salut!

ACEST SITE ESTE UN PAMFLET SI TREBUIE TRATAT CA ATARE.

16.02.2011

Little Red Riding Hood

Red doesn't like the wolf grinning like a friggen retard. She tells him....

             THE AND!!!

RObotzii MO si F.O.C.A.

Episodul pilot din mini mega serialul animat pastilos (scurt si la obiect): RoBotzi. Protagonistii sunt MO (primul robot cu burta – ruginit pentru ca bea) si F.O.C.A (fabricat original cu aluminiu). Scurt istoric: Cei doi sunt primii roboti (de talie mica) fabricati in Romania. Dupa o scurta perioada de glorie, apar primii roboti de talie mare, iar MO si F.O.C.A sunt “uitati” intr-un depozit al INR (Institutul National de Robotica), de a carui buna functionare ei trebuie sa se asigure.







 

Pozitii agreate de femei

Nu e usor sa satisfaci o femeie, mai ales cand vine vorba despre sex. Daca lumea ar fi perfecta femeile ar trebui sa aiba orgasm de fiecare data cand fac sex (la fel ca si barbatii), iar toti barbatii ar avea abdomenul plat. Poate ca nu traim intr-o lume perfecta dar ca o femeie sa aiba orgasm des, daca nu de fiecare data cand face sex, nu este imposibil de realizat.



Cheia orgasmului eiEste un fapt binecunoscut ca o femeie nu ajunge la orgasm numai daca o pentrezi, trebuie stimulat si clitorisul la fel de mult. Avand in vedere acest lucru tragem concluzia ca orice pozitie in care o parte a corpului tau sau orice altceva (cearsaful sau o jucarie) ii atinge si ii stimuleaza clitorisul, in timp ce este penetrata este apreciata de iubita ta. Cheia este sa faci clitorisul si vaginul sa functioneze in perfecta armonie, ceea ce nu este la fel de usor de facut pe cat este de spus.

Orgasmul unei femei depinde de o multime de factori nu numai de atingerea punctului potrivit. Este foarte important ca ea sa fie suficient de excitata. Daca ea este foarte excitata si "prestatia" ta este fara cusur, nu-i va fi greu sa atinga punctul culminant al placerilor sexuale. In caz contrar, amana penetrarea si prelungeste preludiul.

Pozitia misionarului

Prima pe lista este pozitia misionarului. Pentru tine poate parea plictisitoare si monotona dar aceasta pozitie permite parului tau pubian sa-i stimuleze clitorisul in timp ce esti inauntrul ei. Daca asezi o perna sub fundul ei vei obtine unghiul perfect pentru a-i atinge punctul G in timp ce ea se poate misca sub tine pentru a te "primi" cat mai bine. Aceasta pozitie nu da gres aproape nicodata, dar nu uita ca cel mai important lucru in obtinerea unei partide de sex excelente este comunicarea.

Pe la spate (suna a manea sau mi se pare mie?)
Aceasta pozitie este agpreciata de femei daca este pusa in aplicare asa cum trebuie. Multi barbati stimuleaza clitorisul cu degetele, ceea ce este grozav, dar din anumite motive - probabil din cauza ca sunt distrasi de propria placere - se opresc. Mare greseala! Oprindu-te la jumatate nu faci decat sa o lasi pe jumatate excitata. Probabil ca nu va spune nimic pentru ca este placut in continuare, numai ca nu e orgasmic.

Ar fi mai simplu sa-si stimuleze singura clitorisul, dar s-ar putea sa nu aiba stabilitate avand in vedere ca se va sprijini intr-o singura mana. Discutati si decideti care varianta ii convine mai mult. Acesta pozitie poate sa nu te avantajeze pe tine foarte tare pentru ca exista posibilitatea sa termini prea repede, asa ca ia-o mai incet si ia-ti si o pauza atunci cand ai nevoie. Inca un sfat: nu uita sa ii stimulezi clitorisul pana la capat.

Femeia deasupra

Aceasta pozitie ii permite femeii sa aleaga unghiul de penetrare si viteza, in timp ce tie iti permite sa-i stimulezi clitorisul cu parul pubian sau chiar si cu degetul. Este important ca partea cu care ii atingi clitorisul sa fie umeda. Daca ea nu stie acest lucru, foloseste saliva sau lubrifiant.

