salut!

ACEST SITE ESTE UN PAMFLET SI TREBUIE TRATAT CA ATARE.

03.05.2011

5 MAI ZIUA BARBATILOR

Cică vine noaptea bărbaţilor



Bergenbier 5 mai Ziua Barbatului


Si in acest an Bergenbier organizeaza de 5 mai “Ziua Barbatului“, un eveniment care se bucura de o mare simpatie.

  • La Piatra Neamt va concerta Cassa Locco iar invitatul special este Emma Stefan,
  • la Buzau canta Heaven iar invitata speciala este Luciana Popa,
  • la Galati canta Margineanu & Band si invitata este Andreea Toniciu,
  • la Constanta canta Spitalul de Urgenta si invitat este Zayra Tudor,
  • la Brasov canta Trupa Veche si invitata este Roxana Tanase,
  • la Ploiesti canta Corina iar invitata este Alice Iotta, la Pitesti canta Lavinia iar invitata este Sanziana Buruiana,
  • laCraiova canta Anda Adam iar invitata este Alina Coltan,
  • la Ramnicu Valcea canta Hara iar invitata este Romina Suvar,
  • la Sibiu canta Krypton iar invitata este Loredana Chivu,
  • la Alba Iulia va canta Andreea Banica si invitata este Iulia Mladin,
  • la Cluj canta Dj Project si invitata este Dania Saplacan,
  • la Oradea vor canta Iesenii Fara Zahar iar invitata este Nicoleta Macarencu,
  • la Resita canta Xonia iar invitata este Raluca Voina,
  • la Timisoara canta Maria Radu & Band si invitatul special este Roxana Papas, in capitala,
  • la Bucuresti trupa Parazitii va sustine un concert live, dar nu doar ei ci si alte trupe precum Cargo, Taxi, Anna Lesko si Delia, iar invitatii surpriza sunt Mihai Leu si Ionut Iftimoaie.
Nu imi ramane decat sa va urez distractie placuta si La multi ani tuturor barbatilor din Romania.

Serios, chiar merităm o zi a noastră. 5 MAI al nostru. Cine e de acord cu mine sa ridice berea sus...Si apropo,doamnelor: sa va vedem ce cadouri ne pregatiti de ziua noastra...

EXISTA SI OAMENI MAI MISOGINI CA MINE...

DE PE BLOGUL LU' ARHI....

De ce bărbaţii pot fuma pe stradă, iar femeile nu


femeile sunt discriminate in romania

Mă numesc ARHI şi sunt misogin

După cum probabil cei care îmi citesc blogul au observat, eu ca principiu de funcţionare, sunt puţin misogin. Nu urăsc femeile, departe de mine acest gând, dimpotrivă, le iubesc cât de mult pot şi pe unde le prind. Doar că sunt de părere că femeile sunt conduse de hormoni, nu de neuroni. De aceea nu m-aş duce la furat cu o femeie, ca să dau un exemplu de pantelimon. Sau nu aş pune o femeie şefă peste un colectiv de bărbaţi. Sunt adeptul segregaţiei aici, femeile cu femeile, bărbaţii cu bărbaţii. We men, we bring food, you women, make babies and prepare food.

Să interzicem femeilor să ne mai dezguste pe stradă

Dar am deviat. Acum ceva vreme era o discuţie furtunoasă pe unul din canalele sociale pe care le frecventez, legate de dreptul femeilor de a fuma pe stradă.
Practic discuţia pornise de la intenţie UE de a interzice fumatul pe stradă şi se oprise la concluzia că ar trebui interzis, dar doar pentru femei, pentru că femeilor nu le stă bine când fumează pe stradă, sunt scârboase şi contravine codului bunelor maniere.

Arbeit macht frei

Mie practic mi-a sărit ţandăra. Poate sunt eu misogin, dar sunt adeptul excluderii oricărui tip de discriminare din societate. Da, râd eu la faze cu `ciori, ţigani etc`, dar dacă te văd că baţi un copil de ţigan pentru că te simţi tu alb şi cu white power, voi interveni şi, dacă voi putea, îţi voi modifica cu mare plăcere fizionomia. Acelaşi lucru e valabil şi pentru tot ce se simte rromânul mândru să batjocorească, gen evrei, chinezi, negri, evanghelişti, mormoni sau mai ştiu eu ce.
Revenind la subiectul femei fumând, cât de închistat la minte poţi fi, când doreşti să li se interzică fumatul pe stradă? Am o propunere şi mai bună, de fapt un set de propuneri.

