salut!

ACEST SITE ESTE UN PAMFLET SI TREBUIE TRATAT CA ATARE.

08.05.2011

CELE MAI TARI SCULPTURI IN NISIP








































cum judeci o femeie dupa poze



Femeia si poza :(
Toti, nu-i asa, ne-am confruntat cu situatii in care trebuia sa decidem daca o fata (sau poate un cocalar metrosexual – pentru alti cititori) este asa cum arata in poze.
Nu-s, poate te-ai gandit sa te duci la o intalnire. Sau poate ti-a dat una add pe facebook/hi5 si singurul motiv pentru care ai acceptat e ca pare buna, sau te-a pus un amic sa-i dai nota la una dupa poze; cert este ca in aceasta lume interconectata virtual, postmoralista, postmoderna, postindustriala, postapocaliptica, e nevoie de aceasta deprindere pentru a supravetui.
Selectie naturala baiatul, astfel e dracu’ ca-n savana. Mergi linistit la intalnire cu “Oana”, si te trezesti ca fugi de-un rinocer, si mai esti si-n blugii aia noi stramti, si-n pantofii buni cu varfu’ lung pe care ai stat sa-i dai cu crema jumatate de ora sa te vada lumea BOSS. Acum ti se prafuiesc dejeaba, si incepi sa transpiri in tricoul mulat, dar sa n-o mai lungim, sunt aici sa informez. Deschide ochii bine la poze si treci prin lista urmatoare.
  • Observi ca fata are poze doar cu fata, mai ales din profil, sau din sus cumva? E o grasa.
  • Daca fata n-are poze de aproape, adica zici ca toate pozele ei sunt de pe Google Maps, e asa de urata incat s-au crapat obiectivele cand a vrut sa-si faca poze de aproape.
  • Fata are multe poze nefocalizate, cu contrastul dat la maxim, fata in soare, in club la intuneric, sau doar cu un strat gros de pudra pe ea. Concluzia? Accnee de nu-ti vine sa crezi.
  • Are numai poze direct din fata, sau putin dintr-o parte, si ti se pare ca in toate pozele isi arata “fataul” din fix aceeasi pozitie, dar ai exclus posibilitatea 1 si probabil are un barnau de nas, sau poate are nasul stramb. Oricum, nu e genul de surpriza care iti place, ca doar a trecut halloween-ul, nu?
  • Are poze cu decolteul adanc, dar nu i se vad niciodata mainile, picioarele, fundul? E foarte grasa.
  • Pare buna, dar are numai poze in care isi arata fundul? N-are sani deloc. Si viceversa, dar mai rar vezi cu sani si fara fund.
  • Nu zambeste? Ghici! Dinti lipsa, carie in strungareata, cine stie. N-are rost sa sti, o sa-ti pierzi respectul pentru sexul opus, daca il mai aveai.
  • Are o gramada de poze calare pe motociclete, sau pe capota la masini, sau in decapotabile? Nu se uita la tine decat daca ai bani sau te comporti cu ea ca si cum ar fi ultima zdreanta. Asta din cauza ca nu are nici un fel de respect de sine, deci n-are rost sa te stresezi cu politeturi.
haladita

  • Are comentarii la poze cu mai multe semne de punctuatie si smileys? E proasta. Are poze in care poarta sandale cu toc si lenjerie in casa? Are haine in model de leopard? E si mai proasta! Si-a facut poze intr-o buda nespalata dintr-un club? Extrem de proasta. Pana aici totul bine zic, dar..are cumva poze de la ea de la tara, in care sta pozitionata sexy pe soba, sau aproape goala calare pe o canapea aiurea, langa un covor de perete? Sa nu incerci sa vorbesti cu ea, ca e posibil s-o bati dejeaba.
  • Treci prin poze, si puncteaza-le in functie de cat de goala e in fiecare: (1) normal,  (2)se vad detalii, (3)cam goala, (4)se vad sanii, bucati din “fofoloanca”. Bonus un punct daca atinge organele genitale ale altei persoane. Acuma fa o medie pe toate pozele. Daca are destule poze si media este peste 2, se fute 100%. Daca media e peste 3 pune-ti prezervativ de-acasa,  superglue pe buze, ia un paracetamol si o aspirina, fi sigur ca esti vaccinat, etc.
Gata, acuma ca ai studiat treaba si esti informat, esti pregatit sa iesi din casa.  Si nu uita: Dumnezeu a inventat masturbarea pentru tine. Cateodata chiar nu se merita sa-ti risti sanatatea fizica si mentala.

