salut!

ACEST SITE ESTE UN PAMFLET SI TREBUIE TRATAT CA ATARE.

25.04.2011

Veniţi de luaţi răşină...scuze...asta...lumina...

De două mii de ani sunteţi în transă în faţa unei poveşti atât de incredibile, încât îmi doresc să nu mă fi născut în mijlocul unei gloate atât de debile.
De două mii de ani tot mulţumiţi marelui nimeni sau uneia din cele trei componente ale sale (tatăl sau fiul, că duhului nu i se adresează nimeni) pentru orice vă dă prin cap, inclusiv îi mulţumiţi că aţi rămas în viaţă după un accident de pe urma căruia aţi ajuns orb, ciung, şi semiparalitic.
De două mii de ani tot încercaţi să vă corupeţi zeul cu tot felul de rugăciuni, de ca şi cum pe ăla îl fute grija nimicurilor voastre, când el, stăpânul lumii, e fără îndoială prea ocupat cu crearea unor caractere precum Hitler şi Stalin, precum şi cu distribuţia cutremurelor, molimelor şi sărăciei în mod democratic, să ajungă la toată lumea.
De două mii de ani, doar pentru că nu pricepeţi nimic de proşti ce sunteţi, sau ca să vă îmbătaţi cu apă rece, îi tot daţi cu măreaţa creaţie care numai de la ăla se putea trage — ăla care, nu-i aşa, are el un plan cu fiecare, mai cu seamă când fiecarele ăla e futut în cur la propriu sau la figurat.
Iar de 25 de ani mă forţaţi să răspund cu o frază-şablon la imbecilitatea aia de mantră de căcat pe care o tot rostiţi când spargeţi ouă în scop ritualic gen "Hristos a Inviat"!!!... căci dacă v-aş spune că n-a înviat nici dracul aţi zice că-s nesimţit.Sincer cand aud asta cu Hristos a Inviat imi vine sa raspund:
-BRAVO LUI, BAIAT DESTEPT!!!


Hai sictir, specie degenerată....

PASTELE MAMII VOASTRE :)) EPISODUL 2

Au si inceput: mesaje inutile de paste de la prieteni si rude...nu stiu voi cum sunteti dar eu cand primesc  "mesajele copy -paste" chiar imi vine sa borasc. Imi bag pula in mesajele voastre luate de pe internet  si va trimit la pascut de boi CREsTINI .Oare chiar credeti ca are vreo valoare acel mesaj, de fapt niste cuvinte goale care nu exprima decat sila, lenea si lipsa de importanta a mea in fata ta din moment ce nu ai bunavointa sa compui cu ajutorul neuronului tau stingher ceva original...ceva din suflet?!?Ce papagali de cacat polueaza planeta cu prezenta lor jalnica! ...trist,foarte trist... Pasteti in pace suflete indobitocite de prostie :))!respect pt cei care intradevar mi-au trimis ceva mesaje foarte frumoase si originale...