salut!

ACEST SITE ESTE UN PAMFLET SI TREBUIE TRATAT CA ATARE.

12.02.2012

DISCUTIE DE FETE

AM ZIS CA NU AM SA MAI COMENTEZ LA COMENTURILE ALTORI PERSOANE SI NU MAI FAC MISTO DE OUSTOAICE INOCENTE CARE SCRIU POEZII SI POSTARI DUPA PRIMA DESPARTIRE, GEN, SAU ORICE CACAT DE GENUL. DAR SINCER NU MA POT ABTINE. SI LA CE PITICI TAMPITI AM PE CEREBEL, SI LA CATE VOCI AM IN CAP NU MA POT ABTINE...UITE CUM CORUP IAR PIZDULICELE ASTEA MICI. APROPO CU PLACERE PENTU RECLAMA GRATIS...
  1.  
    Tu chiar stii sa scrii!:)




    1. nu pot spune ca stiu sa scriu, dar las sa-mi vorbeasca sentimentele.


      Ioana JUR CA NU AM NIMIC CU TINE , si jur ca nu am mai ras atat de mult in viata mea (mint), mi-am promis ca nu mai comentez la alte comenturi in viata mea dar nu ma pot abtine....uite si tu ce comenturi funny ai, halal mod de exprimare: 

      "tu chiar stii sa scrii"..."nu pot spune ca stiu sa scriu, dar las sa-mi vorbeasca sentimentele"
      (iti vorbesc si tie sentimentele la fel de mult cat imi vorbesc mie piticii ?...Grav)...

      Buuuun...bun-bun-bun...Virus is in the house....hell yeh... si acum traducerea:

             Dee: " nu esti atat de retarda cum credeam eu, tu chiar stii sa scrii...minune, oau super tare. Stii, nu am mai intalnit pana acum pe careva care, chiar sa stie sa scrie pana acum, bine ca nu am inteles nimic din ce ti-a cacat mintea in postarea asta la care las comentui de cacat, doar ce am ramas impresionata de caligrafia de care ai dat dovata...blah-blah..."
            Ioana: " chill bre Dee, habar nu am sa scriu, sentimentele mele sunt cu mult intelectuale fata de puterea voastra de perceptie, deci si prin urmare, doar prin simplul fapt ca eu simt, brusc apare cate o postare..."

      Hai cu comenturile "rautoacioase" >:) come 2 Virus...si in mod expres imi cer scuze Ioanei ca sunt rautacios, dar nu eu sunt de vine, ci piticii mei perversi...Prea multe voci in capul meu. Pe bune!!!...nu ma crezi? nu-i nimic, nu ma cred nici eu. Dar cui pula mea ii pasa?!?