salut!

ACEST SITE ESTE UN PAMFLET SI TREBUIE TRATAT CA ATARE.

05.05.2011

canibalism!!!

V-aţi gândit vreo dată serios dacă aţi mânca pe cineva? Am vazut multe scârboşenii, mai ales în asia, pe care populaţia de pe-acolo le halea ca pe ambrozie: şobolani, câini, viermi, caracatiţe, insecte şi chiar penix de taur. Nu stiu alţii cum sunt, da’ io aş prefera să rod carnea de pe un femur de om decât să bag în mine scârboşeniile alea. Fizic omul e un porc mai dichisit şi cu mai puţină grasime. Pariez ca e cel puţin la fel de gustos ca porcul aşa că în continuare vă prezint două categorii de oameni pe care le-aş hali cu cea mai mare plăcere… cu reţete exacte.
Vegetarienii. Orice om care in viaţa lui a făcut, cel puţin temporar decizia imbecilă de a renunţa la proteinele animale care ne-au asigurat evoluţia cerebrală de la stadiul de animal grohaitor la animal metropolitan şi de a mânca conştient ca iepurii automat cade sub mine în lanţul trofic. Logică de clasa a 9-a: Toate mamiferele ierbivore se mănâncă. Eşti mamifer ierbivor = adă nişte ketchup când vii pe la mine. Plus, se pierde evidentul: Vaca manâncă furaj şi iarbă; hipiotul vegetarian mănâncă cele mai alese şi mai nutritive bălarii de pe planetă… deci e net mai gustos. Aş vrea să găsesc un de-ăsta intre 15 şi 25 de ani, ca să fie fraged… preferabil şi pocăit bine cât să nu consume alcool (pentru un ficat sanătos) şi sa-i frec ficatul copt cu gălbenuş de ou fiert şi mirodenii. Pate de casă de calitate excepţională, întins pe pâine de secară şi cu un vin alb.
Culturiştii. Mereu când ii văd la teveu mi se face foame. E normal… un muşchi de-ăla lucrat zilnic şi umflat de atâtea proteine şi hormoni, pariez pe orice că bate la cur de la distanţă mare orice cotlet din lume în materie de gust. Probabil nu e sănătos de la hormoni, creatină şi alte prostii cu care e umplut dar în ultimul timp se folosesc substanţe asemănatoare la toate fermele de porci, vaci şi găini aşa că nu aş băga in mine ceva nou pentru organism. No… ce fain ar fi să ies în faţa blocului cu halca de deltoid de culturist pe un umăr şi cu grătarul pe celălalt, să stau cu bidonul de bere în mână cât se perpeleşte, sa-l întorc cu furculiţa, să-l condimentez şi să mă uit cum salivează toţi vecinii de la miros…
Şi aş şi împuţina populaţia de dobitoci din lume… dacă stau să mă gândesc bine e şi bun pentru ecologie. Aş face parte din soluţie, pentru prima dată in viaţa mea.

1 MAI ziua ghinionista a lui Osama BinLaden

Dic baaa, aflu si eu acum cateva minute ca Obama a anunțat că, în timp ce românii râgâiau micul de 1 mai și se cordeau jegos la Vamă, americănejii munceau. Mai exact, o echipă de vreo 20 i-au dat omorul lui Osama Bin Laden, care e mort. Mulți oameni nu cred această întâmpalare. Mulți oameni sunt proști. Mulți oameni nu știu ce știu eu. Pentru că ei nu fac parte din Biroul Internațional de Exterminare a Creaturilor Imaginare Nașpa, ca mine.
Am fost recrutat de CIA să conduc ramura română a BIECIN în 2005. Se bănuia de pe atunci că Osama Bin Laden colaborează cu alte creaturi imaginare, de origine mioritică, ca să facă lucruri extrem de nașpa și pe teritoriul României. Nu puteam să lăsăm lucrurile nașpa să se întâmple la noi în țară.
Prima pistă am primit-o de la Faurul Pământului, care îl suspecta pe Duhul Bălții de colaborare cu teroristul Osama. Ne-am dus să investigăm. Duhul Bălții nu ar fi fost la prima abatere, fiind cunoscut din popor că sperie copiii care se apleacă să se uite în fântână și îi face să se pișe pe ei.

