salut!

ACEST SITE ESTE UN PAMFLET SI TREBUIE TRATAT CA ATARE.

02.10.2011

infected rain

ascultati si daca va place, haideti sa-i chemam si la bucuresti,

va dau si un link, de aici va descurcati voi...rock on...

http://www.myspace.com/infectedrain/shows

poza la minut


CONFESIUNI

Sa nu indraznesti sa ma cauti azi, astazi vreau sa fiu singur, vreau sa plang, vreau sa urlu, vreau sa dau cu pumnii in pereti, astazi vreau sa te injur, astazi vreau sa...ma simt ca si cum parca nu as fi, parca nici nu as exista,da e ziua aceea de 2. X.2000 si ceva...urasc ziua de 2 si asta pt ca nu esti aici, acum langa mine sa mi zici ca totul va fi bine...urasc, ma urasc, te urasc!!! 









TE IUBESC!!!

vis de toamna...


Liniste, intuneric, Bucurestiul doarme. Merg incet cu pasi vii pe mijlocul strazii fumand tacticos o tigara.
E racoare afara, da aerul rece imi face bine si ce daca sunt racit? ma simt al dracului de bine...sticla de jack bauta cu o noapte in urma contesta acest lucru...
din spate se aude o masina gonind turbata, motorul toarce frumos sub sutele de cai putere, da chiar toarce frumos...claxoane....intind mainile la 90 de grade si inceo sa ma invart in cerc...Sunt fericit...rad  cu pofta...scartaituri de roti se aud in dreptul meu, si ca prin vis se aude o voce de fata:
-"Esti nebun"?...urlu la randul meu ca daaa, sunt nebun- si-mi place-
Ma opresc exact cu fata la masina, e alba nu-mi dau seama ce marca e si sincer nici nu-mi pasa. mai aprind o tigara, ma intorc si dau sa plec....dar o voce ma opreste:
-"Hei! Unde pleci? aproape ca am dat peste tine, care e problema ta? mergi pe mijlocul strazii...noapte neagra fara pic de lumina, tu in negru...bine ca te am vazut la timp..."
Care e problema ei?...are chef de vorba...bangui o scuza la repezeala si dau sa plec...dupa primii 3 pasi am o revelatie :....ha! tipa nu are chef de chat tipa a iesit la vanatoare...da era la vanat si eu eram prada....da, asta trebuie sa fie, e jocul meu favorit si uite ca de data asta eu sunt prada, ce tare...sa vedem daca are stofa de vanator, la o adica eu sunt cel mai mare vanator, pretentii tata...Dupa un schimb de replici bine inchegate si spumoase ma convinge. Imi face un semn din cap sa urc. Ma conformez si urc cat ai clipi.
Hhhhhmmmmmm...miroase a fum de tigara rau de tot, deci vanatorul sta de ceva timp la panda...ma uit la ea atent, dar tot ce vad e o umbra; e prea mult fum in masina...are trasaturi frumoase, ochii sticlosi...imi zic in gand: parca ar fi o vampirita ....nu stiu de ce am impresia ca are ochii de un albastru foarte deschis...auzi...vampirita, rad tare si cu pofta, nu-mi pasa ce parere o sa-si faca despre mine la urma urmei cum am zis rolul meu e de prada...sambind o intreb: soune-mi cum te cheama!...Ea imi face un semn cu degetul sa ma aproprii...ok!!!aplec urechea si imi spoteste usor la ureche: SUFLETEL!!!! Imi da un sarut lung si apoi da talpa ginind frenetic pe strazi. Opreste brusc in fata unui pub, deschide usa si se opreste, se uita peste umar si imi zice pe un ton dulce :-"cobori?"...zambesc...cobor, intram...ea in fata eu in spatele ei...alb, e imbracata in alb, picioare frumoase, lungi, funduletul apetisant, parul lung, foarte lung...coboram cateva scari, le numar: 13 imi zic asta e numarul meu favorit... cand ajungem jos imi mai aprind o tigara, iar cand ridic privirea, ea...ma ia de mana si ma trage dupa ea...in fata noastra o usa se deschide, intram...separeu, foarte mult fum de tigara. Aproape ca nu se vede nimic, cu greu gasim canapeaua si dau cu tibia de o masa foarte joasa. Rade si nu imi dau seama daca rade de mine sau de placerea ca si-a gasit o victima...ma intreaba ce vreau...zic : pe tine...dar mai inainte, mai  bine as bea un jack...face comanda isi aprinde o tigara ma fixeaza...ma masoara... se proprie de mine incet si singur. Ma saruta, e dulce, are un gust de angeli cherry...nu stiu cum ajunge pe mine imi descheie camasa. Stau cuminte sa vad unde vrea sa ajunga, cat de departe poate sa ajunga...ma saruta pe buze, pe obraji, pe gat, in timp ce danseaza pe mine si ma desheie incet la camasa...imi suna telefonul, il simt vabrand in buzunar, nu-l bag in seama...ma saruta atat de bine imi plac buzele ei, le simt pe gat, ahhhhhh...acum se joaca cu lobul urechii mele....imi sopteste....esti cautat, raspunde...vibreaza de ceva timp si...stii e prea aproape de... si...rad, da a fost o dulce...ii zic ca nu ma deranjeaza nu am chef sa raspund indiferent de cine ar putea fi, nu ma intereseaza. Dar ea ma indeamna sa raspund, nu am incotro, bag pana in buzunar si iau telefonul, ma uit la numar, nu-l cunosc si ca de obicei nu raspund...zic neinteresant...si...unde ramasesem....raman mut...stau pe canapea, cu telefonul in mana, in intunderic, in acel mult fum de tigara, singur, in camera mea...
Buna dimineata Bucuresti, incepe o noua zi...si, "sufletel" poate ca data viitoare imi dai si numarul tau de telefon sau de ce nu adresa...