salut!

ACEST SITE ESTE UN PAMFLET SI TREBUIE TRATAT CA ATARE.

12.01.2012

reguli de tata


Vorbind ieri seara cu bebe de copchii baietei si fete am ajuns la concluzia ca daca as fi tata de fata as avea niste reguli bine puse la punct...si anume:

Regula nr. 1: Daca vii cu masina in fata casei si claxonezi ar fi bine sa aduci cu tine ceva...orice. Ca de aici, sigur nu vei pleca cu nimic.

Regula nr. 2: Nu o atingi pe fiica-mea in prezenta mea. Poti sa te uiti fugitiv, atata timp cat nu ti se blocheaza ochii la nimic mai jos de gat. Daca nu-ti poti pastra ochii si mainile departe de trupul fiicei mele ti le voi indeparta.

Regula nr. 3: Imi dau seama ca este considerat "cool"pentru baietii de varsta ta sa-si poarte pantalonii largi incat pica de pe ei. Te rog sa n-o iei ca pe o insulta dar tu si prietenii tai sunteti idioti. Totusi, vreau sa fiu deschis in legatura cu acest subiect, asa ca-ti propun un compromis: poti veni in fata usii cu lenjeria intima la vedere si cu pantalonii avnad 10 numere mai mari, nu voi obiecta. Totusi, pentru a ma asigura ca hainele nu cad de pe tine iti voi lega pantalonii cu un cablu electric in jurul taliei.


Regula nr. 4: Sunt sigur ca ai auzit ca in ziua de azi sexul fara protectie, te poate ucide. Lasa-ma sa intru mai in detalii si sa-ti spun ca si sexul cu protectie poate ucide. In cazul de fata daca vine vorba de sex, eu sunt protectia.

Regula nr. 5: Este de inteles ca pentru a ne cunoaste mai bine de obicei se discuta despre sport, politica si alte subiecte ale zile. Te rog sa n-o faci. Singura informatie de care am nevoie de la tine este o indicatie cu privire la ora de intoarcere iar singurul cuvant de care am nevoie este "devreme".

Regula nr. 6: Nu am indoieli ca esti probabil un baiat cunoscut, cu multe alte oportunitati de a iesi cu alte fete. Este OK din partea mea daca este in ordine si cu fiica mea. In alta ordine de idei, odata ce iesi cu mica mea fiica, vei continua sa te intalnesti doar cu ea pana se satura de tine. Daca o faci sa planga, te voi face si eu sa plangi.

Regula nr. 7: Cat timp stai pe hol si o astepti pe fiica mea sa coboare, chiar daca trece mai mult de o ora, sa nu te prind cascand sau facand gesturi nervoase. Daca vrei sa ajungi la timp la film ar trebui sa te lasi de intalniri. Fiica mea are nevoie de timp pentru a se machia, un proces ce poate dura mai mult decat vopsirea unui pod. In loc sa stai acolo degeaba, de ce nu incerci sa faci ceva util, cum ar fi sa-mi schimbi uleiul la masina ?

Regula nr. 8: Urmatoarele locuri nu sunt potrivite pentru fiica mea :
* Locuri unde sunt paturi, canapele sau orice altceva mai moale decat un scaun de lemn
* Locuri unde nu sunt prezenti parinti, politisti sau orice figura autoritara
* Locuri intunecate
* Locuri unde se danseaza, oamenii se simt bine si se tin de mana
* Locuri unde temperatura este destul de ridicata incat s-o faca pe fiica mea sa poarte pantaloni scurti, fuste scurte, tricouri sau orice altceva decat pulover, bluze lungi pe gat si pantaloni
* Filmele cu o puternica tema romantica sau sexuala sunt interzise. Filmele ce prezinta violenta sau unde apare cel putin un ferastrau sunt in ordine.
* Meciurile de fotbal sau hokey sunt in ordine
* Casa parintilor e si mai bine

Regula nr. 9: Sa nu ma minti. S-ar putea sa par a fi un parinte chel, terminat de viata, obosit si cu capul in nori, dar cand e vorba de fiica mea eu sunt atotstiutorul, zeu fara mila al intregului univers. Daca te intreb unde mergi si cu cine ai o singura sansa sa-mi spui adevarul, tot adevarul si numai adevarul. Am o pusca, o lopata si 3 hectare in spatele casei. Nu te juca cu mine.

