salut!

ACEST SITE ESTE UN PAMFLET SI TREBUIE TRATAT CA ATARE.

13.02.2012

Stire de ultima ora...

Bianca Drăguşanu: "Dau la Medicină! Doar nu o să fiu asistentă toată viaţa..."

bianca_dragusanu_vrea_la_medicina















Bianca Drăguşanu  se pregăteşte să dea examen la Facultatea de Medicină, socotind că a fost asistentă o perioadă destul de lungă. "E vremea să fac o schimbare în viaţa mea. Vreau să fiu doctoriţă! În ziua de azi toate proastele ajung asistente. Nu mai e ca pe vremuri...", ni s-a confesat vedeta.

Adrian Cristea, unul dintre prietenii Biancăi, a declarat că el nu are nimic împotrivă, atât timp cât ea e fericită şi el, bineînţeles, satisfăcut: "Din punctul meu de vedere asistentă sau doctoriţă e acelaşi lucru. Dacă ar fi vrut să experimentăm ceva nou cu adevărat, ar fi trebuit să se facă poliţistă sau călugăriţă!"

Dan Capatos, peştele de asistente, cum i se mai spune, e singurul care nu crede în schimbările pe care şi le-a propus asistenta lui: "Odată ce a intrat în tine virusul ăsta al asistentei, nu mai scapi! De câte ori nu mi-am propus şi eu să renunţ la emisiuni de rahat şi să fac televiziune adevărată... Dar nu mai pot!"

Întrebată ce specializare şi-ar dori, Bianca a spus că ceva pe organe.

10 lucruri

10 lucruri despre oamenii de zăpadă africani

omul_de_zapada_african











1- Oamenii de zăpadă africani sunt negri
2- În trecut, oamenii de zăpadă africani au fost sclavi la oamenii de zăpadă albi
3- Mulţi dintre oamenii de zăpadă africani n-au văzut niciodată cum arată iarna, nu știu ce e aia ninsoare
4- O parte din ei sunt canibali şi ajung să se mănânce între ei
5- Oamenii de zăpadă africani sunt cunoscuţi şi pentru faptul că au un morcov de neam prost
6- Oamenii de zăpadă africani sunt foarte buni la sporturi, aleargă de zici că n-au plămâni
7- De asemenea, ei sunt foarte buni dansatori
8- Uneori, oamenii de zăpadă africani parcurg kilometri întregi ca să facă rost de apă
9- Din cauza foametei, mulţi oameni de zăpadă africani îşi mănâncă propriul morcov
10- Majoritatea oamenilor de zăpadă africani încă trăiesc în triburi

galeti de tate vol. 3

FOTO EXCLUSIV! Sânii Roxanei Vancea au fost văzuţi împreună într-un club de fiţe!

În ciuda zvonurilor care dădeau drept sigură o despărţire între sânii Roxanei Vancea, faimosul cuplu se pare că nu are totuşi nici cea mai vagă intenţie să se separe. Paparazzi au şi dovada: i-au surprins zilele trecute împreună, ba chiar strâns lipiţi, într-un club de fiţe de pe Dorobanţi.
"Prima dată era să nu-i recunosc", spune un martor ocular, "mai ales că auzisem că şi-ar fi găsit fiecare pe altcineva. Apoi, când m-am uitat mai bine, mi-am dat seama că erau chiar sânii Roxanei Vancea, nedespărţiţi ca de obicei, şi că tot ce auzisem erau doar vorbe goale. Acum chiar pot spune că sunt unul din cele mai solide cupluri din showbiz-ul românesc".

sanii_roxanei_vancea

Maghiarii cer termometre bilingve în Covasna şi Harghita

Maghiarii sunt nemulţumiţi de faptul că termometrele actuale indică doar temperaturile în limba română, ceea ce este o adevărată insultă pentru maghiari.
 
 
termometre_bilingve

Textul ACTA, disponibil doar pe torrente în variantă trasă din sală!