glisee despre femei

1. Femeile vorbesc mult.
Mie, pe bune, nu mi s-a parut niciodata. Nu zic acum ca n-am intalnit, ocazional, o grasa vorbareata pe care as fi vrut sa o fac sa taca prin retezarea corzilor vocale cu toporul, dar nu am observat o diferenta semnificativa intre sexe. Dimpotriva, de obicei sunt tipi aia care vorbesc o gramada, ca si cum ar sti despre ce e vorba, si asta ma enerveaza cel mai tare.
2. Femeile sunt superficiale, preocupate de imagine, machiaje, moda, trenduri, barfa,VIP uri, etc.
Asta din cauza ca femeile, in special cele mai tinere, sunt judecate aproape in intregime dupa imagine. Barbati, faceti urmatorul exercitiul: incercati sa descoperiti in ce masura (procentuala, sa zicem) apreciati o femeie dupa imagine. (Daca spuneti sub 70%, mintiti.) Faţă draguţă, corp slab, trend, zambet, tăcere, asta e tot ce conteaza. Daca e frumoasa si incearca sa nu vorbeasca prea mult, si pe deasupra mai stie sa nu fie falsa, ne pare practic geniala. De ce sa le judecam ca fiind superficiale cand defapt asta e adancimea valorii lor pentru societate? Nu poti sa fii adanc in balta. Care din noi facem eforturi doar ca sa fim interesanti pentru cei din jur? Pot sa extind o paralela si la barbati. Barbatii sunt judecati mult dupa cat de instariti sunt, dar cine m-ar contrazice daca as zice ca toti astia care se agita toata viata dupa bani sunt defapt la fel de superficiali ca niste femei?
3. Femeile sunt greu de inteles, sunt complicate. Cine intelege femeile?
Eu le inteleg, si nici nu e asa greu. Stiu ca se spune ca femeile sunt complicate, dar defapt e doar o diferenta de limbaj. Cum ar zice Wittgenstein, o problema filozofica se reduce la o problema de vocabular. Spre exemplu, sa va traduc cateva expresii comune:
a. “Imi plac tipii care au incredere in ei” = Vreau sa cunosc un tip care se comporta ca si cum ar fi cel mai valoros specimen de sex masculin, si vreau sa se comporte cu mine ca si cum nu as valora nimic. De ce? E simplu, imi plac barbatii care sunt valorosi, intr-un fel sau altul, pentru ca asa sunt programata genetic. Dar fiindca nu am multa experienta si nu stiu exact ce caut, trebuie sa ma orientez mult dupa conventii si alegerile altor fete. De aceea, si evaluarile facile pe care le fac si, mai important, motivul pentru care prefer indirect ca prietenul meu sa se comporte urat cu mine. Daca el imi vorbeste ca si cum as fi un nimic inseamna ca nu ii pasa de mine, deci e probabil ca isi poate gasi alta prietena usor, ceea ce il face valoros pe o scala sociala arbitrara, orice ar insemna asta. Daca ma iubeste prea tare si tine la mine, e aproape sigur ca nu e maximul pe care l-aş putea obţine pe acea scala, de aceea trebuie sa gasesc altceva! Simplu.
b. “Am nevoie de spatiu!” = Vreau sa te parasesc, dar nu am curaj sa o spun in fata fiindca vreau sa evit conflictul, din cauza ca sunt fricoasa. Pe deasupra, e convenabil sa am pe cineva pana imi gasesc un altul, dar evident ca nu mai vreau acelasi nivel de intimitate pana atunci. Pe scurt, ideal ar fi sa profit de tine pe cat se poate, si sa ma mint frumos in acelasi timp, cum ca as fi in perioada mea “nebuna”.
c. “Vreau sa cunosc un baiat de treaba, care sa ma iubeasca, dar nu reusesc!” = Desigur, daca as vrea cu adevarat asta, nu as mai umbla aiurea dupa ratati despre care stiu ca s-au comportat urat cu prietenele lor in timp ce le inselau cu mine. Plus ca nu in cluburi si baruri te duci pentru relatii de lunga durata, nu? De fapt, zic asa ca sa par mai putin curva decat sunt, ceea ce e bine, nu?, fiindca o fata e judecata mai bine daca e o curva si minte decat daca e o tipa cu impulsuri normale si sincera. Sinceritatea nu te duce nicaieri, si nu e vina mea.
d. “NU ma intereseaza cati bani ar avea un prieten!” = Ma intereseaza cati bani ar avea. Cand eram mica am citit mii de povesti cu printese, sau fete care eventual devin printese. Adanc in subconstient am dorinta de a fi cucerita de un print pe cal alb, care sa ma scoata din mizerie. Totusi nu mi-a fost clar care e mesajul moral din povestile alea: ce e special la fetele care sunt sau ajung printese? De ce primesc ele ceea ce-si doresc? Sunt frumoase, asta e adevarat. Dar eu nu sunt extraordinar de frumoasa, oricat m-as minti, deci ce inseamna asta pentru mine? Si, oricum, ce se intampla cu toate celelalte fete frumose din imparatie, toate celelalte Cenusarese? Raman cu buza umflata fetele; nici sa numai vorbim de cele care nu sunt foarte frumose. Pana la urma, nu poate fi decat o printesa la atatia oameni. Prefer sa rup aici firul gandurilor…
e. “Imi plac tipii cu simtul umorului.” = Imi plac tipii care se pot impune social, fie asta si prin şarmul lor. Pe deasupra, tipii cu simtul umorului sunt inteligenti, nu? Revenim la masura aia intuitiva a valorii sociale pe care o am.