Regula nr. 10: Sa-ti fie frica. Sa-ti fie foarte frica. E foarte usor pentru mine sa mi se para ca sunetul masinii tale pe alee e motor de elicopter de razboi. Cand asta se intampla, vocile din cap imi spun din ce in ce mai obsedant sa-mi curat armele in timp ce te astept sa-mi aduci fiica in casa. Imediat ce ajungi in fata casei vei iesi din masina cu ambele maini la vedere. Spui parola si anunti ca mi-ai adus fata acasa in siguranta si mai devreme decat ieri, apoi te intorci inapoi in masina (nu este nici un motiv pentru care ai intra in casa).

La un magazin specializat in vanzarea de soti

La un magazin specializat in vanzarea de soti, femeile puteau alege dintremai multe categorii de barbati, care erau comercializati pe fiecare din celecinci etaje ale magazinului. Calitatea viitorilor soti crestea odata cuetajul. Singura regula era ca odata deschisa usa unui etaj, trebuia sa alegi un barbat de la acel etaj sau sa renunti, neavand posibilitatea sa te reintorci.

Asadar, doua prietene merg la magazin sa-si gaseasca soti.

La primul etaj, pe usa era scris:
"Acesti barbati au serviciu si iubesc copii".
Femeile citesc mesajul si gandesc:
- E mai bine decat sa nu aiba serviciu sau sa nu iubesca copii, dar oare cum sunt cei de mai sus ?

Asa ca urca la al doilea etaj. Aici era urmatorul anunt:
"Acesti barbati au slujbe bine platite, iubesc copii si arata foarte bine".
- Hmmm, spun femeile, dar oare ce urmeaza?

Asa ca urca la al treilea etaj. Pe usa acestuia era scris:
"Acesti barbati au slujbe bine platite, arata extrem de bine, iubesc copii si ajuta in gospodarie".
- Foarte tentant, spun femeile, dar precis cei de mai sus sunt si mai buni.

La al patrulea etaj era urmatorul afis:
"Acesti barbati au slujbe foarte bine platite, iubesc copii, ajuta la treburile gospodaresti, arata foarte bine si au o fire extrem de romantica!".
- Extraordinar, exclama ele si urca la etajul cinci.

Aici era urmatorul mesaj:
"Acest etaj exista numai pentru a demonstra ca femeia este imposibil de satisfacut!"

Cum sa nu-ti faci prieteni


 
Ghid practic: Cum sa nu-ti faci prieteni... sau cum sa-i pierzi pe vecie pe cei pe care ii ai

Da, de acord cu voi, titlul e prea lung... parca ar fi titlul unei lucrari de doctorat intr-o universitate simandicoasa... dar, consolati-va cu gandul ca putea fi chiar mai lung, daca adaugam "si sa-i transformi in dusmani inversunati"?
Mai intai cred ca trebuie sa argumentez utilitatea acestui ghid: In primul rand, in vremurile noastre, cand totul se vinde si se cumpara, cand sentimentalismele sunt slabiciuni nepermise, cand fiecare se inchina doar celor doi zei "Eu" si "banul", la ce-ti mai trebuie prieteni? De ce sa-i ai, la ce-ti folosesc?

*"Prietenii sunt cei care te sprijina cand ai nevoie, care iti asculta rabdatori probemele..."
Ei, as! Adica acei care-mi stiu foarte bine punctul slab si am lovesc unde trebuie, ca sa ma doara suficient, cand mi-e lumea mai draga, pentru ca ma descurc mai bine ca ei.. sau pur si simplu asa vor.... Sau cei care spun ce stiu despre mine altora, asa, ca fapt divers... Nu, mersi, nu-mi trebuie!

*"Prietenii sunt cei cu care iesi la o bere, la o distractie..."
Ei, as! Adica acei care ma "ajuta" sa-mi pierd timpul si sa-mi cheltuiesc banii pe care Eu ii muncesc... Mai bine ma lipsesc, am mai mult timp si imi pot folosi banii mai eficient si mai folositor!

*"Prietenii sunt cei cu care iti imparti bucuriile si necazurile..."
Ei, as! Adica eu muncesc si ei sa culeaga roadele, sa se bucure in locul meu... lasa... iar la necazuri... ati vazut prieteni care nu dispar imediat cand ai un necaz? In al doilea rand, au aparut o groaza de ghiduri cum sa-ti faci prieteni (hm!), cum sa-i pastrezi (ei na!), dar nici unul nu-ti spune cum sa scapi de ei... Argumentarea ar mai putea continua, dar e mai bine sa trec la ghidul promis.