Scris de Radu 

 
textul_ACTA_disponibil_pe_torrente_in_varianta_trasa_din_sala















După adoptarea de către ţara noastră a Tratatului Comercial pentru Combaterea Contrafacerilor (ACTA), documentul a devenit rapid cel mai downloadat torrent. Internauţii români spun că momentan varianta piratată este singura accesibilă, cel puţin până apare DVD-ul. Chiar şi preşedintele Băsescu are textul ACTA doar  într-o variantă scoasă de pe net cu subtitrare de la veverita_bc.

Alina Plugaru, nevoită să poarte lenjerie intimă din cauza gerului

alina-plugaru_afectata_de_ger











Viscolul de afară nu le-a ocolit nici pe vedete. Alina Plugaru a fost nevoită să mai pună o haină pe ea în timpul unei şedinţe de shooting, deoarece îi era foarte frig şi nu reuşea să se concentreze. “Vă rog să mă scuzaţi, dar eu o să iau ceva pe mine, că nu mai pot de frig”, a spus cunoscuta vedetă XXX, întinzând mâna după nişte chiloţi pe care i-a îmbrăcat dârdâind. „Ştiu că arăt penibil aşa, înfofolită, dar n-am ce face. Chiar nu vreau să fac vreo pneumonie.”
Persoanele prezente la shooting au fost vizibil amuzate, deoarece nimeni n-o mai văzuse pe Alina Plugaru purtând chiloţi. Vedeta a ignorat însă chicotele lor şi a continuat să pozeze provocator, chiar dacă arăta complet nefiresc cu lenjerie intimă.
“Alina, nu te mai prosti cu chiloţii ăia, că n-ai optezeci de ani! Când oi ieşi la pensie, atunci să porţi chiloţi, nu acuma. Textila aia te îmbătrâneşte prematur”, a izbucnit la un moment dat fotograful.
Alina Plugaru a lăsat până la urmă gluma deoparte şi a renunţat la chiloţi, însă nu înainte de a dezvălui că ea noaptea doarme cu două perechi de lenjerie intimă, deoarece, neavând căldură acasă, ar fi o prostie să poarte un singur obiect vestimentar.

Sfantul Valentin a fost stripper!

 

Descoperire socanta a istoricilor britanici: Sfantul Valentin a fost stripper!

Desi lumea crede ca a fost un sfant, patronul Zilei Indragostitilor se dezbraca pentru bani.

Istoricii de la Universitatea Oxford au gasit un manuscris, din secolul IV, din care reiese ca Valentin castiga sume mari pentru a-si etala, in fata doamnelor, pectoralii si patratelele, arata o investigatie exclusiva a celor de la www.timesnewroman.ro.

El dansa in mai multe cluburi de striptease din Roma antica, dar si la petreceri private unde incingea atmostfera ca nimeni altul.


Se pare ca Sfantul Valentin a ajuns sfant dupa ce, in urma unei petreceri a fost gasit beatificat mort. :)


ALTE AMANUNTE PICANTE DESPRE ZIUA INDRAGOSTITILOR AFLATI MAINE DIMINEATA,
LA ALARMA PROFM, DIRECT DE LA BAIETII DE LA TIMESNEWROMAN.RO!

2 plus una...

Salutare si voua...
   Va intrebati probabil ce este cu titlul asta...2 plus una...pai suntem 2 chitaristi + bebe voce... bun, ati notat? ok! NEXT
Mi-a venit o idieeee...mama-mama. Da, deci, daca te plictisesti acasa si nu ai nimic prea interesant de facut, ai chef de cantat, daca ai  un bas, bongos, djembe, darbuka, sau orice alta minunatie la care se poate canta, posibil sa avem nevoie si de tine...
Deci si iarasi deci...am ramas fara basist si cautam un/o basist/a din Bucuresti (de preferat sa ai un bas acustic).
In al doilea rand daca aveti careva unul din minunatiile astea de mai jos, avem nevoie si de voi...

 
Deci, care aveti chef si timp, lasati comenturi, luam legatura si ...vedem ce iese;) cius...