SCRISOARE PENTRU TINE

Draga mea,
A trecut mult timp de cand n-am mai vorbit cu tine. Nu pot sa zic ca nu am avut timp, cu toate ca transarea trupului tau mi-a luat ceva. Apropo, stiai ca ai niste oase foarte tari? Cutitul pe care l-am cumparat special pentru aceasta ocazie, nu a facut fata, asa ca am fost nevoit sa mai cumpar unul.
Trebuie sa recunosc, ca sanul ti l-am pastrat. Pe cel dal 2-lea ti l-am pierdut in curte si nu l-am mai gasit. Totusi,  cainele vecinului are o burta mare si dintr-o data e rosu la bot…nu cred ca mai pot sa ti-l recuperez.
Tu ce faci? Stai bine acolo? Imi pare rau daca  nu e confortabil. Am afanat solul cat de mult am putut totul pentru tine. Si stii de ce? Pentru ca te iubesc enorm!!! Mai tii minte cand ti-am zis ca as face totul pentru tine, chiar si dupa moarte? Ei bine, iata!!!
Sper ca nu te deranjeaza, ca ti-am pus picioarele sub cap. Perna ta de matase nu a putut fi curata de sangele care ti-a iesit pe gura si pe nas inainte sa-ti dai ultima suflare, asa ca ti-am sprijin capul pe picioare. Daca te uiti atenta, sunt coapsele. Da, coapsele tale alea frumoase si carnoase. Si pot spune ca am renuntat la mine, ca sa-ti fie tie bine, jos acolo. Imi era o pofta sa-ti simt carnea vanta, fara viata intre dinti, dar m-am gandit ca meriti mai mult asa ca m-am pus pe mine pe planul 2.
A!! Ziceam ca mi-a fost greu sa te transez. Mai tii minte, craciunul de acum 2 ani? cand ne-am chinuit sa taiem pulpa aia de porc, pana cand ne-am plictisit si am facut sex pe aragaz, iar tu te-ai fript pt ca uitasem sa-l inchid?
Mi-a fost si mai greu ca atunci. Ti-am zis..sa nu te mai duci la sala, ca-ti intaresti musculatura si e greu. Dar nu ai vrut sa ma asculti. In fine, mai voiam sa-ti zic…ca sunt mandru de mine. Chiar daca acum esti prea adormita sa-mi raspunzi, sunt sigur ca ti-a fost usor si nu te-a durut de loc. Bine, poate putin atunci cand ti-am ars vaginul cu apartul de sudura, ca vedeam pe fata ta ca nu prea te excita. Dar ai vazut ca am vrut sa te linsitesc si ti-am facut sex oral dupa aia. As fi vrut sa-mi faci si tu mie, dar am inteles ca fara mandibula nu puteai si uitasem ca am aruncat-o la WC dupa ce ti-am smuls-o.
Pot sa zic ca a fost cea mai tare experienta sexuala, pe care am avut-o cu tine. Celelate au terminat repede. Tu, in schimb, ai rezistat o ora. Stiam ca esti speciala. Se vedea in rosul obrajilor ca ai sange viu in tine( o secunda sa mai beau putin din el). Gata!!! Sa nu uit, sanul pe care ti l-am pastrat o sa mi-l implantez mie… Vad eu cum fac, o sa ma cos singur. Si am sa ma pipai mereu in aminitirea ta. Mai ales…ultima. Stii, chiar ma excita sa te penetrez cand stateai capra si sa te tin de umeri (ca maini nu mai aveai). Era extrem de excitant, desi vaginul tau ars se simtea putin ciudat. Ideea e ca mi-a placut. Si mi-a mai placut cand tipai de durere, atunci cand iti invigeam bolduri incinse in sfarcuri. Ti se intarise!! stii ca asta insemana ca erai excitata, nu?
Am pastrat si creierul. Asta pentru ca mereu m-a frapat inteligenta ta. De asta o sa-l pun intr-un acvariu rotund si o sa ti-l tin acolo pana il mananca viermii. Viermii simbolizeaza ideeile tale in pat. NU stiu de ce, dar mereu mi-a placut de tine cand zicea ca esti sadica, dar nu erai.
Hai ca termin. A sunat la sua. E noua mea prietena. Cred ca o sa o trimit si pe ea sa o cunosti. Sper sa va intelegi bine.