 

Problema însă, cum a punctat foarte bine locotenentul meu, un băiat bun, cu început de pareză, din părție Tulcei, a fost “Cum să îl prindem pe Duhul Bălții, Osama Bin Laden, sau alte creaturi imaginare, când trebuie să fim total retardați sau grav sparți ca să credem că există?”. Cum total retartați nu aveam cum să devenim, mai ales eu, am decis, cu tot cu plutonul meu, să ne spargem grav până ne ustură coaiele. Așa că am luat un polonic de ciuperci halucinogene de căciulă, și am purces a-l căuta pe Duhul Bălții.
L-am căutat în jurul unui copac vreo două ore, și nu am găsit nimic. Așa că am decis să ne mai învârtim vreo jumătate de oră. Iarăși, nimic. Atunci aghiotantul meu cu început de pareză a venit cu o idee genială: să îi întindem o capcană. Și în acel moment am știut ce aveam de făcut. Eu trebuia să fiu momeala.
Am început să mă piș în praf, fluierând inocent, în timp ce plutonul meu s-a ascuns după copac, cu armele imaginare pregătite. Deodată am auzit o voce în spatele meu. “Ai făcut o baltă acolo”. Era el, Duhul Bălții. Am râs. “Ai douăzeci de arme imaginare îndreptate spre capul tău” am zis eu, “Ar fi bine să te predai”.
“A, da? Ia uită-te mai atent!”, a zis el, perfid. Și mare mi-a fost mirarea când, am văzut cu coada ochiului, tot plutonul meu, tăvălindu-se pe jos. “Cineva ne-a pus LSD în ciuperci!”, a răcnit unul dintre ei, îmaginându-și că ochii lui sunt furnici în flăcări. Și mi-am dat seama că eu fusesem cel prins în capcană. Vânatul devenise vânător. Situația imaginară era gravă.
Fără să ezit, mi-am lăsat greutatea pe piciorul drept, pivotând pe el, și zvăcnind cu penisul, care îmi era încă scos din pantaloni spre jugulara Duhului, pentru a-i da o lovitură doborâtoare. S-a aplecat pe sub penisul meu ce vâjâia centrifugal prin aer și mi-a trântit un pumn aprig fix în cur. Am căzut pe jos. Îmi fracturase nada curului. Dar nu am avut timp să mă vait, sandaua lui amenințătoare se prăbuși ca un tunet spre gâtul meu. M-am ferit în ultimul moment, văzând cum o piatră este zdrobită sub călcâiul lui. Î-am dat un cot la subgenunchi și dintr-o tumbă invers eram iar în picioare. “Hadouken!” am urlat, materializând o bilă de energie între palme și aruncând-o spre pieptul lui. S-a lăsat pe spate, evitând-o. Bila de plasmă îi topi nasturii de la cămașă.
Gâfâiam. “De unde ai învățat să lupți așa?”, l-am întrebat eu.
“Osama Bin Laden”, mi-a răspuns el sec, teleportându-se în spatele meu și încercând să-mi aplice palma morții între omoplați. Amintindu-mi anii de judo, m-am prăvălit înainte, in aceeași direcție cu palma, atenuând din forța ei letală. În același timp am ridicat călcâiul stâng, lovindu-l sfărâmător în testicule. A urlat de durere și, până să își revină m-am întors și l-am decapitat cu un cap în gură. “Să te înveți minte să mai fii nașpa, tu și Osama Bin Laden” i-am zis Duhului Bălții, fix când își dădea duhul. Apoi m-am prăbușit în comă vreo câteva săptămâni. Palma morții aproape îmi venise de hac.
Și nu a fost ultima creatură imaginară doborâtă. Mă rog, nu intru în detalii, dar pot să vă spun că în anul următor, printre alții, am doborât-o și pe Onyxia, dragonul negru care era extrem de nașpa și fura biciclete, că așa fac negrișorii. Am avut nevoie de 25 de oameni, printre care 3 tanci și 7 vindecători pentru asta. În 2009 m-am retras din BIECIN. Văzusem prea multe. Nu mai suportam lucrurile nașpa.
Aseară însă s-a întâmplat ceva foarte șocant. Mă uitam la pornografie liniștit, la mine acasă, când, fix de sub birou, ciufulit și nervos, s-a ridicat însuși Statupalmă Barbăcot, repezindu-se încordat spre fața mea. L-am prins repede de gât și am început să-l sugrum. Toate venele se umflau în el și se învinețise, dar nu se lăsa. “L-ați omorât pe Osama Bin Laden, acum e rândul vostru să muriți, unul câte unul. Mori, porc imperialist!” a răcnit el. Am răcnit și eu și l-am strâns și mai tare. M-a scuipat și a murit. Apoi am primit telefonul. Teroristul fusese ucis. Restul creaturilor imaginare se răzbunau în disperare, dezorganizat. În curând, fără lider, vor pica și ele. Șarpele fără cap nu mușcă.
Și am respirat liniștit, ștergându-mi transpirația de pe frunte. Osama Bin Laden, cea mai temută creatură imaginară care a existat vreodată, a murit. Situația începea să devină din ce în ce mai puțin nașpa.