1. SA MINTI! Pe oricine si pentru orice, in orice situatie, sa tesi o panza de minciuni din care sa nu inteleaga nimeni nimic. Adevarul sa-l stii numai tu.

2. SA INSELI! Sa nu ai nici o retinere si nici o jena sa pacalesti, sa pagubesti pe cineva, nu conteaza cine. Numai interesul tau conteaza.

3. SA NU AI INCREDERE! Sa nu te increzi in nimeni, nici in persoana care, inca, iti este alaturi. Sa nu crezi nici un cuvant din ceea ce spune; nu e sincera, vrea doar sa profite de tine.

4. SA LOVESTI! Cum gasesti punctul slab al cuiva, loveste fara mila. Fii sigur ca si el ar face exact la fel daca ar fi in locul tau. Deci, nu-i da ocazia asta niciodata.

5. SA JIGNESTI! Improasca pe oricine, orice, oricand, oriunde. Sa nu spui niciodata cuvinte frumoase. Calca cu incredere pe sufletul cuiva care a facut greseala sa se deschida in fata ta. Asta merita, e un om slab, e un nimic.

6. SA NU MULTUMESTI! Meriti tot ceea ce primesti, asa ca nu e nevoie sa multumesti. Ba chiar meriti mai mult de atat, asa ca n-ai nici un motiv sa multumesti. Recunostinta - ce mai este si asta?

7. SA NU RESPECTI! Ce daca cineva a muncit o viata, a studiat? Oricine poate face asta. Tu si numai tu trebuie sa fii respectat, ceilalti nu o merita. Numai ce ai facut tu e important.

8. SA NU AJUTI! Niciodata, pe nimeni, in nici o situatie! Sa se descurce cum stie si cum poate! Si daca nu poate... asta e, viata e dura... il priveste.

9. SA NU DARUIESTI! Cadouri, daruri? Nici pomeneala! Sarbatorile au fost create de cei lenesi ca sa primeasca ceva pentru care n-au muncit. Adica de ce eu sa muncesc si ei sa se bucure de cadouri?

10. SA NU IUBESTI! Niciodata, pe nimeni, in afara de tine! Numai tu meriti sa fii iubit, sa fii adorat, ceilalti nu! Barbatii sunt niste mincinosi ( mai putin tu daca esti unul ), iar femeile sunt niste prefacute ( mai putin tu daca esti una ), deci n-ai motive sa iubesti.

Acestea sunt doar regulile de baza pentru a fi un om stapan pe tine si pe banii tai, pe bucuriile tale, pe toate ale tale, sa te bucuri de ele numai tu, tu singur...

Atunci...
Nimeni nu va mai sti ce gandesti cu adevarat, nici chiar tu... Toti te vor ocoli pentru ca ii inseli si
nu-ti mai ramane decat sa te inseli chiar pe tine...

Nimeni nu va avea incredere in tine, nici chiar tu...
Toti vor avea grija sa se pazeasca de tine si poate sa-ti intoarca loviturile si nu-ti mai ramane decat
sa te lovesti chiar pe tine...

Nimeni nu te va mai asculta si toti se vor feri de vorbele tale si nu-ti mai ramane decat sa te jignesti chiar pe tine...

Nimeni nu iti va mai da nimic si nu-ti mai ramane decat sa-ti dai chiar tie si sa nu-ti multumesti...

Nimeni nu te va mai respecta si nu-ti ramane decat sa nu te mai respecti nici chiar pe tine...

-Nimeni nu te va ajuta cand vei cere ajutorul si nu-ti ramane decat sa nu te mai ajuti nici chiar tu...
-Nimeni nu-ti va mai darui nimic si nu-ti mai ramane decat sa nu-ti mai faci cadouri nici chiar tie...
-Nimeni nu te va iubi si nu-ti mai ramane decat sa nu te mai iubesti nici pe tine...
-Pentru ca esti un egoist care poate are bani, dar nu are cu adevarat nimic... De fapt, esti sarac... esti demn de mila... pentru ca cine nu are prieteni, e singur...
Si singurii oameni vrednici de mila sunt cei cu adevarat SINGURI, care nu au pe NIMENI alaturi.
Daca ai "respectat" vreodata una din aceste reguli... incearca sa te gandesti daca nu cumva ai gresit... Daca nu, te felicit pentru ca esti OM si te intreb: nu ai vrea sa-mi fii prieten?

