salut!

ACEST SITE ESTE UN PAMFLET SI TREBUIE TRATAT CA ATARE.

24.10.2011

NIMIC SOCANT

   Am imbratisat iadul, am urmat poruncile "spiritului vremii" si suntem ca in Catch(film realizat pe baza romanului de amintiri al lui Joseph Heller, care in 1961, a fost considerat un best-seller). Am fost educati in spiritul desfraului, al drogurilor si al violentei cu sprijinul si sub influenta mass-media. Am absolvit cursul de nihilsm si scoala nimicirii. Aristotel, filozoful grec din antichitate, spunea: "Scoala si sistermul de educatie sunt pentruca tinerii sa invete ceea ce ar trebui sa le placa si ce nu". Sistemul educativ modern ne invatat ca nu trebuie sa ne placa realitatea existentei lui Dumnezeu; ca trebuie  sa reusim in viata de pa pamant, departandu-ne in felul acesta de cele ceresti. Sistemul modern de educatie w introdus in scoala filosofia lui Nietzsche despre dementa sinucigasa, dandu-ne astfel motivul uciderii lui Dumnezeu.
  Ne-a instruit in spiritul unei concurente acerbe si ne-a dat in locul numelor noastre, numere. Ironia este ca dupa ce ne-am dus viata in modul in care am fost educati de institutiile societatii moderne, sunterm institutionalizatisi pusi sau intr-o camera capitonata pentru alineati, sau intr-o  camera cu gratii la fereastra, unde, din nou, ni se da un numar.
  Un anumit profesor din aceasta scoala a nimicirii a fost considerat un "revolutionar" fiindca s-a declarat impotriva "sistemului", insa in realitate e cel mai mare binefacator al lui. Aceasta este manifestul contemporan al amagirii: presupusa noastra razvratire impotriva "sistemului" a devenit ea insasi un alt sistem, cu mult mai rau....