VIRUSUL "PULA MEA"

Ati observat ca sunt unii oameni (si cand zic oameni fac referire nu numai la mine si  nu numai la spectrul masculin,ci si la cel feminin) care folosesc " PULA MEA" pe post de punctuatie?...Da si multi ditre voi comenteaza, unii se amuza,altii rad si chicotesc, altele se uite in cele patru zari dupa ea(si cand zic asta nu ma refer numai si numai la virgine). Altele iti arunca un "esti un porc libidinos" cum ca vorbesti atat de vulgar. Ce e asa de vulgar? Pula?...Pula mea...chiar nu ar avea cum. Ce dracu' e asa de vulgar? avand in vedere ca esti mare sau mica,inalta sau scunda,grasa sau slaba,urata sau frumoasa,virgina sau ultima shtoarfa penala, scroafa epileptica din ultima ulita din ultimul sat din Romania sau oricare alta parte a lumii uitata de dumnezeu, iti place pula si nu ai cum sa nu fii de acord cu asta.Si stim cu totii ca am mare...nu!Nu mare ci foarte mare dreptate.
Trebuie sa pricepeti ca fiecare baiat/barbat are o relatie speciala cu pula lui, o relatie la un inalt nivel fizic si spiritual. De ce e asa greu de crezut sau inteles? si voi aveti o relatie speciala cu pizda voastra. Va ganditi la pizda voastra ca si cum ar fii soarele divin, sanctuarul etern, zeitatea suprema, apa sfintita pentru noi, necredinciosii. Ca sa ajunga vr'un mascul la vreo pizda trebuie sa faca cam tot ce-a facut nenea ala cu jacheta de piele in toate filmele Indiana Jones. Si ala-i doar drumu' pana la chilotei/husa de camion. Acum depinde...pula mea... Dezchilotarea este cu mult mai complicata... dar ma abat de la subiect. 