legenda caprei

Uneva intr-o padure cu alune fragi si mure
Si un izvor cat o ata de monsor
"De Monsor? "
Sau ma rog ceva mai mare
Dara cine sa masoare
De la talpi pana la nas
Fara rigla si compas?
Sade capra in casa noua
Nici nu o ninge nici nu o ploua
Vorba vine cum ar sta
Cand mai mult e pe valcea
Fiindca iezii cucuiezi
Trei la numar toti baieti
Vor macese si buretzi
"Vor macese si buretzi?
Alteori vor leustean
Si se duce pe tapsan
Nu vorbim de miez de nuca
Ca n-are capra de un' s-aduca
Cand si cand cei trei vor sare
Capra nu le da ca n-are
Da mai cumpara din piata
De la oaia Precupeata
De la oaia Precupeata
Care vinde si verdeata
In fiecare dimineatza
Oaia aia mica creata?
Dragi copii loati seama
Daca-i capra mama
Nu uitati un lucru
Ca nu-i tata lupu'
Iala trebe pusa
Daca mama ii dusa
Dusa in sat cu Doru
Doru Vanatoru.!!
Ce ii da caprei prin cap
Tocmai rontaia un nap
S-avea mintea foarte clara
Ce ar fi sa ma duc la moara?
Astia micii stau in pat
Eu ma duc si am macinat
Pana careva ma striga
Am si pus de mamaliga
Bine nici nu o spus ce o spus
O loat traista si s-o dus
Moara ii mai jos pe rau
Macina cinci zile grau
Si porumb duminica
Luni nu macina ca sta
Cand se strica se opreste , fireste
Era ziua de porumb
Lume multa pana in damb
Nu putea ca sa renunte
Caci venise cu graunte
Cand sa bage boaba in cos
Vine tantos Mos Cocos
Care zice ca o vazut
Urme de bocanci de lup
Printre fragi si printre mure
Spre casuta din padure
Spre casuta din padure??
Sare capra ca din pusca
Gand de spaima parca-o musca
Nu cumva ,si cocosul zice:
" daa.! "
Dragi copii loati seama
Daca-i capra mama
Nu uitatzi un lucru
Ca nu tata ii lupu
Iala trebe pusa
Daca mama ii dusa
Dusa in sat cu Doru
Doru Vanatoru.!!
Sare capra gardu , sura
Cade in cap se da dea dura
Lasa traisata goala in cui
Si graunta nimanui
Se repede pe carare
Si de-a dura si-n picioare
Behaind
" Daca il prind il bat de-l sting"
Cum ajunge in pajiste
Vede casa vraiste
Si o urlat ingrozitor..
Iesi afar' ca te omor!!!
In camasa si in nadrag
O iesit cel mic in prag
Iedul caprei cel mai drag
" Iedul caprei cel mai drag.? "
Ea o stat l-a imbratisat
L-o pupat
L-o imbarbatat
Dupa care l-o intrebat
Ea: bhee!
Ea o stat l-a imbratisat
L-o pupat
L-o imbarbatat
Dupa care l-o intrebat
Ea: bheee!
Ea o stat l-a imbratzisat
L-o pupat
L-o imbarbatat
Dupa care l-o intrebat
" Unde-i lupu .? "
"Aaaaa l-am papat!!"
Dragi copii loatzi seama
Daca-i capra mama
Nu uitatzi un lucru
Ca nu tata ii lupu
Iala trebe pusa
Daca mama iï dusa
Dusa ïn sat cu Doru
Doru Vanatoru.!!