Pe scaun
Scaunul este cea mai buna scena pentru punerea in practica a scenariilor de genul "femeia deasupra". Este aproape imposibil ca parul tau pubian sau abdomenul tau sa nu ii stimuleze clitorisul in timp ce e cu fata la tine. Iar daca este cu spatele la tine isi poate stimula singura clitorisul.

Fiecare femeie poate avea orgasm, trebuie numai sa gasesti combinatia optima pentru a o satisface. Nu uita ca este responsabila de propria placere si ca trebuie sa experimenteze pentru a afla ce ii place in materie de sex.



Unde le place femeilor sa fie sarutate???...

 

 

 





Sansele de a nu-ti folosi intreg arsenalul in incursiunile tale sexuale, sunt destul de mari. Asul tau din maneca este...gura. Si nu ma refer aici la practicarea sexului oral, desi ar trebui sa ii oferi in mod regulat aceasta placere, pentru a te putea numi un iubit adevarat. Ma refer la modul in care saruti si unde...

Gura ta poate sa atinga diferite parti ale corpului ei, sarutand, lingand, sugand. Daca o si atingi cu mainile, placerea va fi dublata de o gura calda, umeda. Femeilor le place sa fie sarutate si unele zone pe care le prefera sa le saruti sunt evidente, in timp ce altele sunt trecute cu vederea.

Urechile

Deseori urechile sunt o parte a corpului care ii ofera placeri intense cand iti folosesti gura pantru a le stimula. Musc-o usor de lobul urechii...asta ii va trimite fiori pe sira spinarii, iar mai apoi continua sa-ti folosesti doar buzele sarutand-o pe marginea urechii.

Ceafa

Unul dintre cele mai simple moduri de a o face sa se simta bine este sa o saruti in spatele gatului. Functioneaza mai ales daca o iei prin surprindere. Fie ca e in bucatarie si gateste, sau la calculator, apropie-te incet, i-ai cu gentilete parul de pe spate si sarut-o pe gat. Va uita curand ceea ce avea de facut si va vrea mai mult de la tine.

Fata

Mai sunt doar cateva lucruri mai personale ca sarutatul unei femei pe fata. Sentimentele tale calde, sincere, pot fi exprimate oferindu-i pupici dulci pe obraji, frunte, nas, si chiar pe ochii inchisi. Numai nu incepe sa o lingi pe fata. Nu e sexy deloc.

Solduri

Soldurile ei sunt mai sensibile decat ai putea crede si asta din cauza ca sunt foarte aproape de centrul placerii. Indiferent de motiv, daca o saruti, lingi, atingi in aceasta zona, o sa ii transmiti tone de placere din varful degetului mare de la picior si pana in crestetul capului, asa ca merita sa acorzi atentie...soldurilor.

Sani

Poti sa ii saruti, lingi, sugi si chiar sa ii musti usor. Sanii sunt o zona delicata, asa ca ar trebui sa te comporti ca atare, doar daca nu isi doreste sa incercati un hardcore. De asemenea nu trebuie sa uiti ca sfarcurile nu sunt singurele parti ce merita atentie. Foloseste-ti gura pe toata suprafata sanilor pentru efect maxim.

Fara limite

Indiferent unde se va opri gura ta cu exploratul, cu siguranta ai facut-o sa se simta minunat. Totusi, exista cateva parti ale corpului despre care ar trebui sa ii ceri aprobarea inainte sa treci la fapte si anume picioarele si fundul. Unele femei nu isi doresc sa le atingi aceste zone, altele din cantru, sunt in al 9-lea cer, asa ca cel mai bine intreab-o.

Ce te invata nevasta...

 
Nevasta te invata despre fericire: te duci la ma-ta! Sigur se bucura cand te vede!
Nevasta te invata despre nudism: plec de aici si te las in curul gol!
Nevasta te invata despre nulitate: tu fara mine esti un nimeni!
Nevasta te invata despre procreere: eu te-am facut.. barbat.
Nevasta te invata despre mobilitate: ce-ti fug ochii dupa curu lu’ aia…
Nevasta te invata despre otet: ce acra poate fi ma-ta!
Nevasta te invata despre juramant: zi, sa mori tu ca n-ai baut nimic?
Nevasta te invata despre munca in exces: cam multe sedinte peste program ai tu…
Nevasta te invata despre transformare: cand te-am luat erai slab ca o aschie, acum esti gras ca un porc.