 Revenind    -- PULA.--



Daca ai pula si esti fericit, si pula-i fericita, si daca pula-i fericita si tu esti fericit. E simplu:                                      
     *Cine ma saluta dimineata? Nu mama, nu tata ci pula-sta teapana gata sa fute. Cine-i mereu aproape si gata de atac? PULA. Cine sta cu tine de la nastere pana la moarte..PULA. Cu cine futi(exact, cine nu ce) toate pizdele intalnite? Cine-ti sta alaturi la o laba? Pricepeti ideea...
Acestea fiind spuse, cum sa nu ma simt plin de fericire cand spun PULA MEA? Pula mea pot sa mi-o bag in orice vreau, pot sa te injur cu ea de la mama pan' la soareci si de tot neamu' tau de la maimuta 'ncoace, pot sa o transform in orice parte de vorbire si propozitie si pot sa o folosesc ca semn de punctuatie ca asa vreau eu si nu ca nu as fi invatat la scoala caci cuvintele se pot desparti de la sine. Degeaba se ard americanii la gaoz cu "fuck"-ul lor ca tot pula-i mai versata ! Catre exemplu "Pulimea-s pula in gatu matii de pizda pulita care te-a scos pa tine borac retardat infigeti-as pula pa gat sa-ti iasa si pan' cur si pan' nas si s-o simta si nepoctu' , bagami-as pula-n neamu tau de poponari arsi pa lorgean." Si aia cu "pana mea"..cu "bagami-as picioarele". Pula mea...alea's simple imitatii proaste ale pulii, ceva gen vibratoare chinezesti al mana a noua ( 9 ).  

SUNTETI NISTE SUGACI...

DA AI CITIT BINE...SI DA CHIAR ESTI SUGACI. Intri pe blog ca o maimuta retardata si citesti, ca doar stii sa citesti ca altfel nu ai intra pe blog, nu? Cum DE CE esti Sugaci? Uite ca asa vreau eu! Esti un sugaci infect... Nu esti de acord cu mine? Nu-mi pasa...Sincer chiar nu imi pasa...
Si repet : chiar esti sugaci si asta pentru ca iti permiti sa intri pe blogu' meu si sa citesti ce cacaturi scriu eu pe aici, dar nu ai bunul simt sa dai un amarat de coment. Baaa,inchipuieti, nu esti singura maimuta retardata care imi da mesaje sau mail-uri sa imi zica nu stiu ce, referitor la proaspata postare... iti este frica sa nu-ti cada mana? Stai linistit ca nu iti cade nimic. Macar din bun simt ai putea spune ceva,orice numai sa spui ceva....ca sa nu mai vorbim de conectarea la "PERSOANELE INTERESATE"....Da tu care intri,citesti,te amuzi,( mai mult sau mai putin) si iesi fara a spune nimic...Ai vreo parere?...trebuie sa ai!!! Ai ceva de comentat?...imposibil sa nu ai !!!...Atunci fa bine si nu imi mai da mesaje sau mail-uri.Ce ai de spus si vad ca aveti destule de spus ca daca nu ai avea nu a-ti citi ce postez si nici mail-uri sau mesaje nu mi-ati trimite. In caz ca esti prea batut/a in cap si neuronul ala...scuze,adica firmitura aia din ce-a mai ramas din neuronul tau, nu a procesat...a ramas blocat sau cum? Nu se vede destul de clar?...scrie sus in dreapta la PERSOANE INTERESATE?:      CONECTATI-VA!!!
Nu?!? Asa-i ca nu te-ai gandit sa faci asa ceva? Normal! Doar nu degeaba am spus ca esti o maimuta retardata...Uite facem si un concurs: Doar si numai  pentru primul/prima care se conecteaza la persoane interesate ii ofer cadou o banana bogata in vitamine pentru reabilitarea firmiturii de neuron si multiplicarea lor (a neuronilor adica).La sfarsitul saptamanii, (adica duminica) fac si o tombola cu premii in valoare de inshpe mii de...nu zic de ce...surprize surprize...Asa ca dati buzna ca maimutele si conectati-va si nu imi mai consumati bateria telefonului criticandu-ma si laudandu-ma aviz de postarile mele. Cat despre mail-uri, ori imi scrii ceva care chiar sa ma intereseze, ori nu imi scrii nimic.Orice ai avea de zis, poti spune printr-un coment...



AL VOSTRI VIRUS CU IDEI TAMPITE,CIRUSS

IDEI TAMPITE..