CV


NUME: Ciruss The Virus
SEX: Da tot timpul, cu scurte pauze de tigara
POSTUL PENTRU CARE CANDIDEZ: Presedinte al Companiei sau Vice Presedinte. Pâna la urma, orice post disponibil. Daca as fi avut posibilitatea sa aleg, nu as fi facut cererea asta.
STUDII: Da.
ULTIMUL POST OCUPAT: Tinta injuriilor din familie.
SALARIZARE: Mai putin decât meritam.
ULTIMA OCUPATIE: Înfruntarea ostilitatilor birocratiei completând CV-uri.
CEA MAI REMARCABILA REUSITA: Incredibila mea colectie de pixuri furate din birouri.
MOTIVUL DEMISIEI DE LA ULTIMUL JOB: Ma seca.
PUTEM CONTACTA ACTUALUL PATRON PENTRU REFERINTE: Daca aveam asa ceva, mai completam asta?
PROGRAM DE LUCRU: Nu conteaza.
PREFERABIL ÎNTRE ORELE: 1,30 - 3,30 pm, martea, miercurea si joia.
AVETI PROBLEME FIZICE CARE SA VA ÎMPIEDICE SA RIDICATI MAI MULT DE 50 KG?
- Depinde ce trebuie sa ridic.
POSEDATI MASINA?: Mai corect ar fi: posedati o masina care sa mearga?
FUMATI : Numai în pauzele dintre partidele de sex
CE VA DORITI PENTRU URMATORII CINCI ANI?: Sa traiesc în Bahamas cu o blonda sexy supermodel care sa ma considere cel mai interesant lucru de pe lume dupa taiatul pâinii. Si as vrea sa încep acum cei cinci ani.
ATI COMPLETAT ACEST FORMULAR ÎN DEPLINATATEA FACULTATILOR DVS.?
dooohhh. ce parere ai
SEMNATURA : Indescifrabila.
DATA : Azi, da' puteti sa o mai cititi din când în când.

texte taioase cu Hrusca

Hrusca stie cat dureaza vesnica pomenire

Hrusca se poate da jos din mersul trenurilor

Hrusca a pus clorul in folclor

In caz de incendiu Hrusca nu sparge geamnul ci stinge focul

Hrusca nu se intreaba, el isi raspunde

Hrusca l-a vazut pe Zdreanta

Hrusca stie ce ai facut asta iarna

Cand conduce Hrusca se autodepaseste

Manelele cantate de Hrusca vindeca cancerul, dar Hrusca nu canta manele

Eternitatea e contemporana cu Hrusca

Mos Craciun este al doilea producator de ler dupa Hrusca

Hrusca poate muri intr-un singur fel: inecat in ler de kryptonita

Primul cuvant zis de Hrusca n-a fost “mama” ci “ler”

Hrusca nu se uita la televizor, televizorul se uita la Hrusca

Hrusca nu pierde trenul, trenul il pierde pe Hrusca

Cand primeste un apel, telefonul lui Hrusca suna lin

Hrusca s-a nascut dintr-o colinda cantata de el, in 1945

Hrusca a invatat sa colinde inainte sa invete sa mearga si sa vorbeasca

Hrusca a fost rapit de extraterestri pentru a sustine un cocert extraodrinar

Hrusca nu impodobeste bradul, il colinda pana se umple de ler

Hrusca poate sa-l stinga pe Fuego

Hrusca poate sa cante la chitara fara chitara

In fiecare an Hrusca alege un batran pe care-l colinda pana devine copil

Lui Hrusca nu-i sare mustaru, ii sare leru

Pumnii lui Hrusca se numesc Ler si Iarasi Ler

Teorema lui Hrusca: Ler = Ler + Ler

Hrusca isi da seama la ce se refera

Hrusca a pipait lerul si a urlat: “Este!”

Daca Hrusca nu ar fi existat tu nu ai fi copilarit

Hrusca poate sa stea intins fara sa se sprijine

Hrusca si-a imaginat inimaginabilul.

Hrusca a jucat sah cu mutari genetice

Marele atlas al poligamiei


Olanda : Ai doua iubite. Te poti insura cu amandoua. Ele se pot casatori intre ele.

Moldova: Ai doua iubite. Di la tini si audi galseava aceia in fiecari noapti, mai omule?

Rusia: Ai doua iubite. Stalinskaya si Moskovskaya.

Turcia: Ai doua iubite. Una iti face mancare, una iti spala rufele, una iti calca hainele si una le supravegheaza pe celelalte. Chiar vroiai sa cred ca ai numai doua iubite?

China: Ai doua iubite. Dintr-un miliard si ceva de motive.

Bulgaria: Ai doua iubite. Pe una o cheama Sofia . Cand cealalta te intreaba “unde ai fost?” si raspunzi “la Sofia !”, esti in deplina siguranta.

Germania: Ai doua iubite. Ambele blonde si urate......

