbat?
atunci cand am incetat sa mai exist pentru tine, cand ai plecat din viata mea...(stii a fost ca in meloia lui Ducu Bertzi:...abea cand a plecat plangand si n-a mai fost a mea, m-am indragostit numai de ea...)
  • cum m-am schimbat?
nu altfel decat in bine...
  • de ce m-am schimbat?
Pentru ca, lucrurile, se nasc si mor, unul in miezul celuilalt...

Cu totii ne nastem, traim si murim... Dar ,oare cati dintre noi traiesc cu adevarat? ...









Poveste reala

 Initial nu aveam nici un chef de o noua postare, dar iti foarte multemesc de o superba idee...

A fost odata ca nici odata un Anonim care spunea...
"pisha`m`ash pe ma-ta s+0 futzi futu`ti noru si catzzaua ma`ti`n gat de tigan penal care`i ma-ta in buncar Anonim: Yam Yong Urha"... Sincere felicitari si asta pentru ca ai avut tupeu sa te semnezi... Acum sa nu-ti fie cu suparare dar aici, pe blocul meu, doar persoanele cu IQ-ul peste  0,1 au voie sa ma injure in mod public, direct sau indirect. Si sincer,acceptam o injuratura corecta din punct de vedere gramatical, te injur ca acceptam cu cea mai mare placere orice gen de injuratura daca avea o noima, catusi de putin, dar tu nici sa injuri nu stii.Daca nu esti de acord cu chestiile astea, MORI... Mi e mila de tine(not!)... Cu alte cuvinte, tu, yam yong urha, esti un agramat infect si din textul de mai sus am dedus ca esti un manelist, taran prost, vita incalta...am zis vita? a, scuze...imi cer scute vitelor pt injuriile aduse. Deci, Yam Yong Urha in mod public iti doresc tot  CANCERUL din lume, sa mori in chinuri groaznice pe orice melodie de-a lui Salam(alt nume nu mi-a venit in minte:-|)...app, daca ai impresia ca sunt din aceeasi satra cu tine.... te inseli amarnic...ma confuzi cu apa calda. Tot in mod public iti mai iau si tot neamu' in pula de la maimuta 'ncoace. Si asta doar asa ca fapt divers , din curiozitate si in speranta ca poate doamna mata o sa fete un copchil(si aici fac referire la tine) cu  un IQ peste 0 (adica zero)... Si in legatura cu numele tau, tin sa cred ca doamna mata tia pus numele asta in amintirea mea. Si sa ti explic si cum: ACTUL I: eu si doamna mata eu scot pula din pantaloni si i-o 'nes lu mata-n gat => YONG ACTUL AL II-LEA: eu, pula mea si doamna mata o ia mata, o mozoleste bine => YAM-YAM ACTUL AL III-LEA: eu, pula mea, doamna mata si smegma nu mai neceseita explicatii si detalii ca stim cu totii cat de mult ii place matii sa suga pula. Si ii place matii pula mai mult decat imi place mie sa beau bere...si cum o sugea ea asa cu pofta o slobozesc in gura => Urhaaaa!!! Si asa a aparut Yong Yam Urha...facut din muie si carat de muste. Si am incalecat pe sora ta si am zis povestea asa...
 THE END
PS:  persoanele din aceasta postare sunt exagerat de reale....