In aceasta serie pe care o voi incerca a incepe astazi(dar sigur nu o voi termina, probabil laba imi va ocupa tot timpul) o sa prezint mici metode de a condimenta viata.
Cacatul si pisatul - metode practice prin care sa te distrezi sau chiar sa te razbuni pe dusmanii care arunca cu bani in aer.
* Arteziana: asta-i simpla. Orice om cu pula o stie, o face de la 6 ani sau de cand era destul de inalt cat sa nu dea cu pula de capacu veceului : pulai-i bat, sta frumos cu capu-n sus, incepi sa te pisi si icnerci sa nu dai pe margini.
`Avantaje: oriunde, oricum,oricand, nu necesita mari pregatiri, merge si beat.
 Dezavantaje: De la pula la pula, poate unii nu s epot pisa cu ea bat, sau poate se scoala-n jos, sau poate nu se scoala ca esti prea mosalau - probelme variaza.

Cacata pe invers: te caci da te pui invers si stai cu fata la rezervoru de la wc.
Avantaje: pozitie comoda, pot sa-ti iei o perna si sa tragi si un somn iar in functie de rezervor rezolvarea integramelor sau studierea antomiei pizdei prin reviste poate fii mult mai comoda.
Dezajantaje: Te doare curu daca stai prea mult si daca intra vreunu pa usa te poate considera c-o pizda si te scoti si cu-n futut in cur de prima clasa.

* Arteziana la pe orizontala: te pui frumos in cur in fata la buda, iei vasu intre craci scoti pula la 90 grade si dai frumos cu pisala pana nimeresti wcu'.
Avantaje : super comod, stai intins, poti lua la nevoie o perna, o patura, cereala, o carte buna, muzica etc.
Dezavantaje: Daca esti beat pisarea pe tine e iminenta. Jetu'ti ajunge pa muie si te faci de tot cacatu in cazu in car enu te-ai cacat deja pe tine.
Varianta extrema : incerci sa te pisi in chiuveta din aceeasi pozitie.

Surpriza maro: in loc sa te caci normal desfaci rezervoru si te caci in el. Cine traga apa dupa o sa o traga cu cacatul tau.
Avantaje: Daca ai coaie destul de vanjoase s-o faci poti traumatiza partial un sarac utilizator de toaleta.
Dezavantaje: Nu's. Poate sa te caci pe tine de ras.

X-treme TV : Destul de asemenatoare cu arteziana la orizontala, aceasta pozitite necesita totusi avansate coordonari Ochi-Mana-Pula. T asezi pe jos in buda, cu capul sprijinit de wc, in prelungirea acestuia (adica inversul pozitiei arteziana pe orizontala). Provocarea e simpla : Sa te pisi in wc si nu pe propria ta muie.
Avantaje: daca o faci si o pui pe iutub esti urmatorul Fred.
Dezavantaje: e simplu - in caz de eroare iti bei pisatu'.

KOKA PEOPLE

Si da exista si koka people...va plac parodiile? Mie chiar imi plac ,ce-i drept nu toate, dar imi plac.Un exemplu un pic mai jos...de-ar baga in discoteca si melodia asta sa mor daca nu as dansa toata noaptea...



ATUNCI CAND...


*Când simţi cu adevărat că eşti singur? Atunci când ai nevoie de cineva care să te ajute să bei apă cu paiul, şi toţi cunoscuţii tăi au treabă.
*Când simţi că nici cel mai bun prieten nu poate să înlocuiască pe "x"? Atunci când realizezi că sunteţi extrem de apropiaţi, dar nu îndeajuns de mult încât să spuneţi ce simţiţi pentru că de fapt … nu simţiţi nimic.
*Când simţi că ai nevoie de un sprijin moral? *Atunci când ai risipit mult prea multă energie, consumat fiind de toate mărunţişurile vieţii.
*Când simţi că ai oferit prea mult? Atunci când nu primeşti nimic în schimb, nici măcar recunoştinţă.
*Când simţi că eşti depăşit de situaţie? Atunci când ceea ce ţi se întâmplă în jurul tău nu mai ţine de tine şi de acţiunile tale.
*Când simţi că poţi duce mai mult? Atunci când viaţa îţi dă o palmă puternică ce te face să cazi la pământ.
*Când simţi că ai încredere în tine? Atunci când nu ai dubii.
*Când simţi că nu ai noroc? Atunci când nu ştii să preţuieşti ce ţi se oferă.
*Când simţi că eşti prea mic? Atunci când trăieşti într-o lume a giganţilor.
*Când simţi că nu eşti fericit? Atunci când ai temeri.
*Când simţi că ai pierdut? Atunci când nu ai luptat îndeajuns de mult pentru ce ţi-ai dorit.
*Când simţi că iubeşti? Asta numai tu ştii…

URASC!!!