Mexic: Ai doua iubite. Vin hotii si fura jumatate. Iti mai da vecinul una. Imprumuti trei din barul de vis-a-vis. Vecinul isi ia partea inapoi. Cate ti-au mai ramas?

Anglia: Ai doua iubite. Absolut superbe…. Offf...iar ai baut toata berea din butoi.......

SUA: Ai doua iubite. Una pe Facebook si una pe Myspace. Nu le-ai vazut pe viu niciodata.

Brazilia: Ai doua iubite. Rosaria Fiorella Andrea Luiza Esmeralda Carla Vitoria Alessandra del Campo si inca una - nu i-am memorat numele (era prea lung)....

Dubai : Ai doua iubite. Placate cu aur.

Cuba: Ai doua iubite. Nu esti deloc Fidel.. .

Suedia: Ai doua iubite pentru ca la IKEA chiar gasesti orice..

Spania: Ai doua iubite. Mai tarziu descoperi ca ele sunt de fapt surori. Putin mai tarziu afli ca tu esti chiar fratele lor mort la nastere, dar inviat miraculos in episodul 32 . Mai ai un frate geaman dezmostenit de catre soacra portarului, care portar nu-si mai aduce aminte nimic din copilarie. Viata ta e o telenovela...

Grecia: Ai doua iubite. Vecinul se cam uita la una din ele. Dimineata te trezesti cu un cal mare de lemn in fata casei. Mai bine fugi !!!

Romania : Ai doua iubite. Una apare in Cancan, cealalta in Click!. Niciodata cu tine.

Am pula MARE





Am intalnit o fata cu trupul perfect
Si suflet de copila
Nu purta nici un regret
Nu purta nici o vina
PANA AM FUTUT-O
SI I-AM FACUT PIZDA PISCINA
Am pula mare,
Am pula mare
Vino sa te fut
Hai pune-ma la incercare
Pula mea sculata
Este acuzata
De crima organizata
Cautata in peste 20 de state
Pentru  intrare prin erectie pe la spate
Zici ca pula ca a mea
Nu am mai vazut neam de neamul tau de tarfe
Ca despre pula mea
Si in cartea de telefoane scrie
Toate prietenele tale
Dupa o partida de sex
Acum sunt incapabile de sex
Despre pula mea scrie
Si in cartile cu povesti nemuritoare
Despre urmele lasate de pula mea pe picioare
Acum ma auzi cantand si laudandu-mi pula
Gandindu-te la cat de grav
Sufar de acoolism si pulalungism
E grav? E combinatia ideala
Cica, daca iti bag pula in gura
Si ma pis pe tine
Lumea nu o sa zica ca esti om
Ci o Dunare mai mica
Si oricat de tarfa esti
Ar trebui sa ti fie frica
Nu te baza pe faptul ca
Ai gura incapatoare
Ca pula mea e mai mare
Decat dorinta ta arzatoare
De a mi-o suge pana ma doare
Oare? Da !!!
Am pula mare,
Am pula mare
Vino sa te fut
Hai pune-ma la incercare



PS: Detalii in privat!!!


Lights - Everybody Breaks A Glass (A Heart Of Black And White Dubstep Remix)

Lights - Everybody Breaks A Glass (A Heart Of Black And White Dubstep Remix)

I have 99 problems

Si cu aceasta postare tin sa ii multumesc enorm de mult unui foarte bun prietenn de al meau, Graxu, care probabil a intrat la menopauză limbală (adică nu îi mai salivează limba), pentru că n-a mai scris nimic de ceva timp (adica de 99 de zile )şi nu e nimeni acolo lângă el să îl tragă în fiecare zi de sex(roscato daca citesti asta, inseamna ca graxu e deja la curve )] si de aceea m-am gândit să va transmit pe loc 99 de gânduri frumoase tutror cititorilor, care ma cititi sau chiar faceti ceva util:

Gândurile de la 1 la 69 sunt inevitabil legate de Kama Sutra şi nu strâmbaţi din nas, că ştiu că mulţi dintre voi vă mulţumiţi şi cu poziţia “spion”, adică cu un ochi la clanţă şi unul la revistă.
Gândul 70: Îmi doresc ca pe viitor să vă spun că am luat-o cu toţii pe drumul cel bun, adică pe scara de foc care urcă spre lumină.
Gândul 71: Vă transmit lucruri calde, umede şi tari în acelaşi timp, atât în pantaloni, cât şi la noapte când dormiţi.
Gândul 72: Ne dorim ca peste 5 ani Steaua să fi prima în clasament, că am auzit că în liga a IV-a nu se joacă cine ştie ce.
Gândul 73: Muie Steaua!
Gândul 74: Muie Steaua!
Gândul 75: Muie Steaua!
Gândul 76: Muie Steaua!
Gândul 77: Muie Steaua!
Gândul 78: Muie Steaua!
Gândul 79: Muie Steaua!(culmea culmilor e ca sunt stelist:-|)
Gândul 80: Am băut aseară… şi m-am gândit!
Gândul 81: M-am tezit azi-dimineaţă şi mi-am dat seama că aseară nu m-am gândit la nimic.
Gândul 82: Vă transmit cu plăcere că astă-seară istoria se repetă.
Gândul 83: Vă transmit cu regret că şi mâine dimineaţă istoria se repetă.
Gândul 84: Propun să ne căcăm în gropile din toată ţara, că poate aşa asfaltăm şi noi ceva.
Gândul 80: Aş dori ca atunci când apare Cătălin Radu Tănase la televizor, să pot să bag mâna prin ecran să îi smulg căştile acelea de căcat, şi să îi dau cu ele în cap… aşa de ziua găinilor!
Gândul 81: Mă bucur că există emisiunea “Mondenii”, că avem şi noi de (şi nu cu) cine râde… sau mă rog… avem pe cine critica. Nici nu mă mir că au început să facă publicitate la Click.
Gândul 82: Cu ocazia zilei de astăzi vă urez şi ca atunci când vă culcaţi cu o tipă, să aveţi parte de tot ce vă doriţi, mai ales de mine, ghidându-mă după ideea că “avantajul sexului în grup este că dacă ai treabă, poţi să pleci”.
Gândul 83: Mă gândesc la gândul 84.
Gândul 84: Mi-am dat seama că nu am scris nimic la gândul 83.
Gândul 85: Aş dori să vi se rupă tuturor ciorapul din piciorul stâng în călcâi să fim toţi ca o familie, să nu mă mai simt singur.
Gândul 86: Vă urez tuturor să ajungeţi la sapă, că să moară Guţă dacă mori de foame când prăşeşti.
Gândul 87: De asemenea, aş dori să fiţi cu toţii cu vaca, pentru să aveţi ce mulge. Dacă vă spunea cineva că sunteţi cu boul, atunci era clar că aveaţi ce suge.
Gândul 88: Cu ocazia sfintelor sărbători care se apropie, îmi permit să adresez celor care oricum nu se simt: “Paştele mă-tii de corupt!”, fiecărui inculpat cu cravată în parte!
Gândul 89: Vă transmit, cu ocazia acestui număr, un gând cu adevărat revoluţionar şi nu ca o lovitură de stat: COPII! BUNĂCIUNILE ALEA PROASTE DE LA TV NU O SĂ VĂ SUGĂ NIMIC! TOTUL SE PTRECE ÎN MINTEA ŞI ÎN BAIA VOASTRĂ! Vi-o spun că vi-o faceţi cu mâna voastră pe propia p…iele!!!
Gândul 90: Să nu gândiţi prea mult pentru că strică la frumuseţea de a trăi urât în societate.
Gândul 91: Propun să trimitem sms-uri gen mass, în care să urăm câte un “La mulţi ani!!!” de căcat tuturor celor dragi, prin formulări de genul: “Cu nămol în prag de uşă/Cu cocoşu-nfipt în guşă/Biciuită şi călcată/O găină dezbrăcată/Clocind ouălele mele/S-a beşit la vremuri grele/Să vă aducă noroc/Viaţă lungă, pula-n cioc/Şi la anul de poftiţi/Muie tot o să primiţi!!! La mui ani!”
Gândul de la 92 la 98: Dacă la fiecare gând dintre acestea pomenim de o bere, vom obţine fix un metru, aşa cum se servea la Trei Stejari în Sibiu! Şi rezultatul ar fi unul cu adevărat aniversar!!!
Gândul 99: Du-te la gândul 1.

Aşadar… declar ziua de… în principiu azi, ca ziua găinilor clocitoare şi ciclotoare de pretutindeni!
LA MUI ANI, PUICUŢELOR!

 


P.S. Articolul ăsta trebuia publicat acum două zile. Pentru explicaţii suplimentare, mergi la gândul 80!