Reguli de convieţuire în societate a omului cu femeia sa.

1. Femeile să nu aibă voie să iasă din casă când au ciclul lunar, pentru că induc în eroare rasa conducătoare, ieşind murdare pe stradă. Dacă sunt obligate să iasă, mergând la muncă, să fie obligate să aibă în piept o stea galbenă, în 5 colţuri, pentru a le putea deosebi cu uşurinţă de exemplarele curate, disponibile.
2. Femeile peste 35 de ani să fie obligate să poarte sutien şi chiloţi tip mânecuţe. Să le fie interzise total sutienele push up şi chiloţii monokini, pentru a feri ochii sensibili ai bărbaţilor de surprize neplăcute în dormitor, când ei s-ar aştepta la chestii tari şi dulci, iar în loc să primească prune fleşcăite.
3. Să luăm aminte de la prietenii arabi şi să instaurăm obligaţia femeilor de a sta la 3 paşi în urma bărbatului. Trebuie să subliniem odată pentru totdeauna locul acestor mamifere în societate şi nu în ultimul rând, gândiţi-vă ce paravane bune pentru flatulenţe ar face. Plus că putem da vina pe ele, în acest caz: Ce faci dragă, iar mă faci de râs, inculto şi inadaptato care eşti tu?!
4. În autobuze, trebuie instituită ca regulă esenţială, necesitatea ca femeile să cedeze locul bărbaţilor. La urma urmei, bărbaţii se duc la muncă şi aduc pâine pe masă. Ce mă interesează pe mine că eşti gravidă? Ţi-a plăcut să faci sex, acum suportă consecinţele!

Dreptul legiuitorilor de a purta penis

În fine, putem abera aşa toată ziua.
Ca nişte concluzii finale, tu masculule, nu ai nici un drept de a interzice unei femei ceva pe principiul vai dragă, mă dezguşti, dar eu pot să o fac, la mine nu e dezgustător ci este o dovadă de sex appeal şi masculinitate. Dacă societatea modernă ar lucra aşa, tu bărbatule, cu kilul tău de păr de pe corp şi chiloţii galbeni pe toate feţele, ar trebui să fii internat în locaţii drăguţe, cu verdeaţă şi gratii, ca să nu mai deranjezi pe nimeni.

Să se respecte codul bunelor maniere! Dar doar de către alţii

Referinţa obstinantă la codul bunelor maniere este o tâmpenie crasă. Codul bunelor maniere a fost elaborat într-o perioadă în care femeile erau obligate să poarte sutien, sub ameninţarea pedepsei cu închisoarea şi a umilinţei publice, iar dezgolirea unei glezne în public devenea păcat capital. Nu e ok să ai argumente atât de desuete precum `îmi aruncă fumul în nas pe stradă`, dar să nu te deranjeze deloc bărbaţii care fac acelaşi lucru.
Pe de altă parte, e frumos să ţiuim dorinţa ca femeile să respecte un aşa zis cod al bunelor maniere. Dar noi, arbitrii eleganţei, nu ştim că în restaurant bărbatul intră primul pentru a ţine uşa în hol şi pentru a feri femeia de eventualele priviri indiscrete. Nu ştim că la ieşirea din lift, tot noi ieşim primii, pentru a ţine uşa. Nu ştim că la final, castronul de ciorbă se apleacă în faţă, pentru a lua în lingură ultimele picături. Nu am auzit de tacâmuri de peşte, nu ştim să ne scobim în dinţi. Dar ştim că trebuie să cerem altora o grămadă de chestii.

Educaţia stalinistă va dispărea abia când vom emigra toţi

Poate e timpul să vă scoateţi puţin ochelarii de cal de pe nas, să mai scoateţi capul în ţări mult mai civilizate decât a noastră şi să învăţaţi să lăsaţi oamenii să îşi trăiască viaţa după propriul set de reguli, nu după regulile voastre. Nu cred că există ţară în europa civilizată, unde oamenii să fie atât de interesaţi de ce fac ceilalţi şi atât de puţin interesaţi de ce fac ei, aşa cum este rromânia. Întotdeauna simţim nevoia de a impune altora ce să facă, ce să simtă, cum să trăiască. Desigur, ne zburlim imediat când altcineva ca noi face exact acelaşi lucru şi ne afectează în mod direct.
Desigur, pledoaria această pro-femei, nu mă face mai puţin misogin.
Ci doar mai sexy.

Sunteti niste pupaciosi?!?

Of of mai mai. Inca de mici sunteti invatati cu pupatul. Va pupa mama, va pupa tata, sora, fratele, matusa, babele urate…si lista continua dar ma opresc in ideea ca o stiti si voi. Cand mai cresteti oleaca invatati ce inseamna sa pupi pe cineva si nu doar sa fii pupat. Descoperi plodul prietenilor de familie si sub indemnul plin de entuziasm al parintilor te aventurezi in lumea pupaciosilor. Apoi cresti. Ajungi la gradinita, la scoala…aici apare pupatul pe buze si cu putin noroc si “french kiss-u’ “. Si mai departe la liceu apare “mozolul”, sarutul pasional, cel cu limbile pe-afara…si tot felul de saruturi mai mult sau mai putin placute de cei din jur. Insa inca din liceu -inspre- facultate , cam asa, apare un pupat cu totul nou: pupatul in cur. Pupi in cur pe fiul profesorului de curs, pupi in cur pe profesorul de curs, pupi in cur pe colegul\colega care are acces la curul profului de curs, proful de curs pupa in cur la randul lui pe altul mai sus ca el: decan, rector, sef de catedra…de-ai lor. Apoi dupa cativa anisori ajungi si tu ca tot omul sa lucrezi. La stat sau la privat, asta conteaza mai putin. Ce conteaza e ca pupi in cur mai mult atunci cand esti la stat. De ce? Pai e simplu…incepi sa pupi uncur, curul ala are legatura cu alt cur, deci pana acum avem 2 cururi, curul 2 are legatura cu nu stiu ce partid, deci pupi in cur majoritatea din partid (cei sus-pusi desigur)-ca un calcul matematic cred ca as putea spune ca numarul cururilor de pupat (pe scurt “nfp”) creste exponential de lacur la cur. Revenind la privat…cred ca ai putea sa pupi cateva cururi: 1 e cel care te recomanda, 2 e cel care te instruieste si de la 3 in sus sunt cururile celor care au mai ramas pana la sef. Dupa care poti sta linistit, vei pupa un singur cur pe cel al sefului. Pe cand la buget, cum se fac alegeri la 4-5 ani, cum pupi iar cururi -exponential…si tot asa. Ca si forma de raspandire sunt doar 2 tipuri de pupat care concureaza la nivel mondial: “french kisss-u’ ” si pupatul in cur. Oricum in ultima perioada de timp stim cu totii cine e lider de necontestat! PUPATUL IN CUR .
Si ca o incheiere asa…ca pentru sufletelul meu. Pentru toti cei care sunt lideri la pupat si pentru cei care sunteti in devenire va rog eu tare mult sa aveti grija de buzele voastre si sa va protejati!




V-am pupat…pe obraz: The VIRUS

Legile lui Murphy pentru Studenti

De fiecare data aceste legi ascund un mare adevar pe care putin il cred pana li se intampla una din legile ascetea,plus ca fiecare dintre noi intampinam una din aceste legi chiar in fiecare zi sau chiar curs dupa curs.Acestea sunt:
1. Examenele vor contine intodeauna intrebari care nu au fost discutate in clasa sau pe care studentul sigur nu le-a citit.
2. Cand varful unui creion se rupe cea mai apropiata ascutitoare este la 100km distanta
3. Daca un curs cere o pregatire prealabila, studentul nu o are
4. Cand un student isi pregateste perfect seminarul, proful nu-l verifica
5. Daca un profesor spune “este evident” , numai evident nu e pentru student exceptie o fac (tocilari,pupincuristi si alte specii de genul acesta)
6. Orarul este astfel stabilit incat fiecare student sa piarda maximum de timp intre ore.
7. Cursul pregatitor pentru cursul dorit va fi programat in semestrul urmator cursului dorit.
8. Toti studentii care primesc nota 9 considera ca meritau, de fapt, 10. De obicei aici comenteaza tot cei care fac exceptia punctului 5 sau studenti care copiiaza si nu le ajunge 9 dupa ce nici macar nu stiu ce inseamna initialele materiei.Sau rare cazuri in care cel care comenteaza e cel care chiar a meritat si e o greseala de corectare.
9. De fiecare data cu cinci minute inainte de pauza,se trezeste cate un student(tocilar, pupincurist, sau vreun/o adormit/a)sa puna o intrebare care necesita un raspuns de cel putin zece minute.
10. Intr-o zi ploiasa, sala pt urmatorul curs este intotdeauna la trei cladiri distanta.
11. Studentii care obtin nota 10 la un curs vor spune intotdeauna ca profesorul este o somitate.Aici pe langa cei care chiar apreciaza un profesor cu bogate cunostinte intr-un domeniu mai apar si lingusitori si pupincuristii care vor sari cu vorbe dulci doar doar sa se se dea bine pe langa profi numai ca nu le iese.
12. Daca un student trebuie sa invete, va sustine ce acel curs este abosolut intul.
13. Cu cat este mai general titlul unui curs, cu atat mai putin vei invata din el.

Legile lui Murphy dragoste sex iubire

 Diferenta dintre dragoste si gripa este aceea ca pentru gripa exista vaccin. Dragostea are toate raspunsurile; asta pana cand sexul aduce in discutie cateva intrebari bune. Daca dragostea este oarba, casatoria iti deschide ochii. O femeie buna sau un barbat bun sunt ca si locurile bune de parcare; cele mai bune sunt deja luate. Daca barbatul crede ca a castigat o disputa, victoria e doar in mintea lui. Daca astazi totul pare perfect, maine se va termina. Sexul e ca zapada: nu stii niciodata cati centimetri o sa ai si nici cat o sa tina. Un barbat in casa valoreaza cat doi de pe strada. Daca-i iei de oua - inima si creierul te vor urma. Virginitatea poate fi vindecata. Cand o nevasta te intelege, de obicei nu te mai asculta. Daca sunteti fericiti impreuna, asteapta pana cand va veti casatori. Totdeauna avocatii sotului sau ai sotiei sunt mai buni decat ai tai. O femeie isi va aminti intotdeauna barbatii pe care i-ar fi putut avea, pe cand un barbat isi va aminti intotdeauna femeile pe care nu le-a putut avea. Faptul ca iubesti prea mult pe cineva, poate fi cauza unui ordin de restrictie. Daca esti intotdeauna sincer cu cineva, acest lucru te va transforma in dusmanul acelei persoane. Calitatile cele mai apreciate de o femeie la un barbat, sunt de obicei acele calitati care, mai intarziu, o deranjeaza cel mai mult la barbatul iubit. Fa-o intotdeauna cu cei mai buni. Cele mai bune lucruri din lume sunt gratis si merita fiecare banut. Cele mai bune femei sau cei mai buni barbati sunt intotdeauna fie cuplati, fie nebuni. Nu exista nici o diferenta intre un barbat prost si unul intelept, atunci cand acestia se indragostesc. Inainte de a te indragosti, asigura-te ca ai o solutie de rezerva. Acest lucru te ajuta intotdeauna sa iti revii. Toate intrebarile care incep cu "De ce", nu au raspuns; si daca au, acest raspuns nu este logic. Un barbat poate fi fericit cu orice femeie, atata timp cat nu o iubeste. Chiar si pentru cea mai frumoasa femeie din lume exista cel putin un barbat care s-a plictisit de ea. Daca ai dificultati in a alege dintre doua femei, intotdeauna o vei alege pe cea care este nepotrivita pentru tine. Inainte de a intalni printul chipes multasteptat, trebuie sa saruti o multime de broaste. Intotdeauna e mai usor sa gasesti un partener, cand ai deja unul. Iubirea vietii tale va dori sa te intorci la ea, doar atunci cand vei fi implicat deja in alta relatie serioasa. Cu cat iti doresti mai mult o femeie, cu atat ea te va dori mai putin. Cu cat mai tanar(a), cu atat mai bine. Jocul dragostei nu se amana niciodata din cauza de intuneric. Nu marul din copac, ci perechea de pe pamant a fost cea care a cauzat necazul. Sexul discrimineaza timizii si uratii. S-ar putea sa existe lucruri mai bune decat sexul, sau mai proaste, dar NU exista ceva la fel! Iubeste-ti aproapele, dar sa nu afle nimeni. Cheia catre inima unei femei este un dar neasteptat, care apare intr-un moment neasteptat. Cele mai frumoase femei din lume se casatoresc intotdeauna cu cei mai urati barbati. Cel mai bun prieten al tau inceteaza sa fie cel mai bun prieten al tau, din momentul in care apare o femeie frumoasa si amandoi sunteti interesati de ea. Cand ti se spune ca nu se poate sa te intalnesti cu ea, pentru ca esti un prieten atat de bun, e ca si cum ti s-ar spune ca nu primesti un job pentru ca esti prea calificat pentru el. Cand e vorba de dragoste si pierdere, sa faci ceea ce trebuie e intotdeauna dureros. Cand te pregatesti pentru o intalnire si nu esti gata, perechea ta va sosi cu 20 minute mai devreme; iar atunci cand esti gata la timp, ea va veni cu 30 minute mai tarziu. Sa nu faci niciodata dragoste in gradina din spatele casei; dragostea poate fi oarba, dar vecinii tai nu sunt. In razboiul etern dintre sexe, femeile sunt deja invingatoare. Nu conteaza de cate ori ai facut-o, daca iti este oferita... ia-o! Niciodata n-o sa fie la fel. Dragostea e o gaura in inima. Daca eforturile depuse in a intelege femeile ar fi transferate la cercetarile spatiale acum am vinde hot-dogs pe luna. Dragostea tine de chimie - Sexul de fizic(a). Daca inima iti este franta, este cel mai indicat sa maturi ramasitele si sa le arunci. Cel care spune ca e mai bine sa iubesti si sa pierzi decat sa nu iubesti deloc, nu a iubit si nu a pierdut niciodata. Toti cred in dragoste, dar fiecare se intreaba daca ea exista. Sexul ocupa cel mai putin timp si genereaza cea mai mare bataie de cap. Nu exista alt remediu pentru sex decat mai mult sex. Sex-appeal este 50% ce ai si 50% ce cred altii ca ai. Nu face sex cu cineva din biroul tau! Sexul nu ingrasa. Nu te culca niciodata cu cineva mai nebun decat tine. Calitatile care o atrag pe femeie la un barbat sunt cele pe care nu le va mai suporta mai tarziu. Retine-te de la femei, vin si cantat... Dar cel mai mult de la cantat. Niciodata sa nu te certi cu o femeie obosita... sau odihnita. Nu conteaza lungimea baghetei, ci magia din ea... Intotdeauna este momentul nepotrivit din luna. Pe intuneric toate femeile sunt frumoase. Sexul este ereditar: daca parintii tai nu l-au avut, sunt sanse ca nici tu sa nu-l ai. Nu te duce in pat niciodata suparat. Ramai in picioare si lupta. Nimic nu se imbunatateste cu varsta. Fa-o doar cu cei mai buni. Nu poti face un copil intr-o luna inseminand noua femei. Dragostea este triumful imaginatiei impotriva inteligentei. Sa nu comiti adulter... decat daca nu ai chef. Sa nu te culci cu o femeie care are mai multe probleme decat tine. "N-o sa doara, promit!' E mai bine sa fi vazut, decat trecut cu vederea. Nu spune NU. Frumusetea este doar la suprafata, uratenia se duce pana la os. Dragostea vine in improscari. Sexul este unul din cele 9 motive ale reincarnarii. Celelate 8 nu sunt importante. Sa nu stai niciodata intre un copac si un caine.

Legile lui Murphy despre dragoste

legile lui Murphy despre dragoste

*Nu exista nici o diferenta intre un barbat prost si unul intelept, atunci cand acestia se indragostesc.
*Inainte de a te indragosti, asigura-te ca ai o solutie de rezerva. Acest lucru te ajuta intotdeauna sa iti revii.
*Toate intrebarile care incep cu “De ce”, nu au raspuns; si daca au, acest raspuns nu este logic.
*Diferenta dintre dragoste si gripa este aceea ca pentru gripa exista vaccin.
*Daca dragostea este oarba, casatoria iti deschide ochii.
*Daca astazi totul pare perfect, maine se va termina.
*Daca sunteti fericiti impreuna, asteapta pana cand va veti casatori.
*Totdeauna avocatii sotului sau ai sotiei sunt mai buni decat ai tai.
*Faptul ca iubesti prea mult pe cineva, poate fi cauza unui ordin de restrictie.
*Daca esti intotdeauna sincer cu cineva , acest lucru te va transforma in dusmanul acelei persoane.
*Persoana pe care tu o doresti cel mai mult, va deveni persoana pe care tu o urasti cel mai mult.
*O femeie buna sau un barbat bun sunt ca si locurile bune de parcare; cele mai bune sunt deja luate.
*Fa-o intatdeauna cu cei mai buni.
*Cele mai bune lucruri din lume sunt gratis si merita fiecare banut.
*Cele mai bune femei sau cei mai buni barbati sunt intotdeauna fie cuplati, fie nebuni.
*Calitatile cele mai apreciate de o femeie la un barbat, sunt de obicei acele calitati care, mai intarziu, o deranjeaza cel mai mult la barbatul iubit.
*Un barbat poate fi fericit cu orice femeie, atata timp cat nu o iubeste.
*O femeie isi va aminti intotdeauna barbatii pe care i-ar fi putut avea, pe cand un barbat isi va aminti intotdeauna femeile pe care nu le-a putut avea.
*Inainte de a intalni printul chipes multasteptat, trebuie sa saruti o multime de broaste.
*Intotdeauna e mai usor sa gasesti un partener , cand ai deja unul.
*Iubirea vietii tale va dori sa te intorci la ea, doar atunci cand vei fi implicat deja in alta relatie serioasa.
*Cu cat iti doresti mai mult o femeie, cu atat ea te va dori mai putin.
*Cheia catre inima unei femei este un dar neasteptat, care apare intr-un moment neasteptat.
*Cele mai frumoase femei din lume se casatoresc intotdeauna cu cei mai urati barbati.
*Chiar si pentru cea mai frumoasa femeie din lume exista cel putin un barbat care s-a plictisit de ea.
*Daca ai dificultati in a alege dintre doua femei, intotdeauna o vei alege pe cea care este nepotrivita pentru tine.
*Cel mai bun prieten al tau inceteaza sa fie cel mai bun prieten al tau, din momentul in care apare o femeie frumoasa si amandoi sunteti interesati de ea.
*Cand ti se spune ca nu se poate sa te intalnesti cu ea, pentru ca esti un prieten atat de bun, e ca si cum ti s-ar spune ca nu primesti un job pentru ca esti prea calificat pentru el.
*Cand e vorba de dragoste si pierdere , sa faci ceea ce trebuie e intotdeauna dureros.
*Cand te pregatesti pentru o intalnire si nu esti gata, perechea ta va sosi cu 20 minute mai devreme; iar atunci cand esti gata la timp, ea va veni cu 30 minute mai tarziu.
*Dragostea are toate raspunsurile; asta pana cand sex-ul aduce in discutie cateva intrebari bune.
*Sa nu faci niciodata dragoste in gradina din spatele casei; dragostea poate fi oarba, dar vecinii tai nu sunt.
*In razboiul etern dintre sexe, femeiele sunt deja invingatoare.
*Daca barbatul crede ca a castigat o disputa, victoria e doar in mintea lui.
*Daca inima iti este franta, este cel mai indicat sa maturi ramasitele si sa le arunci.
*Cel care spune ca e mai bine sa iubesti si sa pierzi decat sa sa nu iubesti deloc, nu a iubit si nu a pierdut niciodata.
*Probabilitatea sa intalnesti pe cineva cunoscut creste atunci cand esti cu cineva cu care nu trebuie sa fii vazut.
*Toti cred in dragoste, dar fiecare se intreaba daca ea exista.