salut!

ACEST SITE ESTE UN PAMFLET SI TREBUIE TRATAT CA ATARE.

28.09.2011

CE PREFERATI MAI MULT...sau sa fie mai intens?!?!

CE PREFERATI MAI MULT:

1. RELATIE SERIOASA


2. AVENTURA


3. RELATIE DE AMICITIE


4. SEX

ARGUMENTATI DACA PUTETI :)

.... asa suna o intrebare pe un forum oarecare. Si da, ati ghicit foarte bine 99,9O% din cei ce au raspuns au zis ca relatie serioasa.sa muriti voi?!?!..Ma, cu totii preferam asta, dar din cand in cand (mai mereu) si restul...adica aventura, si sex,  Iar pt cele urate, grase, etc. relatiile de amicitie.
Ma berbecilor, va dati seama ca tot pleaca de la RELATIA DE AMICITIE, apoi la SEX, AVENTURA si abea apoi poate...posibil sa se ajunga la o RELATIE SERIOASA.nu neaparat in aceasta ordine. Si totul tine la sex. Cel putin in cazul barbatilor,cand vedeti cate o bunoaca...primul gand care e?hai ca zic eu:"mama, ce-as ciufuli-o pe asta" normal ca nu ai sa-i zici asta in fata, nu, o iei cu vrajeli si povesti pana cand se ajunge la sex, daca e buna, se pricepe, normal ca ramai cu ea si e posibil sa apara o scanteie, deci relatie mai serioasa, mai mult sau mai putin. Cat despre fetele care: "eu nu fac d-astea, gen nu ma culc din prima...majoritatea merg pe divizia: prima oara te fac sa te indragostesti de mine si apoi te dezamagesc!...mai la modul cel mai serios, nu exista nici o femeie care sa nu fi facut macar o data,minim odata. Si eu o stiu cel mai bine si anume ca toate spuneti asta si ganditi cu totul altceva. Una ziceti, alta faceti...se stiu micile exceptii de la regula. Deci,relatiile serioase sunt, exista au fost si vor fi, doar ca exista o mare regula si anume: nu exista nici o regula! Toti actionam dupa cum ne taie capul. pana intr-o buna zi cand te plictisesti de alergat dupa alte femei si ramai numai cu cea de langa tine...dar asta e cu totul o alta poveste.Pana atunci, noapte buna!!!


HAI SA VAD DACA CONTESTA CAREVA CE AM ZIS EU AICI, ARGUMENTATI!!!

Misoginisme celebre

(Enriyeu Castaldo) Feminismul exista doar pentru a integra femeile urite in societate.

(Charles Bukowski) Prin a renunta, femeile inteleg o scurta pauza intre doua dorinte.

(Mario Adorf) Cind femeile nu mai stiu ce sa faca, se dezbraca. Si acest lucru e probabil singurul lucru bun pe care il pot face.

(Samuel Beckett) Femeile isi iubesc mai mult copiii, pentru ca pot fi sigure ca e al lor.

(Aristotel) Un barbat intelept nu isi contrazice nevasta. El asteapta pina o face ea singura.

(Humphrey Bogart) Bunul renume al unei femei se datoreaza tacerii mai multor barbati.

(Maurice Chevalier) Atentie la o femeie care gindeste logic ! Caci logica si femeia sint atit de incompatibile, incit este impotriva naturii cand apar impreuna.

(Johannes Cotta) Exista trei tipuri de femei: cele frumoase, cele inteligente si majoritatea.

(W.C. Fields) Marea intrebare, la care nu stiu sa raspund in ciuda a treizeci de ani de studiu despre femei, este urmatoarea: "Ce vrea de fapt o femeie?"

(Sigmund Freud) Cind o femeie isi contureaza buzele, este ca si cind un soldat isi curata mitraliera.

(Bob Hope) Trei tipuri de barbati nu inteleg femeile: barbatii tineri, barbatii de virsta mijlocie si barbatii batrini.

(Menander) Femeia este o greseala acceptabila a naturii.

citatul zilei

Cele mai multe afirmatii generale sunt false, inclusiv aceasta. (Murphy)