Urăsc…



 
 
 
 Mincinoşii, ipocriţii, nesimţiţii, proştii, egoiştii, neserioşii, frustraţii, credulii, pupincuriştii, oamenii falşi, pe cei cu lipsa de respect faţă de propria persoană, implicit faţă de alte persoane, pe cei care folosesc în mod excesiv „Te iubesc!”, pe cei care nu mai au semtimente, curvele, fiţoşii, pe cei care se cred altceva decât sunt, pe cei cărora le place să dea ordine, împuţiţii şi nespălaţii, pe cei care nu ştiu să salute, pe cei care nu îmi răspund  întrebărilor, pe cei în care nu poţi avea încredere, pe cei care m-au dezamăgit, pe cei pe care i-am iubit, pe cei care se ascund, pe cei carărora nu le place să radă, pe cei care îşi plâng de milă, pe cei care cer dau nu ştiu să dea la schimb, pe cei care întârzie, pe cei care nu ştiu să comunice, deci să facă un schimb de informaţii, pe cei  care doar ştiu să monologheze, pe cei care nu au grijă de ei şi de cei din jur, cerşetorii care şi-au făcut case şi depozite în bănci pe urma banilor primiţi, corupţia şi birocraţia din ţară, pe cei care iau şpagă, pe cei care dau şpagă, pe cei care se cred superiori, pe cei care fac pe vinovaţii, pe cei care încearcă să se impună prin violeţă, pe cei care cred că le ştiu pe toate, pe cei care fac prea mult zgomot, pe cei care nu deschid geamurile într-o încăpere, pe cei care îşi dau cu prea  mult parfum, pe cei care mănâncă o salată, chipurile –  să slăbească, pe cei care bagă în ei ca porcii să vadă lumea că nu au complexe, ca odată ajunşi acasă îşi provoacă voma, ordinarii şi pe cei lipsiţi de scrupule, pe cei care ar călca orice le stă în cale numai să ajungă în vârful piramidei, pe cei care nu mai ştiu ce este iubirea, pe cei care înşeală, pe cei cu vise irealizabile, pesimiştii, optimiştii, bogaţii zgârciţi şi săracii care stau cu mâinile în sân, răutatea, narcisiştii, pe cei care iubesc, pe cei care au găsit fericirea, invidioşii, pe cei care au uitat să se joace, pe cei care muncesc prea mult, pe cei care nu mai ştiu ce este armonia în familie, pe cei care nu ştiu să se protejeze, pe cei care nu ştiu să sărute, pe cei care nu ştiu să se descurce în pat, bărbaţii cu păr pe piept şi pe spate, femeile cu mustaţă, pe cei care nu au pretenţii de la propria persoană, urăsc trezitul de dimineaţă, animeurile, pe cei care nu ştiu să se uite la Tom şi Jerry, urăsc că nu am mai mult timp şi că o zi are doar 24h, că nu pot dormi cât vreau, că în momentul ăsta mă scarpin pe picior, că vine iarna! haaaaa… şi acum trag aer în piept, menţin pentru 5 secunde şi expir...
Revin la realitate!..
Şi mai sunt atâtea care încă nu îmi vin în minte la momentul ăsta…..
Sunt sau am fost câte puţin din APROAPE TOT  ce urăsc...

* Vă considerati destul de maturi încât să vă daţi seama care dintre cele enumerate mai sus chiar nu mi s-ar potrivi?!? ...nu ca m-ar interesa